علمی فناوری 17:09 - 08 آذر 1399
جهانپور:
سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: هر چهار فرآورده طبیعی با منشاء گیاهی مرتبط با بیماری کرونا که مجوز موقت تولید گرفته اند، دارای مصوبه کمیته اخلاق در پژوهش برای انجام کارآزمایی بالینی از معاونت پژوهشی دانشگاه های علوم پزشکی محل انجام طرح بوده اند.

هر چهار فراورده گیاهی مرتبط با کرونا مجوز کمیته  اخلاق در پژوهش را دارند

به گزارش ایسنا، دکتر کیانوش جهانپور با اعلام این مطلب، اظهار کرد: این چهار فرآورده گیاهی پس از ارائه مدارک و مستندات لازم، طبق ضوابط از جمله نتایج اولیه حاصل از مطالعه بالینی برای تصمیم گیری در کمیسیون قانونی تشخیص(صلاحیت ساخت و ورود دارو و مواد بیولوژیک) طرح موضوع شده اند.

وی افزود: نظر به نتایج مثبت اولیه حاصل از مطالعه بالینی ارائه شده و اخذ رای موافقت از کمیسیون قانونی برای تولید و توزیع محدود این فرآورده ها، تا کنون دو فقره مجوز موقت 6 ماهه برای تولید و توزیع محدود(برای تکمیل مطالعه بالینی) صادر شده و تمدید این مجوزها یا صدور پروانه ساخت، منوط به ارائه نتایج تکمیلی مطالعه بالینی و تایید اداره کل آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی است. 

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت تاکید کرد: مجوزهای مورد اشاره بر اساس ماخذ قانونی به صورت موقت 6 ماهه صادر شده است. همچنین برای هیچ یک از این فرآورده ها، ادعایی مبنی بر درمان بیماری کووید19 مطرح نبوده و صرفا با توجه به نتایج حاصل از مطالعه بالینی اولیه و مستندات علمی ملی و بین المللی موجود و مونوگراف های مرتبط، مجوز موقت/موافقت برای صدور مجوز موقت با ادعای بهبود یا کمک به بهبود برخی علائم بیماری مذکور صادر شده است و تعدادی فرآورده دیگر با منشا گیاهی نیز در حال طی روال قانونی فوق هستند. 

طبق اعلام وبدا، جهانپور خاطرنشان کرد: کمیسیون قانونی تشخیص ماده 20 مصوب قانون مربوط به مقررات امور پزشکی و دارویی مصوب 1334 و اصلاحات بعدی آن، با ترکیبی از اعضای معتبر از نظر علمی، خوشنام و عاری از تعارض منافع به عنوان بالاترین مرجع قانونی همواره سعی کرده به دور از هرگونه سمت و سوی غیرعلمی و با اختیارات قانونی خود در جهت تامین داروهای مورد نیاز بیماران و از سوی دیگر برای شکوفایی استعدادهای دانشمندان و نخبگان کشور از خلاقیت ها و نوآوری این فرهیختگان نیز استقبال کند و با این رویکرد، ایران اسلامی در زمینه های مختلف داروسازی با افتخار به پیشرفته ترین کشور منطقه تبدیل شده است.

انتهای پیام


10831164
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» استرس محرکی است که شروع برخی بیماری‌ها را تسریع می‌کند و می‌تواند منجر به ریزش مو شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل OpenAI با یک طرح بلندپروازانه به دنبال یافتن راهی به فضا برای آینده هوش مصنوعی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس انجمن شرکت‌های پخش دارو و مکمل‌های انسانی، شرکت‌های پخش از بازار دارو ۱۵۷ همت طلب دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بین سرعت غذا خوردن و وضعیت روانی با روده و مغز ارتباط وجود دارد، به گونه‌ای که وقتی غذا با سرعت خورده می‌شود، هضم طبیعی مختل می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بین سرعت غذا خوردن و وضعیت روانی با روده و مغز ارتباط وجود دارد، به گونه‌ای که وقتی غذا با سرعت خورده می‌شود، هضم طبیعی مختل می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یوسف حجت با بیان اینکه مطالبه‌گری نباید شخصی باشد، از دانشجویان خواست با ارائه راهکار‌های علمی به رفع دغدغه‌های کشور کمک کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارتون‌هایی که پر از جادو و نقض قوانین طبیعت هستند، بر توانایی کودک در تمرکز و کنترل رفتارشان تأثیر منفی می‌گذارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان ریبوز و گلوکز را به همراه یک ساختار پلیمری باستانی که میلیارد‌ها سال حفظ شده است، در سیارک بنو پیدا کرده‌اند که شواهد جدیدی در مورد شرایط اولیه پیدایش حیات در زمین ارائه می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» چندین وب‌سایت فناوری در مورد آسیب‌پذیری‌های جدی در نرم‌افزار سیستم عامل اندروید هشدار داده‌اند و از کاربران خواسته‌اند دستگاه‌های خود را به‌روزرسانی کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: خصوصی‌سازی در حوزه آموزش و پرورش جایگاهی ندارد و مسیر اصلاح از مشارکت مردمی می‌گذرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است