اجتماعی 19:26 - 11 اسفند 1399

راه‌اندازی پویش مردمی درخت‌یاری با حضور بیش از ۲۵۰ گروه مردمی

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش ملی «درخت‌یاری» با شعار درخت‌کاری برای یاری، با هدف کاشت یک میلیون درخت مثمر و بومی با حمایت بزرگترین حامی خود بنیاد علوی، بازوی محرومیت‌زدایی بنیاد مستضعفان و با حضور بیش از ۲۵۰ گروه جهادی، مردمی، خیریه، مسجد، سمن و هیئت مذهبی شروع به فعالیت کرد.

در جریان این پویش بیش از ۵ هزار خانواده کم‌برخوردار از منافع پایدار کاشت درختان مثمر و بومی بهره‌مند خواهند شد؛ این پویش تا ۲۲ اسفند ماه ادامه داشته و پس از آن کلیه مراحل نگهداشت این درختان به صورت مستمر در طول سال توسط این گروه‌های جهادی و مردمی ادامه خواهد داشت.

همچنین نشست خبری اولین سال پویش ملی «درخت یاری» با حضور وحید جلال‌پور، دبیر پویش، سجاد باقری، دبیر جمعیت درخت‌یاران و یاسر حسین‌بیک مسئول توانمندسازی مرکز حرکت‌های جهادی و مردمی بنیاد علوی در مرکز فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی برگزار شد.


10972972
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: صد‌ها پناهگاه توسط سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران در پایتخت شناسایی شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مردی که متهم است در یک درگیری مسلحانه دختر جوانی را به قتل رسانده در دادگاه مدعی شد از حضور قربانی در داخل خودرو مطلع نبوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به تشریح تفاوت‌های روش اول با روش دوم کالابرگ پرداخت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قاتل شهید آرمین عباسی از عوامل یگان امداد فرماندهی انتظامی تهران بزرگ که در تاریخ ۱۹ دی ماه به شهادت رسید دستگیر شد .
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، از بازگشایی محور‌های چالوس و تهران - شمال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دو تروریست داعشی که در بمب‌گذاری اتوبوس مسیر تهران به ایلام مشارکت داشته و منجر به شهادت یک دختر و مجروحیت تعداد زیادی از هموطنان شد به دار مجازات آویخته شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک عادی و روان در اکثر معابر تهران، در روز شنبه چهارم بهمن ۱۴۰۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۴ بهمن ماه) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر اعلام معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه، تمامی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه (غیر از واحد‌های کشیک) در استان تهران در روز شنبه ۴ بهمن تعطیل است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شماره گذاری راهور فراجا گفت: با وجود تعطیلی ادارات در برخی استان‌ها، مراکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک خودرو در سراسر کشور فردا فعال خواهند بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است