اقتصادی 19:30 - 03 شهریور 1398

کلیات اصلاح ساختار بودجه در شورای عالی هماهنگی اقتصادی تصویب شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، محمدباقر نوبخت در حاشیه نشست امروز (یکشنبه ۳ شهریور) کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: در جلسه امروز علاوه بر بررسی وضعیت بودجه سال جاری، روند اجرای طرح اصلاح ساختار بودجه ریزی کشور -که حَسَب ابلاغ مقام معظم رهبری باید آماده می شد- مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: اصلاح ساختار بودجه در ۴ محور درآمدهای پایدار، هزینه‌های کارا، ثبات اقتصادی و تقویت نهاد بودجه‌ریزی بنا شده و برنامه‌های لازم برای تحقق هر یک از اجزای این طرح تقدیم شورای عالی هماهنگی اقتصادی شده است.

عضو کابینه دوازدهم با بیان اینکه کلیات اصلاح ساختار بودجه در شورای عالی هماهنگی اقتصادی تصویب شده و جزییات آن نیز در حال بررسی است، اظهار کرد: این شورا بخش درآمدی اصلاح ساختار بودجه را شروع کرده و بخش نخست آن که مربوط به نظام یارانه پنهان است، را تعیین تکلیف کرد.

نوبخت در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا اصلاح ساختار بودجه در سال جاری به مجلس ارائه می‌شود، توضیح داد: طرح اصلاح ساختار بودجه آماده بوده و تنها نیازمند نوعی تایید شورای عالی هماهنگی اقتصادی است از سوی دیگر کلیات این طرح در شورای عالی هماهنگی اقتصادی به تصویب رسیده است بنابراین لایحه بودجه سال ۹۹ در چارچوب اصلاح ساختار درحال آماده شدن است.

رییس سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: لایحه بودجه سال ۹۹ در چارچوب اصلاح ساختار بودجه تهیه شده به همین دلیل لایحه بودجه سال آینده نسبت به سنوات قبلی کاملا متفاوت است.


10218802
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران با اشاره به افزایش مصرف گاز در روزهای سرد اخیر، از مردم خواست با مدیریت مصرف، صنعت گاز کشور را در عبور از این شرایط همراهی کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت در واکنش به شایعه استعفای خود گفت: جایی نمیرم و خدمتگزاری به مردم باعث افتخار من است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سازمان هواشناسی با اعلام تداوم بارش‌ها طی امشب در بیشتر مناطق کشور از وقوع یخبندان برای فردا در برخی نقاط خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پتروشیمی بندر امام گفت:قیمت محصولات پتروشیمی به نصف کاهش یافته، اما قیمت خوراک، آب و انرژی ما در برخی موارد ۱۰ برابر، ۱۵ برابر، ۲۰ برابر و حتی تا ۳۰ برابر افزایش داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل سازمان امور مالیاتی از تجدیدنظر شورای عالی هماهنگی سران قوا در ادامه فراخوان اصناف برای الحاق به اعتبار مالیات بر ارزش افزوده خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر بازرگانی داخلی معاونت توسعه بازرگانی اعلام کرد: برنامه‌ریزی ابتدای سال برای تأمین ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار تن روغن، شامل واردات روغن خام، پالم و تولید داخلی دانه‌های روغنی انجام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر امور مالی شرکت ملی نفت گفت: قیمت جهانی نفت درماه‌های اخیر حدود ۲۱ درصد نسبت به دوره‌های قبلی کاهش یافته که رقم قابل ملاحظه‌ای است، اما وزارت نفت با افزایش حجم صادرات و کاهش تخفیف‌ها، تاحدودی کاهش قیمت‌ها را جبران کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» انصار نیک گفت:ظرفیت تولید اسمی پتروشیمی بندر امام در سال‌های گذشته به حدود ۵.۹ میلیون تن رسید و حتی در مقاطعی نزدیک به ۶ میلیون تن تولید نیز محقق شد، اما طی پنج تا شش سال اخیر به دلیل کاهش خوراک، تولید تا حدود ۳.۶ میلیون تن کاهش یافت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» انصار نیک گفت:در صورت پایداری شرایط، متوسط دریافت خوراک در سال ۱۴۰۴ به بیش از ۱۰۰ هزار بشکه در روز برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» انصار نیک گفت:در صورت پایداری شرایط، متوسط دریافت خوراک در سال ۱۴۰۴ به بیش از ۱۰۰ هزار بشکه در روز برسد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است