اقتصادی 16:06 - 27 دی 1398

توافق تجاری آمریکا و چین ۹۵ درصد نمایشی است

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، با این که دو ابرقدرت اقتصادی جهان بالاخره اولین فاز از توافق تجاری خود را امضا کردند، تحلیل‌گران و رهبران صنعتی در مورد این که آنها به زودی فاز دوم آن را هم امضا کنند، تردید دارند.

ریچارد ولف، اقتصاددان «اکانومیک آپدیت»، در گفتگو با راشاتودی گفت: من فکر نمی‌کنم اتفاق زیادی با این توافق بیافتد. ۹۵ درصد این توافق نمایش است، به ویژه برای دولت ترامپ که کل این قضیه را آغاز کرده بود. برای دولت چین هم جنبه نمایشی این قضیه تا حدی مهم است.

او توضیح داد: چینی‌ها می‌خواهند نشان دهند که آنها دارند همکاری می‌کنند و علاقه‌ای به این که مشکل از طرف آنها دیده شود، ندارند. پکن موفق شده است به همه جهان نشان دهد که این مشکلات از سوی آمریکا به وجود آمده است و آمریکایی‌ها به دنبال محافظه‌کاری تجاری هستند. کسی در این مورد چین را سرزنش نمی‌کند.

این اقتصاددان ادامه داد: در بلندمدت، با توجه به این که اقتصاد چین در حال پیشی گرفتن از آمریکا است، چنین شرایطی برای پکن بسیار مفید خواهد بود. آنها یک قدرت اقتصادی معقول در جهان خواهند بود که برای کسی تعرفه وضع نمی‌کنند.


10348904
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت، با تأکید بر تداوم صادرات نفت کشور، گفت: فروش نفت ایران همانند دوره قبل از اسنپ‌بک ادامه دارد و هرگونه نوسان در میزان فروش، نتیجه پویایی بازار و تغییر شاخص‌های قیمتی و تحولات بین‌المللی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از واریز ۱ میلیارد و ۱۲۰ میلیون لیتر بنزین با نرخ اول و یک میلیارد و ۸۶۶ میلیون لیتر بنزین با نرخ دوم به کارت‌های سوخت خودرو‌ها خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی برای بازرسی ۲۴ هزار شعبه بانکی در سراسر کشور در زمینه مقابله با تراکنش‌های مظنون به پولشویی و حساب‌های اجاره‌ای ضرب‌الاجل یک ماهه داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: در شهر تهران حدود ۲ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد زندگی می‌کنند و در صورت بروز حوادثی مانند زلزله، این موضوع به یک چالش جدی ملی تبدیل خواهد شد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان معاملات امروز شاخص کل بورس با افزایش ۲۷ هزار و ۷۲۳ واحدی در سطح ۳ میلیون و ۶۵۶ واحدی قرار گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یازدهمین مرحله ثبت درخواست خرید محصولات ایران‌خودرو در قالب طرح‌های فروش فوری و پیش‌فروش و بر اساس اولویت‌بندی متقاضیان از فردا (دوشنبه) آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: کمتر از ۱۰ درصد جامعه  دسترسی به خرید بلیت هواپیما دارند و عملا  ۹۰ درصد مردم از خرید بلیت هواپیما محروم هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: راه آهن شلمچه-بصره تا اربعین سال آینده به اتمام می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: راه آهن شلمچه-بصره تا اربعین سال آینده به اتمام می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی بانک مرکزی تصمیمات عملیاتی این بانک برای مدیریت بازار ارز و ثبات بخشی به آن را اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است