اجتماعی 23:37 - 05 بهمن 1399

منازل خسارت‌دیده آبگرفتگی بندرامام مجدد ساخته شوند

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل نجار عصر امروز ضمن بازدید از مناطق خسارت‌دیده از آبگرفتگی بندر امام (ره)، اظهار کرد: امروز از دو سه منطقه‌ای که از بارش‌ها آسیب‌دیده بودند، بازدیدی صورت گرفت و پیشنهادی مطرح شد که منازل خسارت‌دیده مجدداً ساخته شوند.

وی افزود: در سطح کشور نقاط زیادی با شرایط مشابه و حتی بدتر از این مواجه هستند که اگر بخواهیم اقدام کنیم باید یک نسخه واحدی برای این امر پیچیده شود.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: پیشنهادم این است که در تهران جلسه‌ای با مسئولان مربوطه برگزار و یک طرح جامع در این زمینه تدوین شود که بر اساس آن بتوان فکر اساسی‌تری برای این امر اتخاذ بشود.

معاون وزیر کشور گفت: عدد قابل‌توجهی در تعمیرات و در نوسازی منازل آسیب‌دیده از رواناب‌های اخیر پیشنهاد شد و مصوبه آن را نیز گرفته شد و اقدام‌های لازم را نیز دنبال خواهیم کرد.

نجار بیان کرد: در این طرح جامع صرف‌نظر از بحث مالکیت زمین که قابل‌حل است، موضوعاتی همچون راه‌ها و سیستم فاضلاب باید دیده شود و به مطالعه کلی نیاز است تا کار اساسی‌تری در این زمینه انجام شود.


10919340
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عابدی گفت: برای ۸۰۰ نفر از مدیران در طول یکسال استنکاف از آرای قطعی دیوان عدالت اداری گزارش شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: برای پرداخت خسارات اثاثیه خانواده‌هایی که منازل آنها در جنگ ۱۲ روزه آسیب‌دیده بود، در انتظار اقدام دولت هستیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف بیش از ۳۷ هزار تن نهاده احتکاری از ۶ شرکت متخلف تنها در یک ماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که اخبار مربوط به خودکشی میترا عباسی در زندان وکیل آباد مشهد صحت ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که اخبار مربوط به خودکشی میترا عباسی در زندان وکیل آباد مشهد صحت ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دادگستری اعلام کرد که یک ایرانی محبوس در زندان‌های ژاپن برای گذراندن ادامه دوران محکومیت خود به کشور منتقل شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تأمین اجتماعی، امروز حدود ۷ هزار میلیارد تومان دیگر از مطالبات مراکز درمانی را پرداخت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس آگاهی تهران اعلام کرد که نیروی جدید آقا استخدام می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت طرح و توسعه امورفنی سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران از تحقق برنامه سازمان میادین مبنی بر ساخت ۱۵ بازار جدید میوه و تره‌بار محله‌ای در تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس اخیرا مطالبه‌ای در مورد پرونده پیچیده نگین غرب که در ادوار مختلف قوه قضاییه به نتیجه نهایی نرسیده و طی سه سال گذشته روند پیشرفت اجرای حکمش با سرعت طی می‌شود، مطرح کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است