علمی فناوری 12:26 - 02 شهریور 1398
رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا:
رئیس دانشگاه بوعلی سینا گفت: ما نیازمند اکوسیستم اخلاقی هستیم چرا که هدف را گم کرده‌ایم و اگر به دامان بوعلی سینا بازگردیم بخشی از مسیر را پیدا می‌کنیم.

نیاز به اکوسیستم اخلاقی و خودانتقادی جدی داریم

به گزارش ایسنا، دکتر یعقوب محمدی فر در همایش ملی «اخلاق علمی و اخلاق کاربردی» با محوریت اندیشه های دانشمند حکیم شیخ الرئیس بوعلی سینا به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا، اظهار کرد: روز یکم شهریور "روز همدان" در ورای بزرگداشت "روز پزشک" پنهان مانده است.

وی با بیان اینکه همدان در پس تاریخ خود محل اجتماع دانشمندان و محققان زیادی بوده و همواره در تاریخ نقش تأثیرگذارش را در فرهنگ این مرز و بوم داشته است، وضعیت اخلاقی دنیا را بغرنج توصیف کرد و ادامه داد: یکی از گرفتاری های بشر در عرصه های مختلف اخلاق کاربردی است که روز به روز کمرنگ‌تر می‌شود.

محمدی فر تأکید کرد: وقتی صحبت از اخلاق می شود صداقت و راست کرداری، شفافیت، رازداری، بی طرفی، احترام، قانون و وفاداری مطرح می شود که همه اینها فاکتورهای زندگی ما هستند که فراموش شده‌اند.

وی با طرح این سوال که احترام و جایگاه انسان ها را چقدر نگهداشته ایم؟ عنوان کرد: دروغ بلایی است که برسر ملت ها افتاده به طوریکه پیمان‌نامه های زیادی توسط دولت ها بر باد می رود و کسی جوابگو نیست و این نشان می دهد که مشکلات اخلاق جدی است.

رئیس همایش اخلاق علمی و اخلاق کاربردی تصریح کرد: کمیت گرایی مشکلی است که دانشگاه‌های ما مبتلا شده‌اند، به نحوی که در مواردی فقط به فکر کمبود و یا افزایش مقالات خود هستند.

وی با بیان اینکه اخلاق بخشی فردی و بخش عمده آن به زندگی اجتماعی بازمی گردد و ما نیاز داریم رجعتی به خویشتن داشته باشیم، اظهار کرد: کمیت گرایی یکی از آسیب های جدی در حوزه آموزش است و امیدواریم از پایه این موضوع حل شود. در حوزه اخلاق نیز نیاز به خودانتقادی جدی داریم و نباید از نقد بترسیم چرا که دانشگاه جای نقد است.



انتهای پیام


10216991
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصص طب سنتی گفت: سردرد عارضه‌ای آزاردهنده برای انسان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روزه‌داری فواید زیادی برای بدن دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بهتر است افراد پس از صرف غذا به سراغ خواب و یا استراحت‌های طولانی نروند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» جزئیات پذیرفته‌شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه پیام‌نور اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تمامی کلاس‌های آموزشی دانشجویان دانشگاه پیام نور در همه مقاطع تحصیلی از شنبه، نهم تا پایان اسفندماه ۱۴۰۴ به صورت مجازی برگزار می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که برخی معتقدند مسواک زدن بعد از هر وعده غذایی بهترین راه برای حفظ سلامت دهان و دندان است، متخصصان هشدار می‌دهند که ممکن است خطراتی نیز به همراه داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ستاره‌شناسان یک سیاه‌چاله ابرپرجرم از کیهان اولیه کشف کرده‌اند که با سرعتی بی‌سابقه در حال رشد است و تقریباً سیزده برابر از حداکثر سرعت رشد نظری برای سیاه‌چاله‌ها فراتر می‌رود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص قلب گفت: افرادی که سابقه نارسایی قلبی دارند، بهتر است روزه نگیرند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصصان یک هشدار فوری برای کاربران آیفون در مورد یک کلاهبرداری جدید برای سرقت اطلاعات آنها صادر کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان کشف کرده‌اند که سطح ماه مکانی ایده‌آل برای نصب ابزار‌های اندازه‌گیری بسیار دقیق است .

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است