اقتصادی 18:52 - 10 فروردین 1399
وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد که بازخوانی جعبه سیاه هواپیمای اوکراینی به دلیل کرونا متوقف شد و پس از عادی شدن شرایط دوباره این مسئله دنبال می‌شود.

وزیر راه: کرونا بازخوانی جعبه سیاه هواپیمای اوکراینی را متوقف کرد

به گزارش ایسنا، محمد اسلامی در برنامه پارک شهر رادیو تهران درباره آخرین وضعیت بازخوانی جعبه سیاه هواپیمای اوکراینی و اینکه چرا برخی کشورها اصرار دارند که جعبه سیاه به خارج از ایران برای بازخوانی و بازسازی برود؟ اظهار کرد: مسئله چندان پیچیده‌ای نیست. عمدتا آمریکایی‌ها به دنبال این هستند که از هر حادثه ای یک اتفاق تروریستی درست کرده و دشمنی کنند؛ اما ما در کمیته بررسی سانحه در حال بررسی هستیم و اوکراین و شرکت سازنده جزو لاینفک آن هستند. همچنین به محض اینکه شرایط آماده شود، بازخوانی جعبه سیاه آغاز شده اما کرونا کار را متوقف کرده و در حال حاضر بررسی میدانی، انجام آزمایش‌های قطعات تمام شده و پس از این وضعیت بازخوانی جعبه سیاه را دنبال می‌کنیم.

وی افزود: جعبه سیاه هواپیما دو حافظه دارد که حافظه اول برای گفت‌وگوهای ابتدایی خلبان با برج مراقبت است و حافظه دوم دستوراتی است که به خلبان داده می‌شود و درون این جعبه سیاه ذخیره می‌شود. به این دو حافظه جعبه سیاه می‌گویند.

اسلامی ادامه داد: همه شرکت‌هایی که هواپیمایشان دچار سانحه می‌شود نرم افزاری از سوی کمپانی سازنده به آنها داده شده که درون آن دیتا وجود دارد. برای هواپیمایی که در ایران پرواز می‌کنند نرم افزار را داریم اما هیچ شرکتی این نوع هواپیمای اوکراینی را در ایران پرواز نمی‌دهد، بنابراین نرم افزار بازخوانی جعبه سیاه آن را نداریم.

وزیر راه و شهرسازی گفت: یکی از مسائلی که در این زمینه وجود دارد، آسیب دیدن و شکستگی بخشی از جعبه سیاه در سانحه است و اگر کارخانه بوئینگ در این زمینه مشارکت نکند، ممکن است دیتا از بین برود، بنابراین قبل از پذیرفتن ریسک خواندن این دیتا بازیابی فیزیکی جعبه سیاه ضروری بود.

وی اظهار کرد: برای بازخوانی و بازسازی جعبه سیاه هواپیمای اوکراینی با بوئینگ، فرانسه و اوکراین مکاتبه کردیم که در این زمینه فرانسه و اوکراین اعلام آمادگی کردند و در حال مذاکره با اوکراینی‌ها هستیم و به محض اینکه شرایط آماده شود مشکلی برای این موضوع نداریم.

انتهای پیام


10462125
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عصو انجمن تولیدکنندگان و تامین کنندگان برنج گفت: اکنون دلالان مشغول جمع آوری و خرید برنج از کشاورزان هستند تا با انبار بتوانند بازار سیاه ایجاد کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک نماینده مجلس، اجرای دقیق ماده ۵۰ قانون برنامه هفتم پیشرفت را تنها راهکار کنترل قیمت‌ها و افزایش عرضه در بازار مسکن دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: با حذف ارز، شرایط برای تامین نهاده بهتر خواهد شد و با استمرار این روش فساد انگیزی خواهیم داشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: قانون مالیات بر عایدی سرمایه با هدف مقابله با سوداگری و کنترل معاملات غیر مصرفی طراحی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به تشدید فعالیت های سامانه بارشی، کشاورزان هشدارهای هواشناسی را جدی بگیرند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نوسازی وبهسازی ناوگان و رسیدگی به مشکلات رانندگان یکی از مهم‌ترین اقداماتی است که خود می‌تواند زمینه را برای رفع مشکلات رانندگان رفع کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بورس تهران حذف حجم مبنا را تصمیمی تاریخی از سوی سازمان بورس دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یارانه نقدی مرحله ۱۷۸ مربوط به آذرماه ۱۴۰۴ به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های اول تا سوم در سراسر کشور واریز و قابل برداشت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:: از امشب با ورود سامانه بارشی از سمت جنوب، بارش‌ها در استان‌های بوشهر، فارس، هرمزگان، غرب کرمان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری و جنوب اصفهان آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: حذف حجم مبنا می‌تواند به سرعت به تعادل بازار و افزایش نقدشوندگی منجر شود و در نتیجه شاهد کاهش صف‌های خرید و فروش خواهیم بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است