اجتماعی 10:53 - 15 آذر 1398
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران امروز (۱۵ آذرماه) انباشت آلاینده‌ها سبب کاهش کیفیت هوا در برخی مناطق می‌شود. در ساعات پایانی روز نیز همزمان با ازدیاد تردد خودروها احتمال می‌رود در پاره‌ای از مناطق کیفیت هوا در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گیرد.

انباشت آلاینده‌ها در هوای تهران طی امروز

به گزارش ایسنا براساس پیش‌بینی‌های انجام‌ شده در شرکت کنترل کیفیت هوا، با برقراری جو نسبتاً آرام همراه با آسمان ابری در نخستین ساعات امروز (۱۵آذرماه) با وجود کاهش تردد خودروها در روز تعطیل، انباشت آلاینده‌ها سبب کاهش کیفیت هوا در برخی مناطق می‌شود.

طی روز با افزایش ابرناکی و عدم وزش باد مؤثر، شرایط برای پراکندگی آلاینده‌ها فراهم نخواهد شد بنابراین در ساعات پایانی امروز(۱۵آذرماه) همزمان با ازدیاد تردد خودروها شرایط مناسب برای تجمع آلاینده‌ها فراهم می‌شود و احتمال می‌رود در پاره‌ای از مناطق وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس برقرار شود.

همچنین با احتمال افزایش سرعت باد تا صبحگاه فردا (۱۶آذرماه) انتظار می‌رود با وجود آغاز تردد خودروها، کیفیت هوا در شرایط مطلوب قرار بگیرد و طی روز با افزایش ناپایداری جوی و بارش پراکنده در برخی ساعات بعدازظهر شرایط برای پراکندگی آلاینده‌ها فراهم شود. با تداوم ناپایداری‌های جوی و بارش باران، پراکندگی و کاهش غلظت آلاینده‌ها در اواخر وقت شنبه دور ازانتظار نخواهد بود.

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، کیفیت هوای ۲۴ ساعت گذشته پایتخت با میانگین ۱۲۶ در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار داشت و کیفیت هوای هم اکنون با میانگین ۹۴ در شرایط سالم قرار دارد.

انتهای پیام


10311289
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی گفت: با اقدامات انجام‌شده و همکاری دستگاه‌های مختلف، تعداد ساختمان‌های بسیار پرخطر تهران از ۱۲۹ مورد به ۵۴ ساختمان کاهش یافته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای شهر تهران با اعلام اینکه تونل‌های زیرزمینی در سطح شهر وجود داشته‌اند، گفت: البته بیشتر قنات داریم که برای هدایت آب فعال بودند و دائماً رصد می‌شوند. 
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: تا پایان آذرماه سال جاری بیش از یک‌میلیون و ۵۰۰ هزار سند مالکیت دفترچه‌ای در سراسر کشور به اسناد مالکیت حدنگار تبدیل شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از آماده‌باش کامل دستگاه‌های امدادی در پی صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی برای اغلب استان‌های کشور به‌ویژه مناطق غربی و البرز مرکزی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از روند کاهشی ترافیک صبحگاهی در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا، آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم اکنون در شرایط نارنجی و ناسالم برای گروه‌های حساس است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون محیط‌زیست طبیعی و تنوع‌زیستی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: امروز ۳ منطقه در استان‌های فارس، منطقه البرز مرکزی و استان گلستان به عنوان منطقه حفاظت تصویب و به مناطق تحت مدیریت سازمان اضافه شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: دستورالعمل مراکز مراقبت روزانه و حمایت کودک و خانواده پیش از ۲۲ بهمن‌ماه، در پنج استان و در هر استان دو مرکز افتتاح خواهند شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون استاندار تهران از تمدید شرایط اضطرار آلودگی هوا برای فردا خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود فردا کیفیت هوا بهتر شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است