سیاسی 18:26 - 13 اسفند 1399

طرح های فرهنگی مصباح درافزایش توان معنوی و رزمی تاثیر بسزایی دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر سیاوش رضایی معاون طرح و برنامه و بودجه سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران و دبیر شورای عالی تعالی معنوی آجا در جشنواره طرح‌های فرهنگی مصباح، گفت: بخشی از احکام فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران و رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در حوزه معنویت و بصیرت افزایی دینی و معنوی است. به همین دلیل هیئت اندیشه ورزی معنویت و بصیرت افزایی به ریاست امیر دریادار سیاری معاون هماهنگ کننده شکل گرفت و مطالبات فرمانده معظم کل قوا در آن مورد بررسی قرار گرفت. به این ترتیب کارگروه طرح تدوین مصباح شکل گرفت.

وی افزود: با توجه به وجوه مشترک دو حکم انتصاب فرمانده کل و رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، دو کارگروه معنوی و بصیرتی تشکیل شد و تدابیر خوبی شکل گرفت که مصداق هم افزایی و اتحاد میان سازمان‌ها، نیروها و همچنین یگان‌های صفی بود.

امیر رضایی اضافه کرد: در هیچ مقطعی مانند الان این حجم از هم افزایی وجود نداشته است. طبق پژوهش‌های انجام شده، طرح‌های فرهنگی مصباح در افزایش توان معنوی و رزمی تأثیر بسزایی داشته است. شورای عالی تعالی معنوی و بصیرتی تاکنون با برگزاری ۴۱ جلسه راهبردی و ده‌ها جلسه کارشناسی ضمن بررسی مسائل و موضوع هی مهم و کلان فرهنگی ارتش، تمرکز خود را بر پیگیری اجرای طرح‌های فرهنگی مصباح معطوف کرده است. علاوه بر این چند معاونت، میزان اثرگذاری را مورد سنجش قرار دادند.

دبیر شورای عالی تعالی معنوی ارتش در ادامه بیان کرد: تاکنون بیش از ۴۰ یگان مورد ارزشیابی قرار گرفته است که به طور میانگین اجرای طرح‌های مصباح ۹/۸۰ درصد در حد خیلی خوب و میزان اثر گذاری ۵/۶۸ درصد در حد خوب ارزیابی شده است. جشنواره مصباح در ماه‌های گذشته برگزار شد و فرماندهان و مسئولان یگان‌هایی که بهترین عملکرد را در طرح مصباح داشتند، مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.

وی در پایان تصریح کرد: طرح بازنگری این طرح فرهنگی نیز آغاز شده است و در آینده نزدیک طرح‌های مصباح کامل‌تر، روشن‌تر، دقیق‌تر و عینی‌تر بیان می‌شود و ان‌شاء الله شاهد جهش دیگری در اجرا و اثربخشی طرح‌های مصباح خواهیم بود.


10976441
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر خط‌های سفید تلفن همراه و حاشیه‌های اظهارات مسئولین در مراسم روز دانشجو پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل گفت: نسل‌زدایی را نمی‌توان با سکوت پاک کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: ما به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی و تربیت نسل از مدیرانی که به ساخت آینده می‌اندیشند، نیازمندیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جدید ایران در ارمنستان، امروز سه‌شنبه پیش از عزیمت به محل مأموریت خود با وزیر امور خارجه دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» قائم مقام وزارت امور خارجه عربستان سعودی و معاون وزیر امور خارجه چین روز سه شنبه در پایان سومین نشست سه‌جانبه ایران، چین و عربستان، با وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: باور دولت این است که مسیر پیشرفت ایران بدون حضور هم‌زمان و متوازن زنان و مردان امکان‌پذیر نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: تجربه جنگ ۱۲روزه ثابت کرد توان موشکی، پهپادی و پدافندی کشور ابتکار عمل را از دشمن گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه قانون اساسی تاریخ تحولات سیاسی و اجتماعی ماست، گفت: مهم‌ترین ارزش‌های یک ملت و ضوابط اداره کشور در قانون اساسی است
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور از سفر ۲ روزه رئیس‌جمهور پزشکیان به قزاقستان و سپس ترکمنستان خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مولوی عزمی عبدالحمید رئیس سازمان اسلامی‌ شورای مشورتی مالزی با حضور در مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با حجت الاسلام والمسلمین دکتر حمید شهریاری دبیرکل مجمع دیدار و گفت‌گو کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است