سیاسی 20:43 - 22 مهر 1400
معاون اقتصادی رئیس‌جمهوری با تاکید بر اینکه پیگیر حل مشکلات مردم صبور و غیور مناطق زلزله زده است، اعلام کرد: فردا به خوزستان می روم و از مناطق زلزله زده ‌اندیکا بازدید می کنم.

رضایی: پیگیر حل مشکلات مردم مناطق زلزله زده هستم/ فردا به «اندیکا» می‌روم

به گزارش ایسنا، محسن رضایی معاون اقتصادی رئیس‌جمهوری در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت:

«‏فردا به خوزستان می روم و از مناطق زلزله زده ‌اندیکا بازدید می کنم. زلزله عمق محرومیت این منطقه و همچنین شهرستان ‌کوهرنگ در چهارمحال و بختیاری را نشان داد. پیگیر حل مشکلات مردم صبور و غیور مناطق زلزله زده هستم.»

به گزارش ایسنا، صبح دوشنبه ۱۲ مهر زمین‌لرزه‌ای ۵.۷ ریشتری  مرز استان‌های چهارمحال و بختیاری و خوزستان را لرزاند که علاوه بر مصدومیت چند نفر، خسارت هایی به منازل، راه‌های روستایی و عشایر شهرستان اندیکا وارد کرد.

اندیکا با مرکزیت شهر قلعه خواجه دارای سه بخش و با جمعیت حدود ۸۰ هزار نفر و مساحت ۲هزار و ۳۰۰ کیلومتر مربع در شمال شرق خوزستان واقع است.

انتهای پیام


11271821
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است