اقتصادی 12:26 - 03 خرداد 1399
با وجود شیوع کرونا و تعطیلی کسب و کارها، ثروتمندان آمریکا به طرز محسوسی ثرتمندتر شده‌اند.

ثروتمندان آمریکایی ۴۳۰ میلیارد دلار پولدارتر شدند!

به گزارش ایسنا به نقل از اسپوتنیک، برنامه دولت فدرال برای تزریق نقدینگی به بازارها و بخشودگی های مالیاتی بیشتر از آن که به نفع فقرا باشد، باعث شده است تا اختلاف بین این افراد با ثروتمندان در آمریکا بیشتر شود تا جایی که به قیمت افزوده شدن حدود دو تریلیون دلار دیگر به بدهی های آمریکا، ثروت ۶۰۰ فرد ثروتمند آمریکا در مجموع طی بازه زمانی ۱۸ مارس تا ۱۹ می حدود ۴۳۴ میلیارد دلارافزایش پیدا کند.   این افراد اکنون در مجموع ۳.۳۸۲ تریلیون دلار ثروت در اختیار دارند در حالی که این رقم در ماه مارس معادل ۲.۹۴۸ تریلیون دلار بود.

بیشترین افزایش در ثروت طی این دوره زمانی مربوط به پنج ثروتمند اول آمریکا یعنی جف بزوس، بیل گیتس، مارک زاکربرگ، وارن بافت و لری الیسون بوده است که طی بازه زمانی فوق حدود ۷۵.۵ میلیارد دلار به ثروت آن ها افزوده شده است.

این افزایش ثروت میلیاردرهای آمریکایی در شرایطی اتفاق می افتد که طبق تازه ترین آمارها، بیش از ۳۸ میلیون آمریکایی برای دریافت مزایای بیکاری درخواست داده اند. آمریکا اکنون اصلی ترین کانون درگیر با ویروس کرونا در جهان محسوب می شود و لبش از ۹۳ هزار نفر از شهروندان این کشور جان خود را بر اثر ابتلا به کووید-۱۹ از دست داده اند. اکنون در ۴۳ ایالت از مجموع ۵۰ ایالت آمریکا نرخ بیکاری به بالاترین سطح تاریخی رسیده است که رشد جمعیت بیکاران در ایالت نوادا از همه نگران کننده تر است.

تاکنون دولت و بانک مرکزی آمریکا حدود ۶ تریلیون دلار حمایت مالی به اشکال مختلف نظیر وام، کمک های مالی بلاعوض، یارانه های نقدی ۱۲۰۰ دلاری به خانوارها، پرداخت مزایای بیکاری و تزریق نقدینگی به بازارهای مالی مختلف هزینه کرده اند.

بدهی آمریکا اکنون از ۲۵ تریلیون دلار عبور کرده است که معادل ۱۱۷ درصد از حجم تولید ناخالص داخلی این کشور است.

انتهای پیام


10543720
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای تهران اعلام کرد: بارش‌های پاییزی استان تهران نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۹۶ درصد کاهش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت:عدم رعایت عدالت درباره خودرو‌های نو شماری داخلی در طرح سه نرخی شدن بنزین مطرح شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت:عدم رعایت عدالت درباره خودرو‌های نو شماره داخلی در طرح سه نرخی شدن بنزین مطرح شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امور مالیاتی کشور گفت: در ۷ ماهه امسال درآمد‌های مالیاتی ۵.۵ برابر درآمد‌های نفتی بوده‌است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با پیش‌بینی کاهش فراگیر دما در نقاط مختلف کشور در اواخر هفته جاری، خواستار آماده‌باش کامل مدیران عامل شرکت‌های گاز استانی در این ارتباط شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:از فردا چهارشنبه شاهد کاهش دمای هوا در شهر‌های شمالی خواهیم بود و پایان هفته هم جوی آرام در بسیاری از مناطق کشور پیش بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» راه‌های توسعه همکاری‌های دوجانبه و تقویت روابط اقتصادی، تجاری و سرمایه‌گذاری میان ایران و ارمنستان بررسی شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت تحول هوشمند نظام مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور گفت:بر اساس قانون بودجه امسال صورت‌حساب کاغذی مؤدیان از ابتدای دی ماه دیگر اعتبار مالیاتی ندارد. 
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: بر اساس آخرین دستورالعمل‌های شورای رقابت، محاسبات قیمت خودرو را بر اساس ضوابطی انجام می‌دهیم که مبتنی بر صورت‌های مالی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: بر اساس آخرین دستورالعمل‌های شورای رقابت، محاسبات قیمت خودرو را بر اساس ضوابطی انجام می‌دهیم که مبتنی بر صورت‌های مالی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است