اجتماعی 19:26 - 11 اسفند 1399

راه‌اندازی پویش مردمی درخت‌یاری با حضور بیش از ۲۵۰ گروه مردمی

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش ملی «درخت‌یاری» با شعار درخت‌کاری برای یاری، با هدف کاشت یک میلیون درخت مثمر و بومی با حمایت بزرگترین حامی خود بنیاد علوی، بازوی محرومیت‌زدایی بنیاد مستضعفان و با حضور بیش از ۲۵۰ گروه جهادی، مردمی، خیریه، مسجد، سمن و هیئت مذهبی شروع به فعالیت کرد.

در جریان این پویش بیش از ۵ هزار خانواده کم‌برخوردار از منافع پایدار کاشت درختان مثمر و بومی بهره‌مند خواهند شد؛ این پویش تا ۲۲ اسفند ماه ادامه داشته و پس از آن کلیه مراحل نگهداشت این درختان به صورت مستمر در طول سال توسط این گروه‌های جهادی و مردمی ادامه خواهد داشت.

همچنین نشست خبری اولین سال پویش ملی «درخت یاری» با حضور وحید جلال‌پور، دبیر پویش، سجاد باقری، دبیر جمعیت درخت‌یاران و یاسر حسین‌بیک مسئول توانمندسازی مرکز حرکت‌های جهادی و مردمی بنیاد علوی در مرکز فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی برگزار شد.


10972972
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» روز‌های آینده ممکن است با حوادث طبیعی مربوط به شرایط جوی مواجه شویم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آیین رونمایی از ۵ دستگاه اتوبوس برقی داخلی با حضور مدیران شهری شهرداری تهران برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دفتر سخنگوی قوه قضاییه اعلام کرد که درخواست پرداخت تفاضل دیه از بیت‌المال در پرونده قتل «الهه حسین‌نژاد» از سوی دادستان اسلامشهر ارائه شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با تأکید بر اینکه ایران برای مبارزه با مواد افیونی هزینه‌های سنگینی متحمل می‌شود، گفت: جوانان ایرانی در میدان مبارزه با موادمخدر مظلومانه ایستاده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با تأکید بر افزایش مأموریت‌های ملی این حوزه گفت سهم حوزه جوانان از بودجه کشور تناسبی با گستره مسئولیت‌ها ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» والدین نقش مهمی در شکل گیری و هدایت هوش هیجانی فرزندان دارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید با بیان اینکه صندوق حمایت از نخبگان به‌زودی اجرایی خواهد شد، گفت: افتتاح برج نوآوری و فناوری شاهد و ایثارگر را مدیون شهدای نخبه جنگ ۱۲ روزه هستیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید با بیان اینکه صندوق حمایت از نخبگان به‌زودی اجرایی خواهد شد، گفت: افتتاح برج نوآوری و فناوری شاهد و ایثارگر را مدیون شهدای نخبه جنگ ۱۲ روزه هستیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی صدور ورود موج بارشی سنگین به ۶ استان کشور به ویژه استان‌های هرمزگان، بوشهر، فارس و کرمان، جمعیت هلال احمر در آماده‌باش کامل قرار گرفته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل درمان ستاد مبارزه با موادمخدر از تحول در مراکز ماده ۱۶ و تبدیل آنها به مراکز امید و زندگی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است