اجتماعی 18:31 - 12 فروردین 1399
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران خبر داد:
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با تاکید بر لزوم انجام اقدامات پیشگیرانه به منظور مقابله با انتشار ویروس کرونا در سیستم حمل و نقل عمومی گفت: به این منظور، تجهیز ناوگان اتوبوسرانی پایتخت به امکانات جدید برای جلوگیری از انتشار ویروس و گسترش بیماری کرونا آغاز شده است.

آغاز به کار ۲۰ دستگاه پیشرفته مه‌پاش ضدعفونی کننده در ناوگان اتوبوسرانی پایتخت

به گزارش ایسنا، مهندس محمود ترفع با اعلام آغاز به کار ۲۰ دستگاه پیشرفته مه‌پاش موسوم به فوگر در ناوگان اتوبوسرانی پایتخت، افزود: این مه‌پاش‌ها که به منظور پخش مواد ضد عفونی کننده تحویل سامانه‌های اتوبوسرانی پایتخت شده‌اند، از امروز کار خود را آغاز کردند.

او در مورد دلیل به ‌کارگیری دستگاه‌های مجهز مه‌پاش در ناوگان اتوبوسرانی تهران گفت: این دستگاه‌ها به منظور ضد عفونی کردن پرحجم و در عین حال، دقیق‌تر و کامل‌تر اتوبوس‌ها و افزایش سرعت و ارتقای کیفیت عملیات ضد عفونی به‌ کار گرفته شده‌اند.

ترفع درباره نحوه عملکرد دستگاه‌های جدید مه‌پاش نیز توضیح داد: این دستگاه‌ها مواد ضد عفونی کننده را مانند دستگاه بُخور سرد، پودر می‌کنند و به تمام منافذ اتوبوس‌ها نفوذ کرده و آن‌ها را تحت پوشش کامل قرار می‌دهند.

وی با اعلام این که راهبری دستگاه‌های مه‌پاش را اپراتورهای آموزش‌دیده بر عهده دارند، تاکید کرد: این اپراتورها مجهز به لباس‌های مخصوص و ماسک‌های فیت‌فیس کارتریج‌دار کلر موسوم به ماسک‌های ضد ویروس هستند.

به گزارش روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران؛ مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران خاطرنشان کرد: این ۲۰ دستگاه مه‌پاش در شرایط سخت تحریم‌های ناجوانمردانه به دشواری وارد کشور شده و از گمرک ترخیص شده‌اند و اگر اراده شهردار تهران و پشتیبانی‌ها و پیگیری‌های ایشان نبود، ورود این دستگاه‌ها به کشور و  فعالیت آن‌ها در ناوگان اتوبوسرانی پایتخت هرگز امکان‌پذیر نمی‌شد.

انتهای پیام


10464642
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حفاظت محیط زیست ایران، با اعلام اینکه محیط زیست، قربانی خاموش منازعات است، نسبت به تبعات «نظامی‌سازی فزاینده» در خلیج فارس و دریای عمان هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شورای ترافیک تهران سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای پایتخت را لغو کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا با اشاره به سنت نظافت فرش‌ها در ایام پایانی سال، گفت: شهروندان مراقب فعالیت قالیشویی‌های غیر مجاز باشند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده فراجا با گرامیداشت یاد شهدای حوادث تلخ ۱۸ و ۱۹ دی، گفت: شهدای این حوادث تلخ در اقدامات آشوب طلبانه و خشونت بار آمریکایی - صهیونیستی جان خود را از دست دادند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خجسته پور گفت: تاکنون ۲ هزار و ۶۵۲ داوطلب در انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌های استان تهران نامنویسی کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ جوانبخت توضیحاتی درباره تصادفات موتورسیکلت سواران ارائه کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهشت زهرا گفت: در بهشت زهرا در مجموع ۱۱۲۴ پیکر جانباختگان حوادث اخیر پذیرش شده‌اند که از این تعداد ۶۱۳ پیکر را به شهرستان‌ها انتقال دادیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری گفت: آینده جمعیت ایران به سمت سالمندی در حال حرکت است و اگر از امروز برای نهادسازی اجتماعی و خدماتی بازنشستگان برنامه‌ریزی نشود، اقتصاد کشور با چالش‌های جدی مواجه خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از اعلام محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در محور‌های شمالی و پرتردد کشوراز ظهر چهارشنبه ۲۹ بهمن تا صبح شنبه ۲ اسفند و انسداد و یکطرفه شدن محور‌های چالوس و هراز در روز جمعه اول اسفندماه خبر دا...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور اقتصادی استاندار تهران از شروع به کار نمایشگاه‌های بهاره از ۵ اسفند خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است