سیاسی 03:15 - 19 فروردین 1399
رییس فراکسیون کار مجلس مهم‌ترین اقدامات را برای دوران پساکرونا بازسازی اشتغال عنوان کرد و گفت: اشتغال و توسعه تولید از اهم موضوعاتی است که باید در دوران پساکرونا مورد توجه قرار گیرد.

بادامچی: بازسازی اشتغال اقدام اصلی برای دوران پساکرونا باشد

محمدرضا بادامچی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص اینکه کرونا به چه میزان ماهیت ضد بشردوستانه برخی کشورهای مدعی حمایت از حقوق بشر از جمله آمریکا را برملا کرد اظهار کرد: اقدامات غیر بشردوستانه دولت آمریکا در این دوران در چندین مورد مشاهده شد؛ برای مثال اخیرا بارگیری لوازم بهداشتی که قرار بود به آلمان برود توسط آمریکا متوقف و به سوی این کشور تغییر مسیر داد؛ مقامات برلین نیز به شدت این اقدام  غیر انسانی را محکوم و آن را یک نوع دزدی عنوان کردند.

وی افزود: این شرایط مبارزه با شیوع کرونا ویروس ایجاب می کند که همه با همدلی کنار هم باشند، اما دولت آمریکا هنوز باور ندارد که باید به ظلم پایان دهد؛ حتی در این شرایط به نقل و انتقال تجهیزات نظامی در کشور عراق می‌پردازد، این اقدامات آمریکا دور از شأن انسانی است؛ این اقدامات از نظر حقوق بشر محکوم بوده و قابل پیگرد حقوقی نیز خواهد بود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی درباره مهمترین اقدامی که مسوولان برای دوران پساکرونا باید برای آن برنامه ریزی داشته باشند عنوان کرد: از مهمترین اقداماتی که لازم است برای دوران پساکرونا مورد توجه باشد موضوع اشتغال است؛ در این دوران بسیاری از مشاغل کوچک ضربه خورده و تعطیل شدند، بسیاری از افراد کار خود را از دست دادند و بسیاری از خرده فروش‌ها لطمه خوردند؛ اساس کارمان باید بر بازسازی موضوع اشتغال و بازسازی واحدهای تولیدی به ویژه واحدهای کوچک تولیدی باشد.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس عنوان کرد: اشتغال و توسعه تولید از اهم موضوعاتی است که باید در دوران پساکرونا مورد توجه قرار گیرد؛ در این دوران بسیاری از خبرنگاران و روزنامه‌نگاران هم آسیب دیده و شغلشان را از دست دادند، به همین دلیل لازم است ما نمایندگان مردم پیگیر حقوق اصحاب رسانه نیز باشیم.

انتهای پیام


10472926
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور عراق برای شرکت در اجلاس سه‌جانبه وزرای کشور ایران، عراق و پاکستان، وارد تهران شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران صبح امروز دوشنبه در راس هیاتی تهران را به مقصد چین ترک کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در واکنش به اظهارات سخیف نتانیاهو نوشت: نتانیاهو دقیقاً چه چیزی می‌کشد؟ و اگر هیچ، موساد دقیقاً چه نوع پرونده‌ای از قلب کاخ سفید دارد؟
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در واکنش به اظهارات سخیف نتانیاهو نوشت: نتانیاهو دقیقاً چه چیزی می‌کشد؟ و اگر هیچ، موساد دقیقاً چه نوع پرونده‌ای از قلب کاخ سفید دارد؟
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه تحریم‌های جدید آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز کشورمان به موضوعات مختلفی پرداختند، که خالی از لطف نیست به صورت اجمالی نگاهی به بخش سیاسی آنها بیندازیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر بازدید رئیس جمهور از وزارت نفت و معاونت زنان ریاست جمهوری و حاشیه‌های مذاکرات احتمالی با غربی‌ها پرداختند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید برنامه آمریکا، اسرائیل، اروپا و برخی از کشور‌های منطقه جدای از هم نیست و به‌دنبال فشار بر ایران هستند تا کشورمان را در منطقه تضعیف کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی قهرمانی تیم‌های کشتی فرنگی و آزاد ایران در رقابت‌های جوانان آسیا را تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه با حضور در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری به بررسی تحولات خارجی پس از دفاع مقدس ۱۲ روزه پرداخت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است