علمی فناوری 15:03 - 02 بهمن 1399

تأسیس نیروگاه تولید هیدروژن سبز و اکسیژن از آب در کانادا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، این نیروگاه توسط شرکت چند ملیتی آلمانی Thysenkrupp تأسیس می‌شود و هر سال حدود ۱۱۱۰۰ تن هیدروژن سبز تولید خواهد کرد.

هیدروژن سبز با هیدروژن عادی به دست آمده از گاز متان متفاوت است و تولید آن با استفاده از آب باعث سازگاری با محیط زیست و عدم گرمایش کره زمین می‌شود.

در نیروگاه یادشده از قدرتمندترین سیستم‌های الکترولیز کننده استفاده خواهد شد. این نیروگاه در مجاورت منطقه کوهستانی کبک ساخته می‌شود تا تأمین آب مورد نیاز آن به سهولت انجام شود. حدود ۶۱ درصد از کل انرژی برق تولید شده در کانادا از نیروگاه‌های آبی به دست می‌آید و ظرفیت تولید کل این نیروگاه‌ها ۸۲ گیگاوات ساعت انرژی است.

کانادا با ۳۷.۵ میلیون نفر جمعیت رتبه چهارم جهان در زمینه تولید برق از آب را پس از آمریکا، برزیل و چین در اختیار دارد. حالا این کشور به تولید و استفاده از هیدروژن سبز علاقه نشان داده است. شرکت دولتی هیدور – کبک کانادا که بزرگترین تولید کننده انرژی در این کشور است با عقد قراردادی به ارزش ۱۵۹ میلیون دلار آمریکا، نیروگاه جدید را در وارنس در نزدیکی مونترال خواهد ساخت.

در این نیروگاه که در سال ۲۰۲۳ به بهره برداری می‌رسد، هر سال ۱۱۱۰۰ تن هیدروژن سبز و ۸۸۰۰۰ تن اکسیژن از آب استخراج خواهد شد. از هیدروژن سبز به عنوان یک منبع انرژی برای تبدیل ضایعات غیرقابل بازیافت به سوخت‌های زیستی استفاده خواهد شد.


10914565
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از مشکلات گوارشی ریشه در روح و روان انسان دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گاهی اوقات پزشکان مشاهده می‌کنند که کلیه‌های یک فرد با یکدیگر به یک اندازه نیستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» جایگزینی زیرلایه مسی جامد با فویل‌های فلزی سوراخ‌دار، طول عمر باتری‌های لیتیوم-یون با ظرفیت بالا با آند‌های سیلیکونی را به طور قابل توجهی افزایش می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روسکاسموس اعلام کرد که آزمایش‌هایی را روی فضاپیمای باری پروگرس MS-۳۳ که به ایستگاه فضایی بین‌المللی ارسال خواهد شد، انجام داده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان داده است که مریخ میلیارد‌ها سال پیش آب و هوای گرم و مرطوبی داشته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نحوه باز کردن روزه در زمان افطار امری مهم است که باید به آن توجه کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان استرالیایی نسبت به یک پارادوکس تکان‌دهنده در مورد دارو‌های محبوب کاهش وزن مانند اوزمپیک و مونگارو هشدار داده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرفه مزمن می‌تواند نشانه بیماری قلبی و نه بیماری ریوی باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تلگرام اعلام کرد که بیش از ۲۰۰ هزار گروه و کانال را در پلتفرم خود در یک روز مسدود کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نحوه برگزاری کلاس‌های درسی نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است