اجتماعی 11:14 - 07 تیر 1401
جمعی از مخاطبان خبرگزاری فارس با راه اندازی پویشی در سامانه فارس من ، خواستار برخورد با برخی پزشکان جراحی زیبایی که تصاویر نیمه عریان و عریان مراجعان خود را در فضای مجازی منتشر می‌کنند، شده‌اند.

فارس من| جراحان زیبایی  که تصاویر برهنه مراجعان  را منتشر می‌کنند!

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، رواج جراحی‌های زیبایی در کشور به ویژه نزد بانوان بازار داغی بین مراکز جراحی زیبایی و متخصصان این حوزه پزشکی ایجاد کرده است. این جراحی‌ها هزینه‌های زیادی به دنبال دارد و غالبا در نزد قشر متمول جایگاه خاصی دارد.

 در این میان فضای مجازی محل مناسبی برای تبلیغ جراحی‌های زیبایی از سوی پزشکان این حوزه است؛ به طوری که برخی از این پزشکان با انتشار تصاویر نیمه عریان برخی مراجعه کنندگان خود در حین انجام جراحی‌های زیبایی، باعث اعتراض برخی از مردم شده‌اند.

این افراد در سامانه فارس من خبرگزاری فارس با راه اندازی پویشی خواستار برخورد با این اقدام نامطلوب از سوی برخی پزشکان حوزه زیبابی شده‌اند.

 

 

آنها در این پویش مردمی بیان داشته‌اند:‌پزشکان زیبایی برای تبلیغ کار خود با ایجاد صفحات زیادی در اینستاگرام اقدام به انتشار عکس‌ها و فیلم‌های عریان و نیمه عریان از متقاضیان خود می‌کنند؛لذا از قوه قضاییه و نیروی انتظامی خواستار برخوردی قاطع با این هنجارشکنان هستیم.

انتهای پیام/


11607615
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، خلاصه‌ای از مهم‌ترین اقدامات در حوزه حقوق بشر و شهروندی در سه‌ماهه دوم سال ۱۴۰۴ را منتشر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: اعتبارات و تسهیلات شغلی بهزیستی می‌تواند از طریق موسسات حمایتی در اختیار افراد دارای معلولیت شنوایی قرار گیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عابدی گفت: برای ۸۰۰ نفر از مدیران در طول یکسال استنکاف از آرای قطعی دیوان عدالت اداری گزارش شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: برای پرداخت خسارات اثاثیه خانواده‌هایی که منازل آنها در جنگ ۱۲ روزه آسیب‌دیده بود، در انتظار اقدام دولت هستیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف بیش از ۳۷ هزار تن نهاده احتکاری از ۶ شرکت متخلف تنها در یک ماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که اخبار مربوط به خودکشی میترا عباسی در زندان وکیل آباد مشهد صحت ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که اخبار مربوط به خودکشی میترا عباسی در زندان وکیل آباد مشهد صحت ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دادگستری اعلام کرد که یک ایرانی محبوس در زندان‌های ژاپن برای گذراندن ادامه دوران محکومیت خود به کشور منتقل شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تأمین اجتماعی، امروز حدود ۷ هزار میلیارد تومان دیگر از مطالبات مراکز درمانی را پرداخت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس آگاهی تهران اعلام کرد که نیروی جدید آقا استخدام می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است