بین‌الملل 22:03 - 03 شهریور 1398

آلمان به حضور وزیرخارجه ایران در نشست جی ۷ واکنش نشان داد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، «آنگلامرکل»، صدراعظم آلمان در واکنش به حضور از پیش برنامه‌ریزی نشده «محمدجوادظریف»، وزیرخارجه ایران در حاشیه اجلاس جی ۷ در فرانسه، این موضوع را فرصتی سازنده برای اعضای گروه هفت در جهت کاهش تنش‌ها بر سر برنامه هسته‌ای ایران عنوان کرد.

به گفته صدراعظم آلمان با حضور وزیرخارجه ایران در حاشیه نشست جی هفت، حال اعضای این گروه این فرصت را خواهند داشت تا مذاکراتی سازنده و مثبت را به پیش ببرند.

مرکل همچنین اظهار داشت که حضور وزیرخارجه ایران یک رویداد موازی و مهم در حاشیه اجلاس جی هفت است و حال باید توجه داشت که آیا این دیدار غیرمنتظره زمینه گفتگوهای بیشتر و امکان مذاکرات گسترده‌تر را با ایران فراهم خواهد کرد یا خیر؟

واکنش مرکل تنها ساعاتی پس از آن اعلام شده است که سید عباس موسوی، سخنگوی وزارت خارجه ایران اعلام کرد: محمدجواد ظریف به دعوت وزیر امور خارجه فرانسه، برای ادامه رایزنی ها درخصوص ابتکارات اخیر میان روسای جمهور ایران و فرانسه، وارد شهر بیاریتز محل برگزاری اجلاس سران گروه هفت شده است.

با این حال سخنگوی وزارت خارجه ایران در این خبر تاکید کرده است که محمدجواد ظریف در این سفر با هیات آمریکایی ملاقات یا مذاکره ای نخواهد داشت.


10218900
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه انگلیس را متهم کرد که با هدف تخریب روابط آمریکا و اروپا، شایعه معامله مالی ترامپ با مسکو در ازای پایان جنگ اوکراین را در بروکسل ترویج می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که مسکو برای توسعه روابط با تهران «اهمیت ویژه‌ای» قائل است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر امور خارجه روسیه در اظهاراتی نسبت به حل بحران جنگ ابراز اطمینان کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درحالیکه قطر، عربستان و ترکیه در صف خرید اف-۳۵ هستند؛ اسرائیل نگران از دست رفتن برتری هوایی خود، از آمریکا درخواست امتیازات جبرانی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین بار دیگر از ژاپن خواست نخست وزیر سانای تاکایچی اظهارات اخیر خود مبنی بر اینکه حمله به تایوان می‌تواند تهدیدی برای موجودیت ژاپن باشد را پس بگیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش روزنامه صهیونیستی معاریو از افزایش بی‌سابقه درخواست‌های روان‌درمانی و موارد خودکشی میان سربازان اسرائیلی پرده برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا، با امضای یک فرمان اجرایی، داروی فنتانیل را در رده سلاح‌های کشتار جمعی طبقه‌بندی کرد و آن را تهدیدی برای امنیت ملی خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت کانادا با ادعا کردن نقش داشتن چهار مقام ارشد ایرانی در نقض حقوق بشر، هجدهمین بسته تحریمی خود علیه ایران را اعمال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی صراحتا اعلام کرد که علیرغم مذاکرات فشرده شبانه‌روزی، هیچ توافقی با آمریکا در مورد مسائل سرزمینی حاصل نشده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» لوکاشنکو با انتقاد از افزایش تنش‌های آمریکا با ونزوئلا، ابراز امیدواری کرد که دو کشور اختلافات خود را به شیوه‌ای صلح‌آمیز حل کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است