علمی فناوری 13:35 - 02 بهمن 1399
دانشگاه پیام نور استان تهران با بالاترین تعداد برگزیدگان مقام اول جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های پیام نور را کسب کرد.

دانشگاه پیام نور استان تهران مقام اول جشنواره قرآن و عترت

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران، اختتامیه بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور به میزبانی استان یزد برگزار شد و با اعلام منتخبین، استان تهران با کسب ۱۴ مقام در صدر جدول برگزیدگان قرار گرفت

دانشجویان دانشگاه پیام نور استان تهران موفق به کسب ۷ رتبه اول، ۵ رتبه دوم و ۲ رتبه سوم در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاههای پیام نور کشور شدند.

 مراسم اختتامیه جشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور به صورت مجازی و از طریق ویدئو کنفرانس به میزبانی استان یزد برگزار شد و نفرات برگزیده بخش‌های آوایی و غیر آوایی معرفی شدند. نفرات برگزیده به مرحله بعدی که جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور است راه یافتند.

دانشجویان منتخب دانشگاه پیام نور استان تهران در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاههای پیام نور کشور به شرح زیر می‌باشند:

۱-آقای محمد نیک پندار، مقام اول در بخش فناوری

۲-آقای مهران امیری مقام اول در بخش ادبی

۳-خانم مهدیه حقیقت جو مقام اول در بخش هنری

۴-آقای مهران ابراهیمی مقام اول در بخش هنری

۵-خانم لیلا سلیمانی مقدس مقام اول در بخش معارفی

۶-آقای حمید رضا نصیری مقام اول در بخش آوایی قرائت تحقیق

۷-آقای سید مهدی صفوی مقام اول در  بخش آوایی حفظ ۱۰جزء

۸-آقای سید مهران حسینی مقام دوم در بخش فناوری

۹-آقای محمد علی ناصری مقام دوم در بخش هنری

۱۰-خانم فاطمه عباسی مقام دوم در بخش هنری

۱۱-آقای مهدی پارسا فراهانی مقام دوم در بخش معارفی

۱۲-آقای مسلم یادگاری پور مقام دوم در بخش آوایی حفظ ۵ جزء

۱۳-خانم عالیه سامعی مقام سوم در بخش هنری

۱۴-خانم مریم فرحزادی مقام سوم در بخش معارفی

انتهای پیام


10914399
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بسیج جامعه پزشکی گفت: ۲۲ نفر از همکاران ما در حوزه سلامت در جنگ ۱۲ روزه به شهادت رسیدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دژنراسیون ماکولا وابسته به سن یا AMD یکی از علل اصلی از دست دادن بینایی در بین بزرگسالان بالای ۶۰ سال است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سفر به مریخ ۲۵۰ روز طول می‌کشد و با فناوری فعلی، فضاپیما می‌تواند در روز ۵۰ یا ۲۵۰ دچار نقص فنی شود که در هر صورت، این یک سفر یک طرفه است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سفر به مریخ ۲۵۰ روز طول می‌کشد و با فناوری فعلی، فضاپیما می‌تواند در روز ۵۰ یا ۲۵۰ دچار نقص فنی شود که در هر صورت، این یک سفر یک طرفه است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان دریافته‌اند که ویتامین B 3 می‌تواند یک بیماری ژنتیکی شدید معروف به کمبود آنزیم NAXD را درمان کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق شده با طراحی و تولید کامل اینورتر‌های خورشیدی در توان‌های مختلف، محصولی هم‌سطح نمونه‌های اروپایی و با قیمت رقابتی به بازار عرضه کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سامسونگ از عرضه گوشی هوشمند جدید S26 خود که مجهز به ویژگی‌های مبتنی بر هوش مصنوعی است خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» باز کردن اصولی افطار امری مهم در روزه‌داری است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت اسپیس ایکس اعلام کرد که فضاپیمای باری دراگون این شرکت روز جمعه از ایستگاه فضایی بین‌المللی به زمین بازگشت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان دریافته‌اند که افزایش سهم غذا‌های گیاهی در رژیم غذایی فرد ممکن است با کاهش شدت علائم پسوریازیس مرتبط باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است