بین‌الملل 10:07 - 16 اسفند 1399
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد، وزیر خارجه آمریکا در گفتگویی با نخست وزیر ارمنستان درباره اهمیت اجرای قانون با وی صحبت و از سازش قره باغ استقبال کرد.

وزیر خارجه آمریکا با نخست وزیر ارمنستان گفتگو کرد

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز جمعه گفت: آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا بر اهمیت رعایت اجرای قانون و روابط دموکراتیک تاکید و به مساله حمایت مداوم آمریکا از تحولات روند دموکراتیک در ارمنستان اشاره کرد. وزیر خارجه آمریکا همچنین از اقدامات در راستای کسب سازش سیاسی با ثبات در قره باغ نیز استقبال کرد.

بحران سیاس در ایروان پس از آن ایجاد شد که معاون رئیس ستاد مشترک ارتش ارمنستان اظهارات مناقشه برانگیز نیکول پاشینیان، نخست وزیر این کشور را درباره ناکامی سامانه‌های موشکی دفاع هوایی روسی در جریان درگیری‌های قره باغ مورد تمسخر قرار داد.

این مساله باعث شد تا یکسری از مقام‌ها از ارتش ارمنستان اخراج شوند. نیروهای مسلح ارمنستان نیز در بیانیه‌ای خواستار استعفای پاشینیان شدند.

نخست وزیر ارمنستان نیز این اقدام را تلاش برای کودتا عنوان کرد و از حامیانش خواست تا به خیابان‌ها بیایند. اپوزیسیون نیز موانع و چادرهایی را در نزدیکی پارلمان ارمنستان برپا کرده و خواستار استعفای پاشینیان شدند.

الهام علی‌اف، رئیس جمهوری ارمنستان نیز با اشاره به این تحولات در ارمنستان گفت: استفاده از موشک‌های اسکندر روسی در جریان درگیری‌های قره باغ ثبت نشده و اظهارات پاشینیان را درباره ناکارآمدی این سامانه‌های دفاع موشکی شبیه به یک "قصه" دانست.

روز دوشنبه نیز شبکه خبری آرمن‌پرس از قول یکی از سخنگوهای پاشینیان گزارش کرد، نخست وزیر پس از گفتگو با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه به این نتیجه رسید که درباره این موشک‌ها، گزارش‌های غلطی را دریافت کرده است.

انتهای پیام


10978884
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ونزوئلا تحریم‌های آمریکا علیه صنعت نفت خود و محاصره نفتکش‌های کاراکاس را مضحک و غیرمنطقی خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک تحلیل‌گر عراقی با بررسی وضعیت چارچوب هماهنگی و انسجام آن تاکید کرد که نامزد نخست‌وزیری احتمالا پیش از آغاز به کار پارلمان جدید معرفی شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحولات اخیر نشان می‌دهد که عراق در آستانه تشکیل دولت جدید، با یک دو راهی راهبردی مواجه است: یا پذیرش الگویی که در آن ترکیب دولت تحت فشار و وتوی خارجی شکل می‌گیرد، یا تثبیت مدلی مبتنی بر اقتدار بومی، قانون اساسی و توازن داخلی
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام امنیتی کره جنوبی تائید کرد که این کشور بدنبال توافقی با آمریکا برای دست‌یابی به زیردریایی هسته‌ای است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع آلمان از خروج سامانه‌های موشکی دفاع هوایی پاتریوت خود از لهستان و بازگشت پرسنل بوندس‌وهر مستقر در آنجا خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات غزه ۸۱۳ مورد نقض توافق‌نامه‌ها توسط اسرائیل را ثبت کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه عربستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که موافقت اسرائیل با ساخت چندین شهرک در کرانه باختری اشغالی را محکوم می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عصر سه‌شنبه در دو حمله هوایی اسرائیل به لبنان علیرغم توافق آتش‌بس دو نفر شهید شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع دیپلماتیک اعلام کردند که رئیس جمهور روسیه ممکن است سال آینده سفری به ترکیه داشته باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اعضای اروپایی شورای امنیت سازمان ملل متحد سطح بی‌سابقه خشونت در کرانه باختری اشغالی و قدس شرقی را محکوم کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است