اقتصادی 22:34 - 10 تیر 1399

بدترین سقوط اقتصادی انگلستان در ۴۰ سال اخیر رقم خورد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از راشاتودی، طبق آمار اداره ملی آمار انگلیس اقتصاد این کشور تحت تأثیر پاندمی کرونا با بدترین رکود خود در بیش از ۴ دهه اخیر روبرو شده است.

تولید ناخالص داخلی انگلستان ۲.۲ درصد آب رفت که این مقدار فراتر از حد انتظار کارشناسان بود.

این بدترین سقوط اقتصادی انگلستان از سه ماهه سوم ۱۹۷۹ تا کنون است. اداره ملی آمار انگلیس قبلاً پیش‌بینی کرده بود که اقتصاد انگلیس در این سه ماهه ۲ درصد آب خواهد رفت اما پس از رکود سنگین و بی‌سابقه ۶.۹ درصدی در ماه مارس تخمین جدید خود را به رکود ۲.۲ درصدی تغییر داد.

طبق آمار ماهانه اداره ملی آمار انگلیس اقتصاد این کشور در ماه آوریل با سر به زمین خورده و دچار سقوطی ۲۰.۴ درصدی شده است. این بدترین سقوط اقتصادی ماهانه در تاریخ انگلستان است و سه برابر بدتر از بدترین سقوط اقتصادی ماهانه در بحران اقتصادی ۲۰۰۸-۲۰۰۹ می‌باشد.


10597204
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ثقفی گفت: طی ۱۸ ماه گذشته بیش از ۱۰ هزار تن سازه دریایی ساخته شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نیرو با اشاره به بهره‌برداری ۷۵۰ مگاوات ظرفیت جدید نیروگاه خورشیدی در نقاط مختلف کشور، اعلام کرد: با افتتاح این پروژه‌ها، ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور به حدود ۴ هزار و ۲۰۰ مگاوات افزایش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیر محمدی گفت:از سال آینده خودرو‌های هیبریدی با مصرف سوخت کمتر از ۵ لیتر در چرخه تولید قرار خواهند گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفظ نباتات کشور با تأکید بر ظرفیت‌های مشترک ایران و تانزانیا در حوزه کشاورزی و حفظ نباتات، خواستار گسترش همکاری‌های دوجانبه به‌ویژه در زمینه قرنطینه گیاهی، مبارزه با آفات مشترک و تسهیل تجارت محصولات کشاورزی شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور گفت: طبق بررسی‌های صورت گرفته پای ثابت تمامی تصادفات جاده‌ای نقص فنی ناوگان است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص شرایط بازار نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس هیأت مدیره سازمان بورس با وجود افت‌های اخیر بازار تأکید کرد که خروج معناداری از سرمایه رخ نداده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت: درحوزه نوسازی اتوبوس‌های برون‌شهری نیز بخشی از تولید انجام شده، برخی قطعات تامین و در حال ترخیص است و پیش‌بینی می‌شود تعدادی از این اتوبوس‌ها تا پایان سال در مراسمی رسمی تحویل داده شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت: امروز ۱۵۰ دستگاه تاکسی دوگانه‌سوز تحویل شده و ۵۰ دستگاه دیگر نیز اضافه خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی اعلام کرد: مرجع قانونی تأیید و اعلام قیمت‌های خودرو، سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان است و قیمت‌های جدید نیز توسط همین سازمان اعلام شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است