سیاسی 09:14 - 27 مهر 1399
رییس شورای عالی مصالحه‌ی ملی افغانستان کابل را به مقصد تهران ترک کرد.

عبدالله عبدالله راهی ایران شد

به گزارش ایسنا، سرکنسولگری ایران در جلال‌آباد افغانستان در توییتی نوشت: دکتر عبدالله رهسپار ایران شد. عبدالله عبداللهؤپ، رییس شورای عالی مصالحه‌ی ملی کشور برای تقویت اجماع منطقه‌ای روند صلح، در رأس هیئتی کابل را به مقصد تهران ترک گفت.

عبدالله عبدالله در سفر سه روزه خود به ایران با حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران، محمد باقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی و وزیر امورخارجه و دیگر مقامات عالی  کشور  دیدار و گفتگو خواهد داشت.

ظریف و عبدالله عبدالله در دیدار با یکدیگر در مورد آخرین تحولات روند تحقق صلح در افغانستان دیدار و رایزنی می کنند.

انتهای پیام


10767933
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی وزیر کشور گفت: نقش احزاب در حکمرانی یک ضرورت است. اینکه تاکنون به سمت تقویت معنادار احزاب و پیوند احزاب با انتخابات نرفته‌ایم یک نقص جدی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با اهدای لوحی به وزیر ورزش و جوانان از تلاش‌های انجام گرفته توسط این وزارتخانه برای توسعه ورزش بانوان تقدیر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس می‌گوید واقعاً باید تأسف خورد که یکی از معاونین رئیس‌جمهور می‌آید و این‌چنین با اصلاح قانون مهریه مخالفت می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر بارش‌های گسترده برف و باران در ۲۸ استان و رکود زیر پوست کارخانه‌ها پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر بارش‌های گسترده برف و باران در ۲۸ استان و تلاطم بازار ارز پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر ایران در روسیه گفت: روسای جمهور ایران و روسیه در ترکمنستان یا یکدیگر دیدار و رایزنی می‌کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور به بارش رحمت الهی در کشور اشاره و تأکید کرد که ضروری است زین‌پس تمام صنایع آب‌بر صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر اسپانیا در تهران امروز با اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر هیأت دولت با اشاره به رویکرد کابینه رئیس‌جمهور پزشکیان، شفافیت، صداقت و پرهیز از اقدامات نمایشی فاقد اثر ملموس بر زندگی مردم را از ویژگی‌های بارز رئیس‌جمهور و دولت دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جمهوری اسلامی ایران در گرجستان از زمان اجرای سومین مرحله انتقال زندانیانی ایرانی محبوس در گرجستان به داخل کشور خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است