اجتماعی 18:41 - 14 تیر 1401

معاون امنیتی وزیر کشور به عراق سفر کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، سفر دو روزه "سید مجید میراحمدی" که از عصر سه‌شنبه و در رأس هیأت بلند پایه سیاسی، امنیتی، نظامی و انتظامی آغاز شد، به منظور پیگیری انجام تفاهم‌نامه امنیتی و فراهم کردن مقدمات سفر زائران اربعین حسینی (ع) است.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور در حاشیه نود و یکمین نشست ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع) گفت: با توجه به دیدار اخیر وزرای دو کشور ایران و عراق و توافق‌های انجام شده برای لغو روادید سفر زمینی به عتبات عالیات، برای پیگیری این توافق‌ها به عراق سفر خواهیم کرد تا هماهنگی لازم و مؤثر برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر مراسم اربعین حسینی (ع) ایجاد شود.

عثمان الغانمی وزیر کشور عراق در هفدهم خرداد ماه امسال به تهران آمد و با احمد وحیدی وزیر کشور جمهوری اسلامی ایران، دیدار و گفت و گو کرد.

وحیدی در نشست مشترک خبری با همتای عراقی خود درباره این دیدار گفت: درباره موضوعات متنوع از جمله مسائل مرزی، تجارت، بازارچه‌های مرزی، توسعه روابط استان‌های مرزی و موضوعات مربوط به زوار دو کشور گفت‌وگو شد.

وی افزود: امروز دو تفاهم‌نامه با موضوعات امنیتی و در موضوع زوار و اربعین امضا کردیم و ان‌شاءالله با نظراتی که در این جلسه مطرح شد بتوانیم نتایج خوبی را در حوزه‌های تجارت و امنیت مرزی داشته باشیم و تعاملات دوجانبه در این حوزه افزایش یابد.

وزیر کشور با اشاره به عزم ایران و عراق برای تسهیل سفر به عتبات عالیات تصریح کرد: اراده طرفین بر تسهیل سفر به عتبات عالیات است و طرف عراقی قول همکاری در این زمینه را داده و ما هم برای سفر عراقی‌ها به ایران قول مساعد دادیم و همکاری خواهیم کرد.


11615278
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه نگاه سلطنت‌طلبان به ایران ما دشمنانه است، گفت: تصویری که مردم در ۲۲ بهمن خلق کردند با هیچ تصویری تحت‌الشعاع قرار نمی‌گیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران با اشاره به اینکه ایران امروز نماینده یک اندیشه و تفکر جهانی است، گفت: دشمن به دنبال حذف مکتبی است که با هدایت امامین انقلاب جهان را بیدار کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: میانگین شاخص کیفیت هوای تهران هم اکنون بر روی عدد ۹۶ قرار گرفته و هوا در وضعیت قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران از عرضه محصولات لبنی با کالابرگ با قیمتی حداقل ۱۰ درصد پایین‌تر از نرخ مصوب خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت اعلام کرد که آمار بانوان اعزامی در حج پیش‌رو برای سال ۱۴۰۵ از مردان بیشتر شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران از آحاد مردم برای حضور در مراسم چهلم شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه که روز سه‌شنبه ۲۸ بهمن‌ماه در مصلای تهران برگزار می‌شود؛ دعوت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شهرداری تهران گفت: با این استدلال که به زمان انتخابات نزدیک هستیم، نمی‌توان و نباید پروژه‌های شهری را متوقف کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» گاهی اوقات زوجین خواسته یا ناخواسته دچار اشتباهاتی نسبت به یکدیگر می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل و پایانه‌های مسافربری شهرداری تهران، از اجرای مجموعه‌ای از پروژه‌های عمرانی و بازآفرینی فضا‌های عمومی در پایانه مسافربری بیهقی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیریت خودکنترلی توسط رانندگان امری ضروری است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است