فرهنگی‌هنری 15:34 - 25 تیر 1398
مدیرکل امور تربیتی و مشاوره تحصیلی وزارت آموزش و پرورش گفت: باید ابعاد پنهان مفاهیم و آموزه‌های قرآنی را با پژوهش بشناسیم و به آن عمل کنیم.

تاثیر دانش‌آموزان در توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی

به گزارش ایسنا، مسعود شکوهی در آیین اختتامیه سی و هفتمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزی که در سالن غدیر دانشگاه زنجان برگزار شد، استمرار حرکت در مسیر قرآن‌کریم را نیازمند توفیق الهی دانست و اظهار کرد: دانش‌آموزان باید در قرآن و منابع اسلامی مثل نهج البلاغه و صحیفه سجادیه عمیق شوند؛ چراکه تمسک به این منابع دینی آنان را از بسیاری آسیب‌های اجتماعی مصون نگه‌ می‌دارد.

مدیرکل امور تربیتی و مشاوره تحصیلی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه کاهش آسیب‌های اجتماعی و فردی در گرو عمل به قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه است، گفت: قرآن‌کریم، برای همه پدیده‌های اجتماعی برنامه و راه‌کار دارد که ما از آن غفلت کرده‌ایم.  باید در حوزه پژوهشی فعالیت خود را افزایش دهیم و در توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی تلاش کنیم.

شکوهی یادآور شد: دانش‌آموزان تاثیر بسزایی در توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی دارند و باید ابعاد پنهان مفاهیم و آموزه‌های قرآنی را با پژوهش بشناسیم و به آن عمل کنیم.

جعفر گنج‌خانلو،معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان زنجان نیز در ادامه این آیین یادآور شد: حضور ۷,۵ میلیون دانش‌آموز در مراحل مختلف مسابقات در ۱۴ رشته، بیانگر ایمان بالای فرزندان این مرز و بوم به دین مبین اسلام و کتاب آسمانی قرآن بوده و حضور نسل چهارم انقلاب در مسیر و فعالیت‌های قرآنی نویدبخش و امیدآفرین است.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره حضور ۴۷۱ دانش‌آموز پسر قرآنی در مسابقات، گفت: این دانش‌آموزان در رشته تفسیرقرآن، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، احکام و انشای نماز به رقابت پرداختند و داشته‌های خود را به ۱۶ داور و ۸ ناظر مسابقات ارائه کردند.  ویژگی بارز استان زنجان در این دوره، استفاده از فناوری‌های نوین در بخش کتبی مسابقات بود.



انتهای پیام


10179310
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جدول اجرا‌های هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» در بخش‌های «تئاتر صحنه‌ای»، «دیگرگونه‌های اجرایی» و «تئاتر کودک و نوجوان» منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه هیات امنای بنیاد ملی پویانمایی گفت: بازی‌های رایانه‌ای و پویانمایی دو حوزه پیشران در اقتصاد و صنعت فرهنگی محسوب می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» قسمت هفدهم و پایانی سریال «میراث» که روایتی متفاوت از زندگی یک روحانی جوان است، امشب پنجشنبه ۲۷ آذر روی آنتن شبکه دو سیما می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی گفت: بزرگداشت خادمان قرآن و عترت و برگزیدگان این جشنواره یک حرکت تشریفاتی نیست، بلکه یک حرکت مستمر، معنی‌ساز و زیربنایی در رسانه ملی است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نخستین برنامه از سلسله‌برنامه‌های «کاروان حبیب» به مناسبت ششمین سالگرد شهادت سردار رشید اسلام، شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، فردا پنجشنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ در بهشت زهرا (س) برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی گفت: هر مجموعه‌ای که در صداوسیما تولید می‌شود نیازمند سند پژوهشی است. در کار‌های پرهزینه مانند مجموعه‌های نمایشی این ضرورت بیشتر است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه تلویزیونی «برمودا» ویژه شب یلدا به آنتن شبکه نسیم برمی‌گردد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه‌های تلویزیونی در آستانه شب یلدا، با تدارک ویژه‌برنامه‌هایی متنوع و جذاب، لحظات و ساعات خاطره انگیزی را برای مردم در قاب تلویزیون به تصویر می‌کشند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» حمید طالقانی، بازیگر سینما و تلویزیون بعد از یک دوره ابتلا به بیماری سرطان کبدی درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شب یلدا، فقط بلندترین شب سال نیست؛ فرصتی است برای بازخوانی خاطره‌ها، آیین‌ها و پیوند‌های فرهنگی که قرن‌ها در حافظه جمعی ایرانیان انباشته شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است