بین‌الملل 22:03 - 03 شهریور 1398

آلمان به حضور وزیرخارجه ایران در نشست جی ۷ واکنش نشان داد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، «آنگلامرکل»، صدراعظم آلمان در واکنش به حضور از پیش برنامه‌ریزی نشده «محمدجوادظریف»، وزیرخارجه ایران در حاشیه اجلاس جی ۷ در فرانسه، این موضوع را فرصتی سازنده برای اعضای گروه هفت در جهت کاهش تنش‌ها بر سر برنامه هسته‌ای ایران عنوان کرد.

به گفته صدراعظم آلمان با حضور وزیرخارجه ایران در حاشیه نشست جی هفت، حال اعضای این گروه این فرصت را خواهند داشت تا مذاکراتی سازنده و مثبت را به پیش ببرند.

مرکل همچنین اظهار داشت که حضور وزیرخارجه ایران یک رویداد موازی و مهم در حاشیه اجلاس جی هفت است و حال باید توجه داشت که آیا این دیدار غیرمنتظره زمینه گفتگوهای بیشتر و امکان مذاکرات گسترده‌تر را با ایران فراهم خواهد کرد یا خیر؟

واکنش مرکل تنها ساعاتی پس از آن اعلام شده است که سید عباس موسوی، سخنگوی وزارت خارجه ایران اعلام کرد: محمدجواد ظریف به دعوت وزیر امور خارجه فرانسه، برای ادامه رایزنی ها درخصوص ابتکارات اخیر میان روسای جمهور ایران و فرانسه، وارد شهر بیاریتز محل برگزاری اجلاس سران گروه هفت شده است.

با این حال سخنگوی وزارت خارجه ایران در این خبر تاکید کرده است که محمدجواد ظریف در این سفر با هیات آمریکایی ملاقات یا مذاکره ای نخواهد داشت.


10218900
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند در اوکراین این تصور وجود دارد که آمریکا و روسیه ممکن است بدون حضور و نظر زلنسکی در گفت‌و‌گو‌های صلح پیش بروند و توافق کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرودگاه ویلنیوس به دلیل مشاهده بالون‌های مشکوک که ادعا شده مواد مخدر را قاچاق می‌کنند، موقتاً تعطیل شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا پس از دیدار با هیئت اوکراینی گفت مذاکرات سازنده بوده و تلاش‌ها برای پایان جنگ اوکراین ادامه دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاپ لئو چهاردهم اعلام کرد که تشکیل کشور فلسطینی تنها راه حل پایدار برای وضعیت کنونی است، هرچند (رژیم) اسرائیل هنوز آن را نمی‌پذیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا و مقامات وقت را متهم کرد که با عدم نظارت کافی بر ورود مهاجران، کشور را دچار بحران کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین و آمریکا مذاکرات صلح را از ساعتی پیش آغاز کردند تا طرح اصلاح‌شده برای پایان دادن به جنگ را نهایی کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سیل و رانش زمین در اندونزی تا کنون بیش از ۴۰۰ کشته و ۴۰۰ مفقودی بر جای گذاشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مرز تورخم ـ مهم‌ترین گذرگاه تجاری میان پاکستان و افغانستان ـ پس از ۵۰ روز مسدودی، به درخواست سازمان ملل و برای عبور کالاهای ضروری و انسانی فردا بازگشایی می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جریان اپوزیسیون رژیم صهیونیستی درخواست رسمی نتانیاهو برای عفو از پرونده فساد را شدیدا محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در نشست مشترک استاندار خراسان رضوی و روسای بانک‌های مرکزی ایران و افغانستان در کابل،دو طرف بر توسعه همکاری‌های بانکی تأکید و ایجاد شعبات بانکی در منطقه مرزی دوغارون را بررسی کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است