فرهنگی‌هنری 14:43 - 10 اسفند 1399
سخنگوی وزارت بهداشت درباره نحوه استفاده از ماسک در دوران کرونا، توصیه هایی را ارائه کرد.

توصیه های وزارت بهداشت درباره نحوه استفاده از ماسک

به گزارش ایسنا، دکتر سیما سادات لاری، گفت: استفاده درست و صحیح از ماسک، به عنوان مهمترین عامل بازدارنده از ابتلا به بیماری کووید-19 بسیار حائز اهمیت است. بر این اساس توصیه می‌کنیم که قبل از استفاده از ماسک دقت کنید که ماسک مورد استفاده، آسیب دیده، پاره و یا مرطوب نباشد.

وی افزود: قبل و بعد از استفاده از ماسک دست‌های خود را به خوبی ضدعفونی کرده یا با آب و صابون به مدت حداقل 20 ثانیه شست و شو دهید. ماسک را به شکلی بر روی صورت قرار دهید که دهان، بینی و چانه به طور کامل پوشانده شود و از عدم ایجاد هرگونه شکاف بین صورت و ماسک اطمینان حاصل کنید.

لاری ادامه داد: در طول مدت استفاده از ماسک از هرگونه لمس آن به طور جدی خودداری کنید. به هنگام صحبت کردن به هیچ وجه ماسک را از صورت خود برندارید. به محض مرطوب شدن ماسک مورد استفاده آن را با ماسک تمیز جایگزین کنید. به هنگام درآوردن ماسک از صورت به هیچ وجه جلوی ماسک را لمس نکرده و آن را از پشت سر خارج کنید. بعد از استفاده از ماسک، ماسک استفاده شده را از خود و سطوح اطراف دور نگه داشته و آن را در داخل سطل زباله در دار بیندازید. بعد از برداشت ماسک از صورت ضمن خودداری از هرگونه تماس دست به صورت، دهان، بینی، چشم‌ها، دست‌ها را ضدعفونی کرده یا با آب و صابون شست‌وشو دهید.

وی گفت: همچنین ضروری است که از استفاده بیش از یکبار ماسک‌های یکبار مصرف به طور جدی خودداری کنید.

انتهای پیام


10970815
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال طنز اجتماعی اسباب زحمت به کارگردانی سعید آقاخانی، داستان کارگران باربری را روایت می‌کند که با ورود به منازل و اماکن عمومی درگیر قصه‌های طنز و اجتماعی می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات صداوسیما بابت اخبار منتشر شده پیرامون بودجه صداوسیما و هزینه‌های مربوط به آن مطلبی منتشر کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیرخانه جایزه ادبی جلال آل‌احمد نامزد‌های نهایی هجدهمین دوره این جایزه را اعلام کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اسامی آثار منتخب جشنواره تئاتر استانی چهل‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر از سوی دبیرخانه این رویداد هنری اعلام شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» محمد شمس لنگرودی شاعر و نویسنده نام آشنا به عنوان بازیگر نقش اصلی فیلم سینمایی «دکه» جلوی دوربین رفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تهیه‌کننده «برمودا» گفت‌وگوی شریف، شیرین و شجاع را اصل برنامه می‌داند و نجف‌زاده هشدار می‌دهد تقلید از تاک‌شو‌ها می‌تواند «برمودا» را به برنامه‌ای بازنده تبدیل کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ درباره گلایه‌های استاد شهرام ناظری گفت: استاد شهرام ناظری یکی از عزیزان موثر در هنر موسیقی ایران بوده و هست. اگر نکته‌ای داشته باشند ما در خدمت ایشان هستیم
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ درباره گلایه‌های استاد شهرام ناظمی گفت: استاد شهرام ناظری یکی از عزیزان موثر در هنر موسیقی ایران بوده و هست. اگر نکته‌ای داشته باشند ما در خدمت ایشان هستیم
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» به مناسبت میلاد حضرت علی (ع) و گرامیداشت روز پدر، شبکه نمایش در روز‌های پنج‌شنبه، جمعه و شنبه ۱۱، ۱۲ و ۱۳ دی ماه مجموعه‌ای ویژه از فیلم‌های سینمایی را تدارک دیده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین رونمایی و اجرای سمفونی ایرانمرد به منظور گرامی داشت شهید سردار سلیمانی در تالار وحدت برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است