سیاسی 03:15 - 19 فروردین 1399
رییس فراکسیون کار مجلس مهم‌ترین اقدامات را برای دوران پساکرونا بازسازی اشتغال عنوان کرد و گفت: اشتغال و توسعه تولید از اهم موضوعاتی است که باید در دوران پساکرونا مورد توجه قرار گیرد.

بادامچی: بازسازی اشتغال اقدام اصلی برای دوران پساکرونا باشد

محمدرضا بادامچی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص اینکه کرونا به چه میزان ماهیت ضد بشردوستانه برخی کشورهای مدعی حمایت از حقوق بشر از جمله آمریکا را برملا کرد اظهار کرد: اقدامات غیر بشردوستانه دولت آمریکا در این دوران در چندین مورد مشاهده شد؛ برای مثال اخیرا بارگیری لوازم بهداشتی که قرار بود به آلمان برود توسط آمریکا متوقف و به سوی این کشور تغییر مسیر داد؛ مقامات برلین نیز به شدت این اقدام  غیر انسانی را محکوم و آن را یک نوع دزدی عنوان کردند.

وی افزود: این شرایط مبارزه با شیوع کرونا ویروس ایجاب می کند که همه با همدلی کنار هم باشند، اما دولت آمریکا هنوز باور ندارد که باید به ظلم پایان دهد؛ حتی در این شرایط به نقل و انتقال تجهیزات نظامی در کشور عراق می‌پردازد، این اقدامات آمریکا دور از شأن انسانی است؛ این اقدامات از نظر حقوق بشر محکوم بوده و قابل پیگرد حقوقی نیز خواهد بود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی درباره مهمترین اقدامی که مسوولان برای دوران پساکرونا باید برای آن برنامه ریزی داشته باشند عنوان کرد: از مهمترین اقداماتی که لازم است برای دوران پساکرونا مورد توجه باشد موضوع اشتغال است؛ در این دوران بسیاری از مشاغل کوچک ضربه خورده و تعطیل شدند، بسیاری از افراد کار خود را از دست دادند و بسیاری از خرده فروش‌ها لطمه خوردند؛ اساس کارمان باید بر بازسازی موضوع اشتغال و بازسازی واحدهای تولیدی به ویژه واحدهای کوچک تولیدی باشد.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس عنوان کرد: اشتغال و توسعه تولید از اهم موضوعاتی است که باید در دوران پساکرونا مورد توجه قرار گیرد؛ در این دوران بسیاری از خبرنگاران و روزنامه‌نگاران هم آسیب دیده و شغلشان را از دست دادند، به همین دلیل لازم است ما نمایندگان مردم پیگیر حقوق اصحاب رسانه نیز باشیم.

انتهای پیام


10472926
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» با حکم رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، حمیدرضا حاجی بابایی به سمت «رئیس ستاد مرکزی دهه فجر و چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی» منصوب شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) گفت: تجربه جنگ ۱۲ روزه نشان داد که نیازمند نهادینه‌شدن تفکر راهبردی پدافند غیرعامل در بدنه اجرایی کشور هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مردم چالوس در مجلس می‌گوید مهم‌ترین درس مهار آتش‌سوزی در جنگل‌ الیت این بود که یک وفاق بسیار خوبی بین همه نیروهای دولتی و مردمی ایجاد کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور طرح انتقال آب دریای عمان به فلات مرکزی (حد فاصل سیرجان تا اصفهان) که با حمایت عمده شرکت فولاد مبارکه اجرا شده است را افتتاح کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر شهرآورد بدون گل استقلال و پرسپولیس و مناقشه بر سر مهریه پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سیمایی صراف می‌گوید فارغ‌التحصیلان دانشگاه امام صادق (ع) به هیچ عنوان نگران نباشند و مدارکشان در اسرع وقت تایید می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: ما نمی‌خواهیم هزینه دولت را بالا ببریم؛ ما نمی‌خواهیم از محل افزایش تورم و از جیب مردم برای دولت خرج کنیم.‌
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: ما نمی‌خواهیم هزینه دولت را بالا ببریم؛ ما نمی‌خواهیم از محل افزایش تورم و از جیب مردم برای دولت خرج کنیم.‌
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت با بیان اینکه تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین هنوز نهایی نشده است، تاکید کرد: حتما زمانبندی دقیق اجرا به محض قطعی شدن اعلام می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری از حضور پزشکیان در مراسم روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است