علمی فناوری 15:03 - 02 بهمن 1399

تأسیس نیروگاه تولید هیدروژن سبز و اکسیژن از آب در کانادا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، این نیروگاه توسط شرکت چند ملیتی آلمانی Thysenkrupp تأسیس می‌شود و هر سال حدود ۱۱۱۰۰ تن هیدروژن سبز تولید خواهد کرد.

هیدروژن سبز با هیدروژن عادی به دست آمده از گاز متان متفاوت است و تولید آن با استفاده از آب باعث سازگاری با محیط زیست و عدم گرمایش کره زمین می‌شود.

در نیروگاه یادشده از قدرتمندترین سیستم‌های الکترولیز کننده استفاده خواهد شد. این نیروگاه در مجاورت منطقه کوهستانی کبک ساخته می‌شود تا تأمین آب مورد نیاز آن به سهولت انجام شود. حدود ۶۱ درصد از کل انرژی برق تولید شده در کانادا از نیروگاه‌های آبی به دست می‌آید و ظرفیت تولید کل این نیروگاه‌ها ۸۲ گیگاوات ساعت انرژی است.

کانادا با ۳۷.۵ میلیون نفر جمعیت رتبه چهارم جهان در زمینه تولید برق از آب را پس از آمریکا، برزیل و چین در اختیار دارد. حالا این کشور به تولید و استفاده از هیدروژن سبز علاقه نشان داده است. شرکت دولتی هیدور – کبک کانادا که بزرگترین تولید کننده انرژی در این کشور است با عقد قراردادی به ارزش ۱۵۹ میلیون دلار آمریکا، نیروگاه جدید را در وارنس در نزدیکی مونترال خواهد ساخت.

در این نیروگاه که در سال ۲۰۲۳ به بهره برداری می‌رسد، هر سال ۱۱۱۰۰ تن هیدروژن سبز و ۸۸۰۰۰ تن اکسیژن از آب استخراج خواهد شد. از هیدروژن سبز به عنوان یک منبع انرژی برای تبدیل ضایعات غیرقابل بازیافت به سوخت‌های زیستی استفاده خواهد شد.


10914565
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طرح ارتقای ناوگان اورژانس با توزیع ۱۰۰ دستگاه آمبولانس جدید از ۵۰۰ دستگاه آمبولانس خریداری شده آغاز شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز آزمون جهاددانشگاهی با صدور اطلاعیه‌ای، شرایط تکمیل ظرفیت دوازدهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» صرف نمک برای افراد دارای فشار خون باید با احتیاط انجام شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که روزه داری تاثیر منفی بر روی شیر دهی مادران باردار نمی‌گذارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون درمان وزارت بهداشت در نامه‌ای به معاونان درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بر ضرورت تداوم کامل خدمات درمانی بیمارستان‌ها تا پایان اسفندماه تاکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصص طب سنتی، با تأکید بر اهمیت انتخاب صحیح وعده‌های سحر و افطار در ماه رمضان، گفت: روزه‌داران با مصرف سحری کامل و پرانرژی و افطار سبک و متعادل، از ضعف، بی‌حالی و سوءهاضمه در طول روز جلوگیری کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی گفت: تا به امروز ۶۰ درصد از معلمان مدارس با ساختار مجتمعی و شعبه‌ای تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: ما باید نسبت به فرزندان کشور احساس مسئولیت کنیم و جلوتر از زمانه حرکت کنیم، این موضوع لایق پژوهشی عمیق است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: سالانه بیش از ۵ هزار کتابخانه کلاسی راه‌اندازی می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کسپرسکی نسبت به ویروس‌های خطرناک در گوشی‌های جدید اندروید هشدار داد!

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است