بین‌الملل 22:03 - 03 شهریور 1398

آلمان به حضور وزیرخارجه ایران در نشست جی ۷ واکنش نشان داد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، «آنگلامرکل»، صدراعظم آلمان در واکنش به حضور از پیش برنامه‌ریزی نشده «محمدجوادظریف»، وزیرخارجه ایران در حاشیه اجلاس جی ۷ در فرانسه، این موضوع را فرصتی سازنده برای اعضای گروه هفت در جهت کاهش تنش‌ها بر سر برنامه هسته‌ای ایران عنوان کرد.

به گفته صدراعظم آلمان با حضور وزیرخارجه ایران در حاشیه نشست جی هفت، حال اعضای این گروه این فرصت را خواهند داشت تا مذاکراتی سازنده و مثبت را به پیش ببرند.

مرکل همچنین اظهار داشت که حضور وزیرخارجه ایران یک رویداد موازی و مهم در حاشیه اجلاس جی هفت است و حال باید توجه داشت که آیا این دیدار غیرمنتظره زمینه گفتگوهای بیشتر و امکان مذاکرات گسترده‌تر را با ایران فراهم خواهد کرد یا خیر؟

واکنش مرکل تنها ساعاتی پس از آن اعلام شده است که سید عباس موسوی، سخنگوی وزارت خارجه ایران اعلام کرد: محمدجواد ظریف به دعوت وزیر امور خارجه فرانسه، برای ادامه رایزنی ها درخصوص ابتکارات اخیر میان روسای جمهور ایران و فرانسه، وارد شهر بیاریتز محل برگزاری اجلاس سران گروه هفت شده است.

با این حال سخنگوی وزارت خارجه ایران در این خبر تاکید کرده است که محمدجواد ظریف در این سفر با هیات آمریکایی ملاقات یا مذاکره ای نخواهد داشت.


10218900
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بیمارستان ناصر در غزه اعلام کرد که بیشتر پیکر‌های اسرای فلسطینی بازگردانده‌شده دچار تغییرات شدید ناشی از شکنجه و سرقت اعضای بدن بودند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دادستان‌های فرانسوی دو مظنون دیگر را در رابطه با سرقت جواهرات سلطنتی در موزه لوور پاریس متهم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بازماندگان شهر الفاشر سودان از کشتار گسترده غیرنظامیان، جداسازی خانواده‌ها و قتل کودکان به‌دست نیرو‌های پشتیبانی سریع خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صندوق حمایت از کودکان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد که در جریان سال جاری، بیش از ۴۸۰ هزار کودک مبتلا به سوءتغذیه شدید در افغانستان را تحت درمان قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حجم واردات کالا از طریق خط آهن خواف–هرات نسبت به سال گذشته با رشد چشمگیر پنج‌برابری مواجه شده و به بیش از پنجاه هزار تُن در ماه رسیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیئتی از حماس در دیدار با وزیر خارجه ترکیه در استانبول، گزارشی از نقض آتش‌بس توسط رژیم اسرائیل ارائه کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تیم رباتیک دختران افغانستان برای شرکت در رقابت‌های جهانی فرست گلوبل به پاناما سفر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی طالبان با اشاره به نقش آمریکا در تحولات اخیر، مدعی شد پاکستان با ایجاد بحران در مرزها در پی فراهم‌سازی زمینه برای بازگشت نیروهای آمریکایی به پایگاه بگرام است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شانزده اثر نقاشی از بهرام شاه محمودی، هنرمند جوان افغانستانی، با تمرکز بر فرهنگ و تاریخ مشترک ایران و افغانستان در گالری بام تهران به نمایش درآمد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروهی از دانش‌آموزان افغانستانی مقیم ایران از دومین دوره المپیک فناوری در پارک علم و فناوری پردیس بازدید کردند تا با دستاوردهای علمی روز آشنا شده و انگیزه و روحیه خلاقیت در آنان تقویت شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است