سیاسی 03:15 - 19 فروردین 1399
رییس فراکسیون کار مجلس مهم‌ترین اقدامات را برای دوران پساکرونا بازسازی اشتغال عنوان کرد و گفت: اشتغال و توسعه تولید از اهم موضوعاتی است که باید در دوران پساکرونا مورد توجه قرار گیرد.

بادامچی: بازسازی اشتغال اقدام اصلی برای دوران پساکرونا باشد

محمدرضا بادامچی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص اینکه کرونا به چه میزان ماهیت ضد بشردوستانه برخی کشورهای مدعی حمایت از حقوق بشر از جمله آمریکا را برملا کرد اظهار کرد: اقدامات غیر بشردوستانه دولت آمریکا در این دوران در چندین مورد مشاهده شد؛ برای مثال اخیرا بارگیری لوازم بهداشتی که قرار بود به آلمان برود توسط آمریکا متوقف و به سوی این کشور تغییر مسیر داد؛ مقامات برلین نیز به شدت این اقدام  غیر انسانی را محکوم و آن را یک نوع دزدی عنوان کردند.

وی افزود: این شرایط مبارزه با شیوع کرونا ویروس ایجاب می کند که همه با همدلی کنار هم باشند، اما دولت آمریکا هنوز باور ندارد که باید به ظلم پایان دهد؛ حتی در این شرایط به نقل و انتقال تجهیزات نظامی در کشور عراق می‌پردازد، این اقدامات آمریکا دور از شأن انسانی است؛ این اقدامات از نظر حقوق بشر محکوم بوده و قابل پیگرد حقوقی نیز خواهد بود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی درباره مهمترین اقدامی که مسوولان برای دوران پساکرونا باید برای آن برنامه ریزی داشته باشند عنوان کرد: از مهمترین اقداماتی که لازم است برای دوران پساکرونا مورد توجه باشد موضوع اشتغال است؛ در این دوران بسیاری از مشاغل کوچک ضربه خورده و تعطیل شدند، بسیاری از افراد کار خود را از دست دادند و بسیاری از خرده فروش‌ها لطمه خوردند؛ اساس کارمان باید بر بازسازی موضوع اشتغال و بازسازی واحدهای تولیدی به ویژه واحدهای کوچک تولیدی باشد.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس عنوان کرد: اشتغال و توسعه تولید از اهم موضوعاتی است که باید در دوران پساکرونا مورد توجه قرار گیرد؛ در این دوران بسیاری از خبرنگاران و روزنامه‌نگاران هم آسیب دیده و شغلشان را از دست دادند، به همین دلیل لازم است ما نمایندگان مردم پیگیر حقوق اصحاب رسانه نیز باشیم.

انتهای پیام


10472926
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت خارجه، در حاشیه یازدهمین نشست ائتلاف تمدن‌های ملل متحد در ریاض با معاون امور سازمان‌های بین‌المللی وزارت خارجه ازبکستان، دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: منابع حاصل از اصلاحات ساختاری از جمله اصلاح قیمت بنزین یا آزادسازی قیمت برنج در کالابرگ مردم هزینه می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حکمرانی اجتماعی سرمایه‌ای برتر از اعتماد وجود ندارد، گفت: تمام اشکالات جامعه ناشی از بی‌اعتمادی است. اعتماد باید به مشارکت معنادار منجر شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان با اشاره به اقدامات گسترده دولت در زمینه توسعه تولید انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: تا زمان تحقق کامل اهداف در حوزه انرژی‌های نو، مدیریت ناترازی انرژی یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان گفت: درآمد ناشی از اجرای طرح اصلاح قیمت سوخت، به طور تمام و کمال و ۱۰۰ درصدی در راستای بهبود وضع معیشت مردم هزینه خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در پیامی درگذشت عالم پارسا، حضرت آیت‌الله سید محمد شاهچراغی، نماینده پیشین ولی فقیه و امام جمعه سمنان و عضو سابق مجلس خبرگان رهبری، تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر انقلاب اسلامی در پیامی، درگذشت عالم مجاهد و خدوم حجت‌الاسلام سیدمحمد شاهچراغی را تسلیت گفتند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رهبر معظم انقلاب گفت: جمهوری اسلامی ایران، تحت رهبری مقام معظم رهبری، با قاطعیت به حمایت از حزب الله ادامه خواهد داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه، تأکید کرد: ثبات و امنیت افغانستان تنها در چارچوب یک راه‌حل منطقه‌ای و بدون دخالت کشور‌های فرامنطقه‌ای امکان‌پذیر است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه حمله خشونت‌آمیز در سیدنی استرالیا را محکوم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است