اجتماعی 18:41 - 14 تیر 1401

معاون امنیتی وزیر کشور به عراق سفر کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، سفر دو روزه "سید مجید میراحمدی" که از عصر سه‌شنبه و در رأس هیأت بلند پایه سیاسی، امنیتی، نظامی و انتظامی آغاز شد، به منظور پیگیری انجام تفاهم‌نامه امنیتی و فراهم کردن مقدمات سفر زائران اربعین حسینی (ع) است.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور در حاشیه نود و یکمین نشست ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع) گفت: با توجه به دیدار اخیر وزرای دو کشور ایران و عراق و توافق‌های انجام شده برای لغو روادید سفر زمینی به عتبات عالیات، برای پیگیری این توافق‌ها به عراق سفر خواهیم کرد تا هماهنگی لازم و مؤثر برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر مراسم اربعین حسینی (ع) ایجاد شود.

عثمان الغانمی وزیر کشور عراق در هفدهم خرداد ماه امسال به تهران آمد و با احمد وحیدی وزیر کشور جمهوری اسلامی ایران، دیدار و گفت و گو کرد.

وحیدی در نشست مشترک خبری با همتای عراقی خود درباره این دیدار گفت: درباره موضوعات متنوع از جمله مسائل مرزی، تجارت، بازارچه‌های مرزی، توسعه روابط استان‌های مرزی و موضوعات مربوط به زوار دو کشور گفت‌وگو شد.

وی افزود: امروز دو تفاهم‌نامه با موضوعات امنیتی و در موضوع زوار و اربعین امضا کردیم و ان‌شاءالله با نظراتی که در این جلسه مطرح شد بتوانیم نتایج خوبی را در حوزه‌های تجارت و امنیت مرزی داشته باشیم و تعاملات دوجانبه در این حوزه افزایش یابد.

وزیر کشور با اشاره به عزم ایران و عراق برای تسهیل سفر به عتبات عالیات تصریح کرد: اراده طرفین بر تسهیل سفر به عتبات عالیات است و طرف عراقی قول همکاری در این زمینه را داده و ما هم برای سفر عراقی‌ها به ایران قول مساعد دادیم و همکاری خواهیم کرد.


11615278
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کمالی‌زاده از آغاز عملیات اجرایی پروژه مرکز خدماتی و پارکینگ چندمنظوره «باغ وزیری» در محله گلابدره خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتای پایتخت گفت: اگر پیامکی با محتوای دریافت هدیه ۴ میلیونی شب یلدا برای شما ارسال شد، از کلیک روی لینک آن خودداری کنید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز رصد جمعیت سازمان ثبت احوال کشور اعلام کرد: نام‌های فاطمه و زهرا بیشترین فراوانی را در میان نام‌های دختران ایرانی دارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا، از اجرای طرح‌های مقطعی، یک‌طرفه‌سازی و ممنوعیت تردد برخی وسایل نقلیه به‌منظور کاهش بار ترافیکی و حفظ ایمنی کاربران جاده‌ای خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی ترافیک پلیس راهور تهران از ترافیک پر حجم در بزرگراه‌های تهران همزمان با بارش باران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: علی‌رغم بارش باران میانگین شاخص کیفیت هوا هم اکنون بر روی عدد ۱۴۱ قرار گرفته و وضعیت هوا نارنجی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نسل آلفا مواجهه زیادی با فناوری‌های گوناگون دارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد:طرح زوج و فرد فردا چهارشنبه از ۶:۳۰ تا ۲۰:۳۰ در تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران از رایگان شدن حمل و نقل عمومی پایتخت به‌مناسبت میلاد حضرت زهرا (س) برای بانوان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله ثبت‌نام قطعی کاروان‌های حج تمتع که از صبح روز ۱۵ آذر آغاز شده، تعداد ثبت نام شدگان قطعی از مرز ۶۲ هزار نفر عبور کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است