اجتماعی 11:10 - 10 فروردین 1399

تمام ورودی و خروجی‌ های شهر تهران مسدود است

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه ستاد کرونا با حضور عیسی فرهادی معاون استاندار و فرماندار تهران در روز شنبه مورخ ۱۳۹۹/۱/۹ تشکیل شد.

در این جلسه عیسی فرهادی ضمن آرزوی سلامتی برای بیماران و قدردانی از تلاش‌های پزشکان، پرستاران و کادر درمانی گفت: تمام ورودی و خروجی های شهر تهران مسدود است و فقط اجازه تردد به خودروهای پلاک تهران داده می‌ شود.

همچنین ضمن جلوگیری از خروج شهروندان به خارج از شهر، خودروهای پلاک شهرستان نیز اجازه ورود به شهر تهران را نداشته و به شهرشان برگردانده می شوند.

عیسی فرهادی معاون استاندار و فرماندار تهران بیان داشت مراکز مهم و پرتجمع در شهرتهران نظیر بوستان‌ها و پارک‌ها و همچنین فروشگاه‌های بزرگ تعطیل شوند، اما فروشگاه‌هایی که مایحتاج عمومی مردم را ارائه می‌کنند به فعالیت خود ادامه خواهند داد.

وی افزود: از امروز کنترل فعالیت اصناف توسط فرمانداری تهران با جدیت تمام انجام خواهد شد و در صورت مشاهده هر گونه تخلف، برخورد قانونی خواهیم داشت.

فرماندار تهران ادامه داد: امیدواریم مردم در روزهای آخر تعطیلات نوروز به ویژه در سیزدهم فروردین همچنان پروتکل‌ها را رعایت کرده و با ماندن در خانه‌ها به رفع این بیماری در کشور کمک کنند.


10461350
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با تاکید بر ضرورت هوشمندسازی، گفت: پایتخت نباید به صورت سنتی اداره شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پس از آنکه عباس پالیزدار ادعا‌هایی را در مورد افراد مختلف مطرح کرد، با شکایت شاکیان خصوصی مواجه شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت اعلام کرد که جاماندگان حج تمتع سال ۱۳۹۹ ـ که به دلیل همه‌گیری کرونا امکان تشرف پیدا نکردند ـ می‌توانند در حج تمتع ۱۴۰۵ ثبت‌نام کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور فراجا گفت: ارائه خدمات در مراکز تعویض پلاک و شماره گذاری تعطیل نبوده و طبق روال عادی ادامه دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فعالیت تمامی واحد‌های قضایی و اداری استان تهران بدر روز سه شنبه ۱۱ آذر ماه بصورت یک سوم حضوری و دو سوم دورکاری با هماهنگی مدیران مربوطه خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: فردا یازدهم آذر ماه طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۱۸:۳۰ عصر از درب منازل در تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده انتظامی شهرستان ری گفت: عملیات ویژه پلیس برای برخورد با عوامل درگیری‌ها و اغتشاشات اخیر در حسن‌آباد فشافویه به پایان رسیده و ۱۶ متهم اصلی و فرعی این پرونده در ۲ مرحله عملیاتی در ری، بهارستان و رباط‌کریم بازداشت شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل انتظامی کشور به مناسبت روز مجلس شورای اسلامی پیامی صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» برای مقابله با آلودگی هوا راهکار‌هایی مهم وجود دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان تأمین اجتماعی از واریز مرحله پنجم تسهیلات قرض‌الحسنه مستمری‌بگیران سازمان در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: در این مرحله برای حدود ۴۰ هزار نفر مستمری‌بگیر سازمان تسهیلات واریز شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است