فرهنگی‌هنری 15:34 - 25 تیر 1398
مدیرکل امور تربیتی و مشاوره تحصیلی وزارت آموزش و پرورش گفت: باید ابعاد پنهان مفاهیم و آموزه‌های قرآنی را با پژوهش بشناسیم و به آن عمل کنیم.

تاثیر دانش‌آموزان در توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی

به گزارش ایسنا، مسعود شکوهی در آیین اختتامیه سی و هفتمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزی که در سالن غدیر دانشگاه زنجان برگزار شد، استمرار حرکت در مسیر قرآن‌کریم را نیازمند توفیق الهی دانست و اظهار کرد: دانش‌آموزان باید در قرآن و منابع اسلامی مثل نهج البلاغه و صحیفه سجادیه عمیق شوند؛ چراکه تمسک به این منابع دینی آنان را از بسیاری آسیب‌های اجتماعی مصون نگه‌ می‌دارد.

مدیرکل امور تربیتی و مشاوره تحصیلی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه کاهش آسیب‌های اجتماعی و فردی در گرو عمل به قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه است، گفت: قرآن‌کریم، برای همه پدیده‌های اجتماعی برنامه و راه‌کار دارد که ما از آن غفلت کرده‌ایم.  باید در حوزه پژوهشی فعالیت خود را افزایش دهیم و در توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی تلاش کنیم.

شکوهی یادآور شد: دانش‌آموزان تاثیر بسزایی در توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی دارند و باید ابعاد پنهان مفاهیم و آموزه‌های قرآنی را با پژوهش بشناسیم و به آن عمل کنیم.

جعفر گنج‌خانلو،معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان زنجان نیز در ادامه این آیین یادآور شد: حضور ۷,۵ میلیون دانش‌آموز در مراحل مختلف مسابقات در ۱۴ رشته، بیانگر ایمان بالای فرزندان این مرز و بوم به دین مبین اسلام و کتاب آسمانی قرآن بوده و حضور نسل چهارم انقلاب در مسیر و فعالیت‌های قرآنی نویدبخش و امیدآفرین است.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره حضور ۴۷۱ دانش‌آموز پسر قرآنی در مسابقات، گفت: این دانش‌آموزان در رشته تفسیرقرآن، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، احکام و انشای نماز به رقابت پرداختند و داشته‌های خود را به ۱۶ داور و ۸ ناظر مسابقات ارائه کردند.  ویژگی بارز استان زنجان در این دوره، استفاده از فناوری‌های نوین در بخش کتبی مسابقات بود.



انتهای پیام


10179310
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مشاور و دستیار مقام معظم رهبری گفت: دشمن می‌خواست رسانه ملی یعنی صدای حقانیت ملت ایران را خاموش کند که حتی در این هدف نیز با شکست مواجه شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجموعه انیمیشن «تندر» دوشنبه ۲۳ تیر حوالی ساعت ۱۵:۲۰ از قاب شبکه تهران تقدیم نگاه مخاطبان می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» خانه‌ای که از چوب درختان کهنسال و بومی ایران ساخته شده باشد، از طوفان نمی‌هراسد، بلکه هر باران و هر تابش تند آفتاب، آن را آب‌دیده‌تر و جان‌سخت‌تر می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایش موزیکال «کارخانه هیولاها- سالیوان در ایران» با احتمال رکوردشکنی تازه در تئاتر کودک و نوجوان ایران مجدد به صحنه تئاتر بازگشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برمهانی درباره حضور چهره‌ها و شگفتانه معاونت سیما برای مردم به این توضیح بسنده کرد که بعد از دهه آخر صفر اتفاقاتی از این دست خواهد افتاد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی رسانه ملی گفت: ما به شرایط استقرار رسیدیم و تدابیر لازم برای احتمالات آینده اندیشیده شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی سازمان اوقاف از تدفین ۱۴۶ نفر از شهدای مظلوم تهاجم رژیم صهیونیستی به کشور در جوار امامزادگان و بقاع متبرکه سراسر کشور خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تحلیلگر نروژی با تأکید بر افول نظم غربی، نقش تبلیغات رسانه‌ای در جنگ‌افروزی و سیاه‌نمایی علیه کشورهایی، چون ایران را افشا کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک انسان‌شناس در پی ثبت جهانی «دره خرم‌آباد» به‌عنوان بیست‌ونهمین میراث جهانی ایران، این دستاورد را گواهی صریح بر آغاز تاریخ بشر از سرزمین ایران دانست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «جایی برای همه» مجموعه‌ای تلویزیونی در ۱۱ قسمت است که در ایام محرم سال ۱۴۰۴ هر شب ساعت ۲۱:۱۵ از شبکه دو سیما روی آنتن رفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است