بین‌الملل 15:03 - 22 فروردین 1399

ثبت کمترین میزان تلفات ناشی از کرونا در اسپانیا در ۱۷ روز گذشته

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، با جان‌باختن ۶۰۵ نفر دیگر، اسپانیا اعلام کرد که کمترین میزان تلفات ناشی از کرونا در ۱۷ روز گذشته در این کشور ثبت شده است.

بدین ترتیب شمار کل قربانیان به ۱۵۸ هزار و ۴۳ نفر رسید. ۳ هزار و ۸۰۰ نفر دیگر نیز در این کشور به کرونا مبتلا شدند.

این در حالی است که به گفته کارشناسان، تعداد کم تست‌های انجام شده در اسپانیا در مقایسه با دیگر کشورها از جمله آمریکا، ایتالیا و آلمان یکی از عوامل مؤثر بر عدم شناسایی تعداد زیادی از مبتلایان به نوع جدید ویروس کرونا است. از سوی دیگر وزارت بهداشت اسپانیا تاکنون تنها از افرادی تست کرونا گرفته است که علائم شدیدی داشتند.


10478139
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه خواستار توسعه مدل‌های داخلی هوش مصنوعی شد و آن را ابزار مهمی برای تاثیرگذاری بر دیدگاه مردم دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد هشدار داد که وضعیت غزه همچنان «بسیار وخیم» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گوترش بازدید علنی نتانیاهو از یک پایگاه نظامی در جنوب سوریه را نگران‌کننده دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خزانه‌داری سابق آمریکا پس از افشای ارتباط نزدیک با مجرم جنسی مشهور از هیئت مدیره شرکت هوش مصنوعی اپن‌ای‌آی استعفا کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا گفت که کار بر روی پایان دادن به جنگ در سودان را آغاز کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده دائم روسیه در سازمان ملل گفته است که تلاش‌های اسرائیل برای ایجاد منطقه حائل در جنوب سوریه نقض فاحش قوانین بین‌المللی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور موقت ماداگاسکار از کشف یک سنگ زمرد غول‌پیکر و نادر در کاخ ریاست‌جمهوری خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دمشق سفر نتانیاهو به جنوب سوریه را غیرقانونی و مغایر با قطعنامه‌های شورای امنیت دانست و آن را نقض حاکمیت خود اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین گفت که دیدارش با همتای ترک در اوایل امروز «بسیار پربار» بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس حمله رژیم صهیونیستی به اردوگاه عین‌الحلوه را «قتل‌عام» و جنایت علیه بشریت دانست و کابینه نتانیاهو را مسئول کامل آن معرفی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است