اجتماعی 12:51 - 09 خرداد 1399

نظارت دقیق پلیس بر مجرمین آزاد شده/برخورد قاطع با مرتکبین جرم

سردار علیرضا لطفی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اقدامات پلیس آگاهی در دوران کرونایی، اظهار کرد: در ارتباط با بحث کرونا پلیس همانند سایر بخش‌ها درگیر این موضوع است. اولاً اقدامات بسیار مناسبی را بهداری پلیس و بخش‌های مرتبط انجام دادند چون پلیس جزو نادر دستگاه‌هایی است که با تمام توان کار را ادامه داد، همچنین با تمام توان در بخش‌های مختلف کار را در دستگیری متهمین، بازداشتگاه‌ها، همکاری با دادسراها، گشت‌زنی ها ادامه دادیم و کار ما تعطیل نشد.

وی افزود: شعار ما این است که با این ویروس منحوس کرونا باید زندگی کرد. منتهی با رعایت پروتکل‌ها و چهارچوب‌های بهداشتی لذا باید از همکاران و خانواده‌های همکاران تشکر کنم که در این شرایط خاص مردانه و شبانه‌روز ایستادند و کار را با رعایت پروتکل‌ها انجام می‌دهند.

به گفته سردار لطفی، در ارتباط با مجرمین دستگاه قضائی کار خوبی انجام داد و به نوعی در جهت رعایت کرامت انسانی بود که خاصیت نظام‌های اسلامی این طور است.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت ادامه داد: بخشی از زندانیان مشمول بخشودگی شدند. همکاری ما با دستگاه قضائی در کنترل مجرمین همکاری خوبی است و لیست‌ها را در اختیار ما قرار دادند و شروع به کنترل این افراد کردیم و هنوز هم کار را دنبال می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: این که آزادی اینها زحمتی برای پلیس داشته باشد یا خیر، پلیس وظیفه خود را انجام می‌دهد. دستگاه قضائی متناسب با سیاست‌گذاری کلان کار خود را انجام می‌دهد ولی قطعاً اموراتی که مرتبط با پلیس است همراه و هماهنگ است بنابراین مشکلی در این حوزه نداریم.

مجرمین آزاد شده نشان دهند لیاقت عطوفت اسلامی را دارند

سردار لطفی گفت: اینها را به جد کنترل می‌کنیم و خوشبختانه دستگاه قضائی نیز اطلاع‌رسانی های لازم در راستای کنترل زندانیانی که آزاد شدند را داشته است. افرادی که رها شدند و از این عطوفت اسلامی استفاده کردند و بیرون آمدند تا در کنار خانواده‌ها باشند تا خدایی ناکرده دچار بیماری نشوند باید بدانند در صورت ارتکاب جرم، توسط پلیس دستگیر می‌شوند و قطعاً به شدیدترین وجه با آنها برخورد خواهد شد.

رئیس پلیس آگاهی تهران در پایان گفت: لذا توصیه می‌کنم این افراد نشان دهند که لیاقت و صلاحیت این عطوفت اسلامی را دارند و دنبال جرم نروند و اگر دنبال جرم بروند در چرخه دستگیری پلیس قرار می‌گیرند و پلیس با هماهنگی مقامات قضائی دستگیر می‌کند و برخوردهای لازم را انجام خواهد داد.


10551240
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران از عرضه محصولات لبنی با کالابرگ با قیمتی حداقل ۱۰ درصد پایین‌تر از نرخ مصوب خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت اعلام کرد که آمار بانوان اعزامی در حج پیش‌رو برای سال ۱۴۰۵ از مردان بیشتر شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران از آحاد مردم برای حضور در مراسم چهلم شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه که روز سه‌شنبه ۲۸ بهمن‌ماه در مصلای تهران برگزار می‌شود؛ دعوت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شهرداری تهران گفت: با این استدلال که به زمان انتخابات نزدیک هستیم، نمی‌توان و نباید پروژه‌های شهری را متوقف کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» گاهی اوقات زوجین خواسته یا ناخواسته دچار اشتباهاتی نسبت به یکدیگر می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل و پایانه‌های مسافربری شهرداری تهران، از اجرای مجموعه‌ای از پروژه‌های عمرانی و بازآفرینی فضا‌های عمومی در پایانه مسافربری بیهقی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیریت خودکنترلی توسط رانندگان امری ضروری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: بیش از ۶۲ درصد مردم ایران حداقل یک بار در سال کار خیر می‌کنند، اما کمتر از ۱۱ درصد آنها این کار را در قالب تشکل‌های خیریه انجام می‌دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به برنامه تاسیس هفت دبیرستان پلیس در سطح کشور، فعالیت نخستین دبیرستان پلیس همزمان با سال تحصیلی آینده (مهر ۱۴۰۵) در شهر تهران آغاز می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز توسعه منابع انسانی و پشتیبانی سازمان حفاظت محیط‌زیست با اشاره به انجام مصاحبه ۳۸۱ نفر از قبول شدگان آزمون استخدامی این سازمان، گفت: بعد از انجام مصاحبه، ۲۰۰ نفر که سهمیه استخدامی سازمان هستند، پذیرش شده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است