علمی فناوری 17:03 - 06 مهر 1399

بی ام و مدل برقی خودروی «آی ۴ » را با برد ۶۰۰ کیلومتر می‌سازد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، بی ام و قصد دارد برای اولین بار مدل برقی خودروی آی ۴ را تولید کند. مارکوس فاش مدیرعامل موتور اسپرت بی ام و با حضور در یک کنفرانس خبری در استرالیا خودروی برقی یادشده را قدرتمند و دارای عملکرد منحصر به فرد توصیف کرد.

خودروی یادشده دارای طراحی اسپورت بوده و کلیه امکانات خودرو و حتی سیستم تهویه آن نیز به واسطه صفحه نمایش کنترل می‌شود. یکی از قابلیت‌های جالب این خودرو تولید صدا برای آن بر مبنای حالت رانندگی است. این کار با توجه به بی صدا بودن خودروهای برقی ابتکاری منحصر به فرد محسوب می‌شود.

قرار است این خودرو به موتوری ۳۹۰ کیلوواتی مجهز شود و حداکثر سرعت آن به ۲۰۰ کیلومتر در ساعت برسد. باتری این خودرو ۸۰ کیلووات ساعتی بوده و با هر بار شارژ می‌تواند مسافتی ۶۰۰ کیلومتری را طی کند. اگر چه تولید اولیه این خودرو در سال ۲۰۲۱ آغاز می‌شود، اما عرضه انبوه آن به بازار تا سال ۲۰۲۲ طول خواهد کشید.


10736813
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: محتوا‌های آموزشی باید علاوه بر مکتوب، به سمت استفاده از محتوای چندرسانه‌ای و فناوری‌های نوین حرکت کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دبیرخانه کمیته نظارت بر اجرای برنامه ملی کنترل عفونت HIV، از آغاز پویش «من هم تست HIV می‌دهم» از ۲۰ آبان تا ۲۰ آذر ۱۴۰۴ خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آیین ملی تندیس فداکاری ظهر امروز در دانشگاه تهران برگزار شد و از ۳۷ دانشجو و شخصیت فداکار تجلیل به عمل آمد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طی چهارده دوره برگزاری مراسم اعطای تندیس ملی فداکاری، تاکنون ۵۹۱ دانشجو، گروه دانشجویی و شخصیت فداکار به جامعه معرفی شده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فرزندان مگس‌های میوه که اجدادشان با ماهواره Bion-M2 پرواز کردند، در پایان ماه نوامبر به فضا پرتاب خواهند شد تا یک آزمایش علمی در مورد اثرات بی‌وزنی بر تولید مثل انجام دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه علمی تازه نشان داده است که کاهش حس بویایی در افراد مسن ممکن است نشانه اولیه افزایش خطر ابتلا به بیماری جدی باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیسی گفت: تولید خودرو‌های بی‌کیفیت با مصرف سوخت بالا یکی از مهمترین عوامل اصلی آلودگی هواست، بهتر است خودروسازان از تولید خودرو‌های بی‌کیفیت دست بردارند. سالانه بیش از ۵۷ هزار مورد مرگ منتسب به آلودگی هوا در کشور
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان شواهد بی‌سابقه‌ای از جریان گرمای قابل توجه در قطب شمال انسلادوس (قمر زحل) کشف کرده‌اند که فرضیات قبلی مبنی بر محدود کردن اتلاف گرما به قطب جنوب فعال آن را به چالش می‌کشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج یک مطالعه نشان داده است که مصرف یک فنجان قهوه در روز می‌تواند خطر فیبریلاسیون دهلیزی را کاهش دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» خودروی هونگچی HS6، تولید شده توسط شرکت چینی FAW، پس از ثبت رکورد جدید در بخش خودرو‌های هیبریدی، وارد رکورد‌های جهانی گینس شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است