اقتصادی 01:23 - 12 مرداد 1399
نرخ بیکاری بزرگترین اقتصاد اروپا باز هم بالای چهار درصد باقی ماند.

نرخ بیکاری در آلمان کماکان بالا می رود

به گزارش ایسنا به نقل از بلومبرگ، تا پایان ماه ژوین متوسط نرخ بیکاری در بزرگ‌ترین اقتصاد اروپا به ۴.۲ درصد رسید که در مقایسه با ماه ۰.۱ درصد افزایش یافته است تا بدین ترتیب بالاترین نرخ بیکاری آلمان از ژوییه ۲۰۱۶ تاکنون به ثبت برسد.

طی این مدت شمار افراد فاقد شغل آلمانی با ۱۸ هزار نفر کاهش نسبت به ماه قبل یک دو میلیون و ۹۲۳ هزار نفر رسیده که این کاهش، نخستین کاهش در شمار جمعیت بیکاران آلمانی از ماه فوریه تاکنون بوده است. جمعیت شاغلان نیز در آلمان در ماه ژوییه با ۰.۱ درصد کاهش نسبت به ماه قبل به ۴۲ میلیون و ۴۴۰ هزار نفر رسیده است. در مقایسه با ژوییه سال ۲۰۱۹، شمار بیکاران آلمانی ۱.۱ درصد بیشتر و شمار افراد شاغل۱.۳ درصد کمتر شده است.

نرخ بیکاری جوانان که بیانگر بیکاری جمعیت زیر ۲۵ سال است نیز با ۰.۱ درص افزایش نسبت به ماه قبل به ۵.۶ درصد رسیده است. از زمان اتحاد آلمان شرقی و غربی نرخ بیکاری در این کشور عموماً کاهشی بوده است. نخستین آمار بازار کار پس از اتحاد دو آلمان در سال ۱۹۹۰ منتشر و نرخ بیکاری این کشور ۴.۹ درصد اعلام شد.

لازم به ذکر است که  متوسط نرخ بیکاری در آلمان طی بازه زمانی ۱۹۴۹ تا ۲۰۱۹معادل ۵.۵۴ درصد بوده که بالاترین رقم ثبت شده مربوط به آوریل ۱۹۵۰با ۱۱.۵ درصد و کمترین رقم ثبت شده نیز مربوط به مارس ۱۹۹۶ با ۰.۴ درصد بوده است.

به نظر می رسد بازار کار آلمان تا بازگشت به دوران طلایی سال گذشته خود فاصله زیادی داشته باشد چرا که طبق اعلام مرکز آمار این کشور در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ به میزان ۱۰.۲ درصد کوچک شده که این رشد ، ضعیف‌ترین رشد اقتصادی آلمان از زمان ثبت داده های رشد در سال ۱۹۷۰ میلادی تاکنون محسوب می‌شود. هم چنین در مقایسه با رشد مشابه فصل قبل نیز رشد اقتصادی ۵.۵ درصد کمتر شده است.

انتهای پیام


10647413
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی نفت گفت: در دولت چهاردهم افزایش تولید روزانه بیش از ۱۲۰ هزار بشکه نفت محقق شده و این روند با اجرای طرح‌ها و برنامه‌های در دست اقدام ادامه خواهد داشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» هزینه‌های انرژی بخش صنعت در سال‌های اخیر با رشد قابل توجهی مواجه بوده و در بخش برق تعرفه‌ها ۳۲۰ درصد و در بخش گاز ۲۶۳ درصد رشد داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:روز پنجشنبه تا شنبه آینده شاهد افزایش یکی دو درجه‌ای دمای هوا خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم قرعه‌کشی پایانی پویش کاهش ۱۰ درصدی مصرف انرژی امروز با حضور مقامات و بازرسان این بخش برگزار شد. رگزار شد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیش‌فروش محصولات جدید وارداتی سایپا، شامل ۴۴۱ P، ۴۲۱ P و اولین عرضه سیتروئن C ۳-XR، از فردا آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بهینه سازی مصرف انرژی شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: ۱.۷ میلیارد مترمکعب گاز با اجرای طرح‌های بهینه‌سازی مصرف در صنعت پتروشیمی، صرفه‌جویی ایجاد کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» به دستور معاون‌اول رئیس‌جمهور جلسه مشترک رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با وزیر جهاد کشاورزی به منظور بررسی مصوبه شورای عالی اداری کشور برگزار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد: نتیجه چهاردهمین مرحله از حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۴ اعلام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز شنبه ۲۲ شهریورماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران ۹۰ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان معامله می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز شنبه ۲۲ شهریورماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران ۹۰ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان معامله می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است