فرهنگی‌هنری 14:43 - 10 اسفند 1399
سخنگوی وزارت بهداشت درباره نحوه استفاده از ماسک در دوران کرونا، توصیه هایی را ارائه کرد.

توصیه های وزارت بهداشت درباره نحوه استفاده از ماسک

به گزارش ایسنا، دکتر سیما سادات لاری، گفت: استفاده درست و صحیح از ماسک، به عنوان مهمترین عامل بازدارنده از ابتلا به بیماری کووید-19 بسیار حائز اهمیت است. بر این اساس توصیه می‌کنیم که قبل از استفاده از ماسک دقت کنید که ماسک مورد استفاده، آسیب دیده، پاره و یا مرطوب نباشد.

وی افزود: قبل و بعد از استفاده از ماسک دست‌های خود را به خوبی ضدعفونی کرده یا با آب و صابون به مدت حداقل 20 ثانیه شست و شو دهید. ماسک را به شکلی بر روی صورت قرار دهید که دهان، بینی و چانه به طور کامل پوشانده شود و از عدم ایجاد هرگونه شکاف بین صورت و ماسک اطمینان حاصل کنید.

لاری ادامه داد: در طول مدت استفاده از ماسک از هرگونه لمس آن به طور جدی خودداری کنید. به هنگام صحبت کردن به هیچ وجه ماسک را از صورت خود برندارید. به محض مرطوب شدن ماسک مورد استفاده آن را با ماسک تمیز جایگزین کنید. به هنگام درآوردن ماسک از صورت به هیچ وجه جلوی ماسک را لمس نکرده و آن را از پشت سر خارج کنید. بعد از استفاده از ماسک، ماسک استفاده شده را از خود و سطوح اطراف دور نگه داشته و آن را در داخل سطل زباله در دار بیندازید. بعد از برداشت ماسک از صورت ضمن خودداری از هرگونه تماس دست به صورت، دهان، بینی، چشم‌ها، دست‌ها را ضدعفونی کرده یا با آب و صابون شست‌وشو دهید.

وی گفت: همچنین ضروری است که از استفاده بیش از یکبار ماسک‌های یکبار مصرف به طور جدی خودداری کنید.

انتهای پیام


10970815
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همایش ملی
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نشست خبری نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند سینما حقیقت در مرکز گسترش سینمای تجربی و مستند برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آمار فروش و مخاطب نمایش‌های مجموعه تئاترشهر، تالار‌هنر و تماشاخانه‌سنگلج تا پایان روز جمعه ۱۴ آذر ماه ۱۴۰۴ اعلام شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بازدید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی وزارت میراث فرهنگی به مناسب روز دانشجو شانزدهم و هفدهم آذرماه برای دانشجویان و اساتید دانشگاه، رایگان است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال تاریخی - ماجراجویانه مهیار عیار ۲ با کارگردانی جواد افشار و تهیه کنندگی بهروز مفید به زودی وارد مرحله تولید می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو و هفته پژوهش، امکان بازدید رایگان دانشجویان و خانواده‌های آنان از بخش‌های مختلف موزه از ۱۸ تا ۲۷ آذرماه فراهم شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بازیگر سینما تلویزیون درباره فعالیت اخیر خود و گله‌مندی‌های هنرمندان از وزارت ارشاد و سازمان سینمایی سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به سی‌امین جشنواره بین­‌المللی تئاتر کودک و نوجوان، گفت: نسل کودک و نوجوان، آینه‌ی روشن آینده‌ی هر جامعه است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بهرام نوذری، موفق به کسب جایزه بهترین طراحی صحنه و لباس جشنواره آنتاکیا برای فیلم سینمایی «پلان آخر بازی» شد.  
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» روابط‌عمومی هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم پرواز طی حکمی، علی نصیریان را به عنوان دبیر هنری و افتخاری این جشنواره معرفی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است