اقتصادی 16:06 - 27 دی 1398

توافق تجاری آمریکا و چین ۹۵ درصد نمایشی است

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، با این که دو ابرقدرت اقتصادی جهان بالاخره اولین فاز از توافق تجاری خود را امضا کردند، تحلیل‌گران و رهبران صنعتی در مورد این که آنها به زودی فاز دوم آن را هم امضا کنند، تردید دارند.

ریچارد ولف، اقتصاددان «اکانومیک آپدیت»، در گفتگو با راشاتودی گفت: من فکر نمی‌کنم اتفاق زیادی با این توافق بیافتد. ۹۵ درصد این توافق نمایش است، به ویژه برای دولت ترامپ که کل این قضیه را آغاز کرده بود. برای دولت چین هم جنبه نمایشی این قضیه تا حدی مهم است.

او توضیح داد: چینی‌ها می‌خواهند نشان دهند که آنها دارند همکاری می‌کنند و علاقه‌ای به این که مشکل از طرف آنها دیده شود، ندارند. پکن موفق شده است به همه جهان نشان دهد که این مشکلات از سوی آمریکا به وجود آمده است و آمریکایی‌ها به دنبال محافظه‌کاری تجاری هستند. کسی در این مورد چین را سرزنش نمی‌کند.

این اقتصاددان ادامه داد: در بلندمدت، با توجه به این که اقتصاد چین در حال پیشی گرفتن از آمریکا است، چنین شرایطی برای پکن بسیار مفید خواهد بود. آنها یک قدرت اقتصادی معقول در جهان خواهند بود که برای کسی تعرفه وضع نمی‌کنند.


10348904
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هنگام بررسی مکمل‌های ورزشی، یکی از دغدغه‌های رایج در میان ورزشکاران، موضوع عوارض جانبی احتمالی آنهاست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» استعفای معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی تکذیب شد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۲۶ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: با ایجاد زنجیره تولید تا توزیع، قیمت گوشت قرمز با حذف واسطه‌ها ۳۰ درصد کاهش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شورای‌هماهنگی‌بانک‌ها اعلام کرد: حسب اطلاعیه استانداری تهران مبنی بر تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، بانک‌های عضو این شورا در استان تهران، به صورت کشیک فعالیت خواهند داشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان ساتبا گفت: امروز ۴۴۵ مگاوات نیروگاه افتتاح خواهد شد و که باتوجه به این افتتاح، ظرفیت نیروگاه‌های انشعابی کشور به ۴۳۰ مگاوات می‌رسد.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان تهران، میزان هدررفت واقعی آب در این استان را زیر ۱۰ درصد اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: روز چهارشنبه و پنجشنبه در نوار شمالی کشور دما کاهش خواهد یافت .
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: روز چهارشنبه و پنجشنبه در نوار شمالی کشور دما کاهش خواهد یافت .
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: هدف‌گذاری ما کماکان همان عددی است که قبلاً اعلام کردیم و برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در طول تابستان ان‌شاءالله به عدد ۱۱ هزار واحد برسیم

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است