اقتصادی 21:03 - 06 مهر 1399

اختلاف تورم دهک اول و دهک دهم به ۶.۵ درصد رسید

به گزارش خبرگزاری مهر، مرکز آمار تورم قیمت مصرف کننده کل کشور بر اساس دهک‌های هزینه‌ای شهریور ماه ١٣٩٩ را منتشر کرد.

بر اساس این آمار نرخ تورم کل کشور در شهریور ماه ١٣٩٩ برابر ٢٦.٠ درصد است که در دهک‌های مختلف هزینه‌ای در بازه ٢٣.٤ درصد برای دهک اول تا ٢٩.٩ درصد برای دهک دهم نوسان دارد. محدوده تغییرات تورم دوازده ماهه در گروه عمده «خوراکی‌ها، آشامیدنی‌ها و دخانیات» بین ٢٠.٨ درصد برای دهک دهم تا ٢١.٩ درصد برای دهک دوم است. هم چنین اطلاع مذکور در مورد گروه عمده «کالاهای غیر خوراکی و خدمات» بین ٢٥.١ درصد برای دهک اول تا ٣٢.٣ درصد برای دهک دهم است.

فاصله تورمی دهک‌ها

بر اساس اعداد مربوط به تورم در میان دهک‌های مختلف هزینه‌ای، فاصله تورمی دهک‌ها در این ماه به ٦.٥ درصد رسید که نسبت به ماه قبل (٥.٤ درصد) ١.١ واحد درصد افزایش داشته است. فاصله تورمی در گروه عمده «خوراکی‌ها، آشامیدنی‌ها و دخانیات» نسبت به ماه قبل ٠.٥ واحد درصد و در گروه عمده «کالاهای غیر خوراکی و خدمات» نسبت به ماه قبل ١.٨ واحد درصد افزایش نشان می‌دهد.


10737077
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که مدتی‌است بازار سرمایه به سمت بهبود و رشد حرکت می‌کند، موضوع بازگشایی نماد‌های استانی سهام عدالت همچنان در بلاتکلیفی به سر می‌برد هر‌چند در این خصوص وعده‌هایی داده شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص روند بازار نکاتی را بیان کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که در ایام ماه رمضان و نوروز مشکلی در تولید و تامین مرغ مورد نیاز بازار نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد گفت: با توجه به مشکلات تخصیص ارز به واردات مواد اولیه، کمبود شیرخشک کماکان مشهود است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تحلیلگر بازار سرمایه در خصوص روند حرکتی شاخص‌های بازار سرمایه نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در آزادراه تهران - کرج – قزوین حدفاصل پل کلاک تا استاندارد گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از فردا یکشنبه تا سه شنبه در نوار شمالی کشور شاهد افزایش محسوس دمای هوا خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از فردا یکشنبه تا سه شنبه در نوار شمالی کشور شاهد افزایش محسوس دمای هوا خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشت، شاخص کل بورس با رشد ۱.۳ درصد به ۱،۰۷۴،۰۶۴ واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جهت ساماندهی واردات و تعهدات واردکنندگان خودرو سهمیه خدمات پس از فروش خودرو فعال شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است