علمی فناوری 16:37 - 26 دی 1400
در جلسه هم‌اندیشی معاونت پژوهش‌وفناوری دانشگاه شهید بهشتی، مرکز بررسی‌های استراتژیک نهاد ریاست جمهوری و مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری، پیشنهاد تشکیل اتاق فکر دولت سیزدهم در دانشگاه شهید بهشتی مطرح شد.

پیشنهاد تشکیل اتاق فکر دولت سیزدهم در دانشگاه شهید بهشتی

به گزارش ایسنا، دکتر بابک شکری، معاون پژوهش‌وفناوری دانشگاه شهید بهشتی در ابتدای این نشست در خصوص پیشنهاد تشکیل اتاق فکر دولت سیزدهم در دانشگاه شهید بهشتی گفت: ما ۱۵ طرح کلان ناظر بر حل مسائل کشور را در داخل دانشگاه بررسی کردیم و اعلام آمادگی می‌کنیم تا ظرفیت علمی این دانشگاه را در خدمت حل مسائل کشور قرار دهیم.

در این نشست دکتر سید جواد سادات به نمایندگی از مرکز بررسی‌های استراتژیک نهاد ریاست جمهوری، آمادگی مرکز بررسی را در راستای هم‌افزایی با دانشگاه‌ها اعلام کرد و گفت: باید به شدت مراقبت کنیم تا در حلقه بی‌پایان موازی کاری مطالعاتی اسیر نشویم.

دکتر سید مهدی پاکذات، سرپرست مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری نیز در ادامه، ضمن بیان طبقه‌بندی جایگاه دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و اندیشکده‌ها، گفت: با رعایت حدود و  مرزهای مطالعاتی می‌توانیم به همکاری همه‌جانبه دست پیدا کنیم.

پاکذات ادامه داد: ما مدیریت پژوهش را یکی از وظایف خود در مرکز می‌دانیم، لذا این آمادگی را داریم تا در حلقه‌های به هم متصل بتوانیم ناظر بر حل مسائل کشور گام‌های عملی را برداریم.

بنابر اعلام روابط عمومی مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده نگری؛ این جلسه امروز (یکشنبه ۲۶ دی) به میزبانی مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری با حضور مدیران گروه‌های علمی و مدیران این مرکز برگزار شد.

انتهای پیام


11412690
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشگاه فضایی ایران در دیدار با کاردار عراق در تهران بر آمادگی کشورمان برای انتقال دانش فنی ساخت ماهواره، اجرای پروژه‌های مشترک کاربردی و توسعه همکاری‌های آموزشی و فناورانه تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: در ۱۰ روز اول آذرماه امسال، تعداد مراجعات این بیماران به اورژانس ۱۱۵ به بیش از ۲۱۰ هزار نفر رسیده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ترکیبی از سه مکمل نتایج قابل توجهی در معکوس کردن علائم اوتیسم نشان داده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان نسبت به خطرات ۷ بازی‌ ویدیویی هشدار داده‌اند که باید از آن‌ها دوری کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک اخترفیزیکدان آمریکایی پیشنهاد استفاده از گانیمد، بزرگترین قمر مشتری را به عنوان بستری برای مطالعه اثرات ماده تاریک در فضا ارائه کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» همایش ملی دانشگاه سبز تلاش می‌کند تا راه‌حل‌های عملی برای حل چالش‌های بزرگی مانند بحران آب، آلودگی هوا و ناترازی انرژی ارائه شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره آزمایشگاه کنترل غذا و دارو با اشاره به رشد عرضه پودر و عصاره‌های پودری زعفران تقلبی در بازار و فضای مجازی، نسبت به خطرات استفاده از این محصولات هشدار داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان سلامت می‌گویند حتی یک شب بی‌خوابی یک شوک واقعی برای بدن است که با اختلال در ریتم هورمونی در صبح شروع شده و در عصر به خطرات سلامتی جسمی منجر می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ماده‌ شادی‌آور برای انسان در نمونه‌های سیارک بنو کشف شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت به گروه‌های پرخطر توصیه کرد در روز‌های پایانی فصل پاییز که ابتلا به آنفلوآنزا روند افزایشی می‌یابد واکسن بزنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است