سیاسی 18:13 - 01 مهر 1401

ایران با هر گونه تغییر ژئوپلتیک و مرزهای منطقه مخالف است

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان و جیحون بایرامف وزیر خارجه جمهوری آذربایجان در نیویورک، دیدار و در مورد آخرین تحولات مناسبات دوجانبه و منطقه قفقاز تبادل نظر کردند.

وزیر امور خارجه کشورمان در این ملاقات، ضمن مرور آخرین روند تحولات در روابط دوجانبه در عرصه‌های مختلف، رفت و آمد ها و انجام توافقات دو کشور را در یکسال اخیر مثبت و در مسیر پیشرفت ارزیابی کردند.

امیرعبداللهیان، با اشاره به برخی گزارشات و شواهد در مورد جابجایی‌ها در منطقه قفقاز، موضع صریح جمهوری اسلامی ایران را در مخالفت صریح و قطعی با هر گونه تغییر ژئوپلتیک و مرزهای منطقه مورد تاکید قرار داد.

وزیر امور خارجه کشورمان افزود: جمهوری اسلامی ایران در رایزنی با مقامات دو کشور جمهوری آذربایجان و جمهوری ارمنستان آماده کمک به طرفین مناقشه برای حل مسالمت آمیز اختلافات میان آنها است.

وزیر خارجه جمهوری آذربایجان نیز در این ملاقات، با تاکید بر موضوعات مطروحه در مناسبات دوجانبه، بر اهمیت رایزنی‌ها و همکاری‌های دو کشور تاکید کرد.

وی ضمن رد ادعاهای مربوط به تغییرات در ژپوپلتیک منطقه، علاقمندی کشورش برای حل سریع‌تر مناقشات ارضی و مرزی با ارمنستان در چارچوب همکاری درون منطقه‌ای را مورد تاکید قرار داد.


11695900
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه به مناسبت سالگرد میلاد حضرت مسیح (ع) پیامی تبریک صادر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سردار غلامشاهی گفت: رزمندگان منطقه یکم نیروی دریایی سپاه در عملیاتی دقیق موفق شدند یک کشتی حامل ۴ میلیون لیتر سوخت قاچاق را که قصد خروج از آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران داشت، توقیف کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران از توافق تبادل اسرا بین یمن و عربستان سعودی استقبال کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل اعلام کرد: غنی‌سازی صفر، ضرب‌الاجل و اجبار حتی اگر در پوشش واژگان دیپلماتیک عرضه شوند، مذاکره محسوب نمی‌شوند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان از تایید «لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی» خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی گفت: جهان شاهد بود ما در حال مذاکره بودیم که ایالات متحده تصمیم گرفت به روی مردم ما آتش بگشاید و دیپلماسی را تارومار کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای نگهبان گفت: قوی کردن بنیه علمی و اعتقادی، بهترین راه مقابله با هجمه‌های فرهنگی است، زیرا در این صورت جامعه در مواجهه با شبهات و هجمه‌های فرهنگی تحت تأثیر آنها قرار نمی‌گیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با بیان اینکه رویکرد دولت همواره تعامل، تقویت همگرایی و انسجام ملی و پرهیز از تقابل و تنش بوده است، تصریح کرد: تمرکز بر ارائه واقعیت‌ها می‌تواند به افزایش اعتماد عمومی کمک کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: راهبرد اصلی بنیاد باید پرهیز از تصدی‌گری و واگذاری مدیریت سهام به خود ایثارگران باشد. در این مسیر قدم‌های خوبی برداشته شده که باید ادامه یابد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: امروز و در دولت چهاردهم در مجموع حدود ۵۰۰۰ پُست مدیریتی در کشور در اختیار خانم‌ها قرار گرفته و این اتفاق بزرگی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است