اقتصادی 15:32 - 04 تیر 1401
بلومبرگ گزارش داد، با وجود اینکه تحریم نفتی روسیه از سوی اتحادیه اروپا کمتر از یک ماه می‌گذرد اما این قاره خرید نفت از روسیه را افزایش داده‌ است.

عقب‌نشینی اروپا از تحریم نفتی روسیه

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس به نقل از بلومبرگ، اروپا با وجود تحریم های اتحادیه اروپا که کمتر از یک ماه گذشته بر سر آنها توافق شد، میزان خرید نفت از روسیه را افزایش داده است.

بلومبرگ با استناد به آمار پایگاه های ردیابی نفتکش ها نوشت، پالایشگاه های نفت در این قاره، هفته گذشته،  1.84 میلیون بشکه در روز نفت روسیه را خریدند و این سومین افزایش هفتگی متوالی و بالاترین سطحی است که اروپا از جمله ترکیه در تقریبا دو ماه گذشته از روسیه نفت دریافت کرده است.

این افزایش تولید ناشی از انتقال نفت از سوی Litasco ، بازوی تجاری شرکت لوک اُیل روسیه به پالایشگاه‌هایش در ایتالیا، رومانی و بلغارستان و خرید ترکیه بوده است.

اتحادیه اروپا، ماه گذشته ممنوعیت واردات بخشی از نفت روسیه را تصویب کرد و متعهد شد تا 90 درصد واردات نفت از این کشور را تا سال آینده متوقف کند. این ممنوعیت تمام نفتی که از طریق دریا وارد می شود، هدف گرفته است و معافیت هایی برای واردات نفت از طریق خط لوله قرار داده است.

اوایل ماه جاری، نشریه «ایکانومیست» گزارش داد، با وجود تعهد اروپا به کاهش واردات نفت از روسیه، عرضه نفت این کشور به اتحادیه اروپا در بازه میان ژانویه و آوریل 14 درصد افزایش یافته است.

انتهای پیام/


11604467
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: تسهیلات بانکی با نرخ ۱۲ درصد برای رانندگان و کامیون‌داران در نظر گرفته شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد از توزیع گسترده روغن بصورت انبوه از روز شنبه در کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی توزیع نهاده مدت دار یا تولید قراردادی را راهکار پایداری تولید و تنظیم بازار اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از نهایی شدن قرارداد‌های مهم سرمایه‌گذاری با برخی کشور‌های علاقه‌مند برای توسعه زیرساخت‌های بنادر ایران خبرداد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بورس گفت: صندوق‌های با درآمد ثابت مبتنی بر ارز، از جمله ابزار‌های سرمایه‌گذاری جدید ارزی بازار سرمایه محسوب می‌شوند که منابع آنها صرف طرح‌های تولیدی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شریعتمداری گفت:طی این مدت بالغ بر ۷۰ تا ۸۰ هزار میلیارد تومان منابع تازه از طریق بانک‌ها در اختیار پروژه‌ها و فعالیت‌های نفتی قرار گرفته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۱۸ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس حوزه انرژی گفت: بخش عمده‌ای از ناترازی انرژی از طریق اسقاط بخاری‌های فرسوده و کم‌بازده جبران می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران اعلام کرد: وضعیت پرواز‌ها و فرودگاه‌ها از مراجع رسمی، ملاک عمل قرار گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد گفت: ارز سنگینی وارد بازار شده و طی روز‌های آینده میزان عرضه هم افزایش خواهد یافت

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است