علمی فناوری 17:03 - 06 مهر 1399

بی ام و مدل برقی خودروی «آی ۴ » را با برد ۶۰۰ کیلومتر می‌سازد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، بی ام و قصد دارد برای اولین بار مدل برقی خودروی آی ۴ را تولید کند. مارکوس فاش مدیرعامل موتور اسپرت بی ام و با حضور در یک کنفرانس خبری در استرالیا خودروی برقی یادشده را قدرتمند و دارای عملکرد منحصر به فرد توصیف کرد.

خودروی یادشده دارای طراحی اسپورت بوده و کلیه امکانات خودرو و حتی سیستم تهویه آن نیز به واسطه صفحه نمایش کنترل می‌شود. یکی از قابلیت‌های جالب این خودرو تولید صدا برای آن بر مبنای حالت رانندگی است. این کار با توجه به بی صدا بودن خودروهای برقی ابتکاری منحصر به فرد محسوب می‌شود.

قرار است این خودرو به موتوری ۳۹۰ کیلوواتی مجهز شود و حداکثر سرعت آن به ۲۰۰ کیلومتر در ساعت برسد. باتری این خودرو ۸۰ کیلووات ساعتی بوده و با هر بار شارژ می‌تواند مسافتی ۶۰۰ کیلومتری را طی کند. اگر چه تولید اولیه این خودرو در سال ۲۰۲۱ آغاز می‌شود، اما عرضه انبوه آن به بازار تا سال ۲۰۲۲ طول خواهد کشید.


10736813
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه سالانه ۵۸ هزار مرگ منتسب به آلودگی هوا ثبت می‌شود، اظهار داشت: باید از مردم به خاطر عملکرد خود عذرخواهی کنیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت در پاسخ به یکی از باور‌های نادرست تغذیه‌ای اعلام کرد: برخلاف تصور عمومی، قرص‌ها و پودر‌های لاغری یا چاقی که در عطاری‌ها عرضه می‌شوند، بی‌ضرر نیستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش از آغاز اجرای بسته‌های یادگیری برای تغییر رویکرد کتاب‌محور در دوره ابتدایی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ایران با دستیابی به فناوری تولید واکسن‌های خوراکی آبزیان، به جمع سه کشور پیشرفته در این حوزه پیوسته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پژوهشگران ایرانی موفق شدند زنجیره‌ای کامل از پرورش تا تولید ۲۱ محصول دانش‌بنیان را راه‌اندازی کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر بهداشت در نامه‌ای به معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش، با اشاره به فرا رسیدن فصل سرما و شیوع بیماری‌های تنفسی، شیوه نامه مراقبت و کنترل بیماری‌های حاد تنفسی در مدارس کشور سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ را ابلاغ کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مصرف بیش از حد اسطوخودوس می‌تواند سبب به هوش نیامدن بیمار پس از عمل جراحی شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه نشان داده است که مدل‌های بزرگ زبانی فقط وانمود می‌کنند که «حس شوخ‌طبعی» دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در ایستگاه فضایی صدا‌های متنوعی شنیده می‌شود، اما یک صدای خاص وجود دارد که هیچ فضانوردی دوست ندارد آن صدا را بشنود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعهٔ جدید رابطهٔ بین استفاده از شبکه‌های اجتماعی و سلامت روانی جوانان را بررسی کرده‌ است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است