اقتصادی 01:23 - 12 مرداد 1399
نرخ بیکاری بزرگترین اقتصاد اروپا باز هم بالای چهار درصد باقی ماند.

نرخ بیکاری در آلمان کماکان بالا می رود

به گزارش ایسنا به نقل از بلومبرگ، تا پایان ماه ژوین متوسط نرخ بیکاری در بزرگ‌ترین اقتصاد اروپا به ۴.۲ درصد رسید که در مقایسه با ماه ۰.۱ درصد افزایش یافته است تا بدین ترتیب بالاترین نرخ بیکاری آلمان از ژوییه ۲۰۱۶ تاکنون به ثبت برسد.

طی این مدت شمار افراد فاقد شغل آلمانی با ۱۸ هزار نفر کاهش نسبت به ماه قبل یک دو میلیون و ۹۲۳ هزار نفر رسیده که این کاهش، نخستین کاهش در شمار جمعیت بیکاران آلمانی از ماه فوریه تاکنون بوده است. جمعیت شاغلان نیز در آلمان در ماه ژوییه با ۰.۱ درصد کاهش نسبت به ماه قبل به ۴۲ میلیون و ۴۴۰ هزار نفر رسیده است. در مقایسه با ژوییه سال ۲۰۱۹، شمار بیکاران آلمانی ۱.۱ درصد بیشتر و شمار افراد شاغل۱.۳ درصد کمتر شده است.

نرخ بیکاری جوانان که بیانگر بیکاری جمعیت زیر ۲۵ سال است نیز با ۰.۱ درص افزایش نسبت به ماه قبل به ۵.۶ درصد رسیده است. از زمان اتحاد آلمان شرقی و غربی نرخ بیکاری در این کشور عموماً کاهشی بوده است. نخستین آمار بازار کار پس از اتحاد دو آلمان در سال ۱۹۹۰ منتشر و نرخ بیکاری این کشور ۴.۹ درصد اعلام شد.

لازم به ذکر است که  متوسط نرخ بیکاری در آلمان طی بازه زمانی ۱۹۴۹ تا ۲۰۱۹معادل ۵.۵۴ درصد بوده که بالاترین رقم ثبت شده مربوط به آوریل ۱۹۵۰با ۱۱.۵ درصد و کمترین رقم ثبت شده نیز مربوط به مارس ۱۹۹۶ با ۰.۴ درصد بوده است.

به نظر می رسد بازار کار آلمان تا بازگشت به دوران طلایی سال گذشته خود فاصله زیادی داشته باشد چرا که طبق اعلام مرکز آمار این کشور در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ به میزان ۱۰.۲ درصد کوچک شده که این رشد ، ضعیف‌ترین رشد اقتصادی آلمان از زمان ثبت داده های رشد در سال ۱۹۷۰ میلادی تاکنون محسوب می‌شود. هم چنین در مقایسه با رشد مشابه فصل قبل نیز رشد اقتصادی ۵.۵ درصد کمتر شده است.

انتهای پیام


10647413
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راهور گفت:سالانه نزدیک به ۲۰ هزار نفر در تصادفات کشته و بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار نفر مصدوم می‌شوند که حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد آن‌ها دچار معلولیت‌های دائمی می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور وزیر بهداشت گفت:سال گذشته مرگ‌ومیر ناشی از تصادفات راکبان موتورسیکلت ۵۰ درصد افزایش داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت: حدود ۱۱ میلیون موتورسیکلت در کشور در مرحله فرسودگی هستند که در هر ۱۰۰ کیلومتر حدود ۷ لیتر بنزین مصرف می‌کنند، در حالی‌که با جایگزینی آنها با موتورسیکلت‌های انژکتوری، مصرف سوخت بین ۲.۵ تا ۳.۵ لیتر کاهش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت: حدود ۱۱ میلیون موتورسیکلت در کشور در مرحله فرسودگی هستند که در هر ۱۰۰ کیلومتر حدود ۷ لیتر بنزین مصرف می‌کنند، در حالی‌که با جایگزینی آنها با موتورسیکلت‌های انژکتوری، مصرف سوخت بین ۲.۵ تا ۳.۵ لیتر کاهش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت ویزای دبی حالا بسیار مناسب‌تر شده و فرصت خوبی برای سفر به این شهر فراهم شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز شنبه ۶ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: بنا بر آمارها، ماهانه یک میلیون تن نهاده دامی در کشور مورد نیاز است که موجودی فعلی نهاده در بنادر بیش از این رقم است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: اجرای ماده ۵۰ نقش بسیار موثری در شناسایی اراضی و تعدیل شدن بازار زمین دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» از ابتدای سال جاری تا ۲ دی ماه در مجموع ۴۳ میلیارد و ۶۷۶ میلیون دلار برای نیاز‌های مختلف وارداتی کشور توسط بانک مرکزی تأمین ارز انجام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی اعلام‌کرد: به‌دلیل تولید کافی و ذخایر مناسب، نرخ میوه شب عید به هیچ وجه نباید افزایش یابد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است