اجتماعی 16:24 - 01 اردیبهشت 1398
مدیر طرح و برنامه هیات امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه بیماران با اشاره به پرداخت ۴۴میلیون تومان از ۵۰ میلیون هزینه کاشت حلزون شنوای توسط این مجموعه گفت: تاکنون بیش از ۱۰ هزار و ۶۰۰ مورد کاشت حلزون شنوایی در کشور انجام شده است.

پرداخت ۴۴ میلیون تومان از هزینه کاشت حلزون شنوایی

به گزارش ایسنا، دکتر هومن نریمانی به مناسبت هفته سلامت و شعار نخستین روز این هفته مبنی بر دسترسی عادلانه به خدمات سلامت درباره کاشت حلزون ناشنوایی اظهار کرد:  یکی از اهداف عالی نظام سلامت در جمهوری اسلامی که در سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری مورد توجه قرار دارد و در مبحث نظام سلامت نیز قید شده، توزیع عادلانه خدمات سلامت است که یکی از مصداق‌های آن کاشت حلزون شنوایی محسوب می‌شود.

وی افزود: کاشت حلزون شنوایی از سال ۱۳۷۲ در ایران شروع شده و طی ۲۶ سالی که کاشت حلزون در کشور انجام شده است، هیات امنای صرفه جویی ارزی از ابتدای امر به عنوان حامی اصلی و مدیر راهبری این پروژه در کشور بوده است.

نریمانی با بیان اینکه سالانه ۲ تا ۳ هزار کودک ناشنوا و کم شنوا در کشور متولد می‌شوند، عنوان کرد: زمانی‌که خانواده‌های کودک ناشنوا یا کم شنوا به مراکز کاشت حلزون مراجعه می‌کنند، ابتدا برای آنها اقدامات درمانی همچون استفاده از وسایل کمک شنوایی و سمعک انجام می‌شود و اگر اقدامات درمانی پاسخگو نباشد، بیمار کاندیدای کاشت حلزون شنوایی می‌شود.

مدیرکل برنامه‌ریزی و نظارت هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران با اشاره به اینکه سن طلایی کاشت حلزون شنوایی کمتر از چهار سالگی است، گفت: البته در شرایطی در بالای چهار سال نیز امکان کاشت حلزون شنوایی وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه از سال ۱۳۷۲ تاکنون بیش از ۱۰ هزار و ۶۰۰ مورد عمل کاشت حلزون شنوایی در کشور انجام شده است، افزود: هزینه کاشت حلزون شنوایی، ۵۰ میلیون تومان است که شامل هزینه‌های خرید پروتز، حق‌العمل جراحی، هتلینگ بیمارستانی و حمایت‌های بعد از کاشت حلزون مانند ۱۰۰ جلسه گفتار درمانی و بازتوانی شنوایی است.

بنابر اعلام وبدا، نریمانی خاطرنشان کرد: هیات امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه بیماران ۴۴ میلیون تومان از هزینه کاشت حلزون شنوایی را برای این بیماران پرداخت می‌کند و ۶ میلیون دیگر توسط خود خانواده‌ها پرداخت می‌شود.   

مدیرکل برنامه‌ریزی و نظارت هیات امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه بیماران گفت: در زمینه کاشت حلزون شنوایی در خاورمیانه رتبه اول و در دنیا جزو ۱۰ کشور اول هستیم و طی چهار سال گذشته ۱۵۹ میلیارد تومان توسط هیات امنای صرفه جویی ارزی جهت کاشت حلزون شنوایی برای ۴۲۲۶ هزار کودک در ۱۱ مرکز درمانی سراسر کشور پرداخت شده است و این موضوع در راستای دسترسی عادلانه به خدمات است.

وی یادآور شد: مشکلاتی را در زمینه تحقق بودجه خرید پروتز کاشت حلزون داشته‌ایم؛ به صورتی که در سال‌های ۹۴ و ۹۵ اصلا بودجه در نظر گرفته شده تحقق پیدا نکرده و در سال ۹۶ نصف بودجه و در سال ۹۷ از ۵۴ میلیارد تومان ۵ میلیارد تحقق پیدا کرد، لذا در سال‌های اخیر هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران از محل اعتبارات داخلی خود اقدام به تامین پروتزهای کاشت حلزون شنوایی کرده و حمایت‌های لازم در این راستا ضروری است.

انتهای پیام


10108357
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«خبرگزاری تسنیم» وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از اختصاص 100 هزار میلیارد ریال تسهیلات برای طرح های نیمه تمام گردشگری کشور خبر داد.
اجتماعی
«خبرگزاری تسنیم» معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری با اشاره به اهمیت خودکفایی در زمینه تولید کاتالیست گفت: زمانی نقطه ضعفی در حوزه کاتالیست داشتیم و آن این بود که از نظر فناوری توان ساخت کاتالیست را نداشتیم اما به همت دوستانی مثل شما این تابو شک...
اجتماعی
«خبرگزاری تسنیم» آلرژی یا حساسیت زمانی رخ می دهد که سیستم ایمنی به یک ماده خارجی حساسیت زا، که معمولاً بی ضرر است، بیش از حد واکنش نشان می دهد اما راهکارهایی برای کاهش علائم حساسیت فصلی وجود دارد.
اجتماعی
«خبرگزاری تسنیم» با آغاز حمله وحشیانه به رفح، آرماگدونی که صهیونیستها دنبالش بودند، به وقوع نمی پیوندد و صهیونیستها در سراشیبی سقوط کاملند اما میخواهند با یک هاری مضاعف، برای خود تسکینی ایجاد کنند. هارماگدون در حال وقوع است.
اجتماعی
«خبرگزاری تسنیم» صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی فولاد مبارکه و صندوق توسعه فناوری های نوین تفاهم نامه امضا کردند که یکی از مفاد این تفاهم نامه تاسیس اولین صندوق PE حوزه دانش بنیان با مشارکت فولاد مبارکه است.
اجتماعی
«خبرگزاری تسنیم» مدیرعامل آسیا گفت: صنایع بزرگ می توانند با ارائه نیازهای خود در حوزه فناوری و نوآوری، سبب هم آرایی صنایع کوچک و صنایع کارگاهی شوند.
اجتماعی
«خبرگزاری تسنیم» معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و و فناوری نهاد ریاست جمهوری گفت: علاوه بر ترغیب دستگاه های دولتی باید آنها ملزم به استفاده از محصولات دانش بنیان داخلی شوند.
اجتماعی
«خبرگزاری تسنیم» دبیر محتوایی استیج اینوتکس 2024 گفت: تعداد افراد فعال در اکوسیستم دانش بنیان و استارتاپی ایران در سال 2022 به 64 هزار نفر رسیده است.
اجتماعی
«خبرگزاری تسنیم» فرمانده انتظامی تهران بزرگ از ناکامی یک گروگانگیر در مقابل مجتمع تجاری پالادیوم خبر داد.
اجتماعی
«خبرگزاری تسنیم» رئیس سازمان توسعه همکاری های علمی نهاد ریاست جمهوری گفت: شرکت های دانش بنیان ایرانی در بازارهای آفریقا و آمریکای جنوبی فعال شده اند. این امر فرصتی برای صادرات محصولات فناورانه ایرانی و توسعه روابط اقتصادی با این قاره ها است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است