علمی فناوری 16:48 - 11 آذر 1399

سرویس «کرونا» در پیام رسان آیگپ فعال شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آیگپ، بیش از یک سال از زمان همه گیری ویروس کرونا در جهان می‌گذرد.

در روزهایی که ویروس کرونا روزانه افراد زیادی را مبتلا می کند و جان بسیاری از هموطنان را می گیرد، پیام رسان آیگپ با ارائه سرویس «کرونا» در بخش آیلند، همراه کاربران خود بوده تا بتواند از نگاه مسئولیت اجتماعی، قدمی در راه کاهش میزان ابتلای هموطنان بردارد و از طرفی از فشار مضاعف کادر درمان تا حدودی بکاهد.

سرویس « کرونا را جدی بگیریم » از روزهای ابتدایی شروع همه گیری ویروس کرونا ایجاد شد. در این بخش همه روزه آمار رسمی کرونا در ایران و جهان در ساعت ۱۴:۳۰ منتشر می شود. همچنین کاربران می توانند در بخش غربالگری کرونا شرکت کرده و نسبت به دادن تست غربالگری از طریق ثبت علائم خود اقدام و در صورتیکه مشکوک به ویروس کرونا بودند به مراکز درمانی برای اقدامات تکمیلی مراجعه کنند.

در این سرویس بخش هایی مربوط به پرسش های متداول، اطلاعیه ها و دستورالعمل ها درباره ویروس کرونا و همچنین تماس با ۴۰۳۰ نیز گنجانده شده است.

استفاده کنندگان از آیگپ علاوه بر استفاده از امکاناتی که به آن ها اشاره شد، می توانند از طریق کانال ها، گروه ها و سایر امکانات این نرم افزار، سطح آگاهی خود را افزایش داده و نقشی در ریشه کن شدن بیماری و انجام مسئولیت اجتماعی در این خصوص داشته باشند. 

آن دسته از کاربرانی که هنوز به عضویت خانواده آیگپ در نیامده اند، می‌توانند از طریق استورهای ایرانی و یا ارسال عدد ۱ به شماره ۱۰۰۰۴۴۲۷ اقدام کنند.


10836523
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طرح ارتقای ناوگان اورژانس با توزیع ۱۰۰ دستگاه آمبولانس جدید از ۵۰۰ دستگاه آمبولانس خریداری شده آغاز شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز آزمون جهاددانشگاهی با صدور اطلاعیه‌ای، شرایط تکمیل ظرفیت دوازدهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» صرف نمک برای افراد دارای فشار خون باید با احتیاط انجام شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که روزه داری تاثیر منفی بر روی شیر دهی مادران باردار نمی‌گذارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون درمان وزارت بهداشت در نامه‌ای به معاونان درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بر ضرورت تداوم کامل خدمات درمانی بیمارستان‌ها تا پایان اسفندماه تاکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصص طب سنتی، با تأکید بر اهمیت انتخاب صحیح وعده‌های سحر و افطار در ماه رمضان، گفت: روزه‌داران با مصرف سحری کامل و پرانرژی و افطار سبک و متعادل، از ضعف، بی‌حالی و سوءهاضمه در طول روز جلوگیری کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی گفت: تا به امروز ۶۰ درصد از معلمان مدارس با ساختار مجتمعی و شعبه‌ای تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: ما باید نسبت به فرزندان کشور احساس مسئولیت کنیم و جلوتر از زمانه حرکت کنیم، این موضوع لایق پژوهشی عمیق است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: سالانه بیش از ۵ هزار کتابخانه کلاسی راه‌اندازی می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کسپرسکی نسبت به ویروس‌های خطرناک در گوشی‌های جدید اندروید هشدار داد!

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است