اجتماعی 18:31 - 12 فروردین 1399
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران خبر داد:
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با تاکید بر لزوم انجام اقدامات پیشگیرانه به منظور مقابله با انتشار ویروس کرونا در سیستم حمل و نقل عمومی گفت: به این منظور، تجهیز ناوگان اتوبوسرانی پایتخت به امکانات جدید برای جلوگیری از انتشار ویروس و گسترش بیماری کرونا آغاز شده است.

آغاز به کار ۲۰ دستگاه پیشرفته مه‌پاش ضدعفونی کننده در ناوگان اتوبوسرانی پایتخت

به گزارش ایسنا، مهندس محمود ترفع با اعلام آغاز به کار ۲۰ دستگاه پیشرفته مه‌پاش موسوم به فوگر در ناوگان اتوبوسرانی پایتخت، افزود: این مه‌پاش‌ها که به منظور پخش مواد ضد عفونی کننده تحویل سامانه‌های اتوبوسرانی پایتخت شده‌اند، از امروز کار خود را آغاز کردند.

او در مورد دلیل به ‌کارگیری دستگاه‌های مجهز مه‌پاش در ناوگان اتوبوسرانی تهران گفت: این دستگاه‌ها به منظور ضد عفونی کردن پرحجم و در عین حال، دقیق‌تر و کامل‌تر اتوبوس‌ها و افزایش سرعت و ارتقای کیفیت عملیات ضد عفونی به‌ کار گرفته شده‌اند.

ترفع درباره نحوه عملکرد دستگاه‌های جدید مه‌پاش نیز توضیح داد: این دستگاه‌ها مواد ضد عفونی کننده را مانند دستگاه بُخور سرد، پودر می‌کنند و به تمام منافذ اتوبوس‌ها نفوذ کرده و آن‌ها را تحت پوشش کامل قرار می‌دهند.

وی با اعلام این که راهبری دستگاه‌های مه‌پاش را اپراتورهای آموزش‌دیده بر عهده دارند، تاکید کرد: این اپراتورها مجهز به لباس‌های مخصوص و ماسک‌های فیت‌فیس کارتریج‌دار کلر موسوم به ماسک‌های ضد ویروس هستند.

به گزارش روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران؛ مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران خاطرنشان کرد: این ۲۰ دستگاه مه‌پاش در شرایط سخت تحریم‌های ناجوانمردانه به دشواری وارد کشور شده و از گمرک ترخیص شده‌اند و اگر اراده شهردار تهران و پشتیبانی‌ها و پیگیری‌های ایشان نبود، ورود این دستگاه‌ها به کشور و  فعالیت آن‌ها در ناوگان اتوبوسرانی پایتخت هرگز امکان‌پذیر نمی‌شد.

انتهای پیام


10464642
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادگستری استان تهران با ارسال پیامکی اعلام کرد فروش هرگونه مواد دخانی از جمله سیگار، تنباکو و قلیان به افراد زیر ۱۸ سال ممنوع است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ثبت اسناد و املاک کشور سامانه‌ای را با هدف ثبت و رسیدگی به ادعا‌های مرتبط با املاک فاقد سند رسمی فعال کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سر کلانتر دهم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری یک مامور قلابی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سر کلانتر پنجم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارق خودرو و لوازم خودرو در یک عملیات پلیسی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: تهران، خانه بزرگانی است که هر یک نقشی مهم در شکل‌گیری هویت این شهر داشته‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در دیدار با خانواده شهید آروین محمدی از شهدای حمله رژیم صهیونیستی به زندان اوین، ضمن ابلاغ سلام مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور به این خانواده، مقام شهادت را عزتی جاودانه دانست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران تأکید کرد: نقش کلیدی آموزش و پرورش در اجرای انتخابات پایتخت، خصوصاً نخستین دوره برگزاری انتخابات تمام‌الکترونیک و تناسبی، غیرقابل جایگزین است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا، از توقیف یک دستگاه خودروی سمند نقره‌ای حامل ۱۳۰۰ لیتر نفت سفید قاچاق در محور کرمان به ماهان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت:تهران، خانه بزرگانی است که هر یک نقشی مهم در شکل‌گیری هویت این شهر داشته‌اند. حضور همین شخصیت‌هاست که تهران را به شهری ناب‌تر و معنادارتر تبدیل کرده و آن را از سایر کلان‌شهر‌ها متمایز می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از توزیع سوخت یورو ۴ در شهرستان‌های استان تهران در راستای کاهش آلودگی هوا خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است