سیاسی 03:15 - 19 فروردین 1399
رییس فراکسیون کار مجلس مهم‌ترین اقدامات را برای دوران پساکرونا بازسازی اشتغال عنوان کرد و گفت: اشتغال و توسعه تولید از اهم موضوعاتی است که باید در دوران پساکرونا مورد توجه قرار گیرد.

بادامچی: بازسازی اشتغال اقدام اصلی برای دوران پساکرونا باشد

محمدرضا بادامچی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص اینکه کرونا به چه میزان ماهیت ضد بشردوستانه برخی کشورهای مدعی حمایت از حقوق بشر از جمله آمریکا را برملا کرد اظهار کرد: اقدامات غیر بشردوستانه دولت آمریکا در این دوران در چندین مورد مشاهده شد؛ برای مثال اخیرا بارگیری لوازم بهداشتی که قرار بود به آلمان برود توسط آمریکا متوقف و به سوی این کشور تغییر مسیر داد؛ مقامات برلین نیز به شدت این اقدام  غیر انسانی را محکوم و آن را یک نوع دزدی عنوان کردند.

وی افزود: این شرایط مبارزه با شیوع کرونا ویروس ایجاب می کند که همه با همدلی کنار هم باشند، اما دولت آمریکا هنوز باور ندارد که باید به ظلم پایان دهد؛ حتی در این شرایط به نقل و انتقال تجهیزات نظامی در کشور عراق می‌پردازد، این اقدامات آمریکا دور از شأن انسانی است؛ این اقدامات از نظر حقوق بشر محکوم بوده و قابل پیگرد حقوقی نیز خواهد بود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی درباره مهمترین اقدامی که مسوولان برای دوران پساکرونا باید برای آن برنامه ریزی داشته باشند عنوان کرد: از مهمترین اقداماتی که لازم است برای دوران پساکرونا مورد توجه باشد موضوع اشتغال است؛ در این دوران بسیاری از مشاغل کوچک ضربه خورده و تعطیل شدند، بسیاری از افراد کار خود را از دست دادند و بسیاری از خرده فروش‌ها لطمه خوردند؛ اساس کارمان باید بر بازسازی موضوع اشتغال و بازسازی واحدهای تولیدی به ویژه واحدهای کوچک تولیدی باشد.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس عنوان کرد: اشتغال و توسعه تولید از اهم موضوعاتی است که باید در دوران پساکرونا مورد توجه قرار گیرد؛ در این دوران بسیاری از خبرنگاران و روزنامه‌نگاران هم آسیب دیده و شغلشان را از دست دادند، به همین دلیل لازم است ما نمایندگان مردم پیگیر حقوق اصحاب رسانه نیز باشیم.

انتهای پیام


10472926
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یک نماینده مجلس می‌گوید اگر واردکننده‌ها دقت لازم در بحث کاهش قیمت‌ها را داشته باشند قطعاً می‌تواند تأثیرگذار باشد، اما مافیا اجازه‌ تحقق این موضوع را نمی‌دهد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه های امروز به موضوعاتی نظیر بررسی بیانات رهبر معظم انقلاب پرداختند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر خارجه با اشاره به درخواست‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای بازدید از تاسیسات آسیب ندیده هسته‌ای کشورمان گفت: تصمیم‌گیری در این باره بر عهده شورای عالی امنیت ملی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس گفت: تکمیل پروژه‌های متروی حومه تهران لزوما به فاینانس نیاز ندارد بلکه بخش خصوصی می‌تواند با ورود به آن، در زمان معقول به سود اقتصادی برسد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خلف خلف‌اف دستیار ویژه رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور سیاسی رهبری انقلاب و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به حواشی اخیر واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان و آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد، طی تماس تلفنی در خصوص تحولات منطقه، از جمله وضعیت غزه و یمن، گفت‌و‌گو و تبادل نظر کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه در امور سوریه که برای دیدار و رایزنی با مقام‌های کشورمان به تهران سفر کرده است، عصر امروز دوشنبه با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور نوشت: اظهارات رئیس‌جمهور در جلسه بازگشایی دانشگاه‌ها صادقانه و البته افق‌گشا بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور امنیت ملی جمهوری عراق با سید عباس عراقچی وزیر خارجه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است