علمی فناوری 09:06 - 27 اردیبهشت 1401

تکلیف رسانه ها و فعالان فضای مجازی در تبیین طرح توزیع یارانه ها

به گزارش خبرنگار مهر، عیسی زارع پور در صفحه شخصی خود در شبکه‌های اجتماعی نوشت: این روزها در هفته ارتباطات، هفته‌ای که متعلق به همه و به خصوص اصحاب رسانه و فعالین فضای مجازی است، یکی از مهمترین تحولات اقتصادی در کشور در حال اجرا است که تبیین آثار و دستاوردها و شیوه اجرای آن نیازمند یاری همه ما و بخصوص رسانه‌ها است.

وی افزود: برای دهه‌ها ارز ترجیحی (ویژه و زیر قیمت بازار) به کالاهای اساسی تعلق می‌گرفت که بخش زیادی از آن هیچوقت به دست مردم و طبقات ضعیف نمی‌رسید و تنها نصیب واسطه‌ها می‌شد. اگرچه در طول سالیان گذشته تلاش‌هایی برای حل این معضل بدخیم شده اما متأسفانه همچنان حل نشده باقی مانده بود تا جایی‌که اخیراً مقدار آن به سالانه حدود ۲۰ میلیارد دلار رسید.

وزیر ارتباطات گفت: اجرای طرح «مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه ها» یک الزام قانونی و مصوبه مجلس شورای اسلامی است و دولت در مسیر اجرای آن قدم برداشته است.

وی ادامه داد: این روزها ظرفیت‌های بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور برای اجرای مؤثر این طرح مهم و راهبردی به کمک تیم اقتصادی دولت آمده است تا با تکیه بر پیشرفت‌های اخیر کشور در حوزه ارتباطات و دسترسی مردم به شبکه و ابزارهای هوشمند ارتباطی در جای جای کشور و نیز وجود بانک‌های اطلاعاتی مختلف در کشور، بتواند با راهکارهای فناورانه مسیر اجرای دقیق و مؤثر این طرح مهم را هموار سازد.

زارع پور خاطر نشان کرد: در صورت اجرای کامل این طرح، تولید و اشتغال رونق می‌گیرد، فقر مطلق از بین می‌رود، قدرت خرید مردم و مخصوصاً دهک‌های پایین افزایش می‌یابد، مداخله دولت در اقتصاد کاهش می‌یابد و در یک کلام گام بلندی به سوی عدالت برداشته می‌شود. با چنین مزایایی حضور به موقع و دقیق رسانه‌ها و فعالین دلسوز فضای مجازی در صحنه برای تشریح و تبیین اجرای این طرح یک تکلیف ملی است.


11563788
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان سنجش آموزش کشور با صدور اطلاعیه‌ای، جزئیات تاریخ پرینت کارت و برگزاری آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق سال ۱۴۰۴ را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور با تأکید بر استقلال رأی دانشجویان، مطالبه‌گری را ذات جنبش دانشجویی دانست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس اداره بازرسی و رسیدگی به شکایات سازمان غذا و دارو، یکی از علت‌های قاچاق دارو این است که اعضای زنجیره تامین به سامانه «تی‌تک» متصل نیستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ستاره‌شناسان یک ساختار کیهانی غول‌پیکر را کشف کرده اند که می‌تواند اسرار شکل‌گیری راه شیری را آشکار کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در طول زمستان، پوست به دلیل تغییرات شدید بین هوای سرد بیرون و گرمای داخل، به شدت خشک می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» Oukitel با گوشی جدید خود، با مشخصات فنی برتر و طراحی بسیار بادوام، توجه علاقه‌مندان به الکترونیک را به خود جلب کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ستاره‌شناسان معتقدند افزایش غیرمعمول روشنایی دنباله‌دار 3 I/ATLAS نشان‌دهنده آتشفشان‌های فعال است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان آلمانی اولین نقشه سه‌بعدی از تمام ساختمان‌های جهان را ایجاد کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان در یک تغییر اساسی در درک اسرار خواب عمیق، اکنون توجه خود را از مغز به روده به عنوان کلید خواب شبانه با کیفیت معطوف کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته سرپرست معاونت اجتماعی سازمان انتقال خون، میزان ذخایر خونی در ایام آلودگی هوا به ۵ روز کاهش پیدا کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است