سیاسی 07:22 - 05 تیر 1401
نماینده نجف‌آباد در مجلس گفت: بعضی سوپر انقلابی‌های دهه 60 بعد از خروج آمریکا از برجام، به‌جای تقبیح آمریکا با دشمن برای فشار به کشور همراه شدند.

برخی سوپر انقلابی‌های دهه 60 به‌جای نقد دشمن با او همراه شدند

ابوالفضل ابوترابی نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره به اینکه برخی سوپر انقلابی‌ها که در ابتدای کار خود را همراه بنیانگذار جمهوری اسلامی می‌دانستند و در کنار امام بودند از مسیر امام و انقلاب بازگشته‌اند، گفت: اکثر این افراد به خاطر آن که دستشان به پست و مقام‌هایی که می‌خواستند نرسید از ادامه مسیر انقلاب بازگشتند و گروهی تلویحی و گروهی با صراحت تمام حرف‌های دشمن را علیه امام و انقلاب تکرار کردند.

نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: گروهی از این افراد در داخل کشور خود را منتقد می‌نامند اما عملاً حرف دشمنان را با عبارات دیگر تکرار می‌کنند و عده‌ای هم خارج نشین شدند و با صراحت تمام علیه امام و انقلاب موضع می‌گیرند.

ابوترابی خاطرنشان کرد: این قبیل افراد تا زمانی که صلاحیت شان در انتخابات‌ها توسط شورای نگهبان تایید می‌شد و رأی می‌آوردند قانون اساسی کشور را پیشرفته‌ترین قانون می‌دانستند و زمانی که صلاحیت شان رد می‌شد یا رأی نمی‌آوردند زبان به شدیدترین انتقادات علیه کشور و قانون اساسی می‌گشودند.

نماینده نجف آباد در مجلس شورای اسلامی افزود: همین افراد در حالی که آمریکا با وجود امضای برجام از این توافق خارج شد به جای زیر سوال بردن اقدام آمریکا با دشمن برای فشار بر کشور همراه شدند.

انتهای پیام/


11604921
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت خارجه، در حاشیه یازدهمین نشست ائتلاف تمدن‌های ملل متحد در ریاض با معاون امور سازمان‌های بین‌المللی وزارت خارجه ازبکستان، دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: منابع حاصل از اصلاحات ساختاری از جمله اصلاح قیمت بنزین یا آزادسازی قیمت برنج در کالابرگ مردم هزینه می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حکمرانی اجتماعی سرمایه‌ای برتر از اعتماد وجود ندارد، گفت: تمام اشکالات جامعه ناشی از بی‌اعتمادی است. اعتماد باید به مشارکت معنادار منجر شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان با اشاره به اقدامات گسترده دولت در زمینه توسعه تولید انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: تا زمان تحقق کامل اهداف در حوزه انرژی‌های نو، مدیریت ناترازی انرژی یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان گفت: درآمد ناشی از اجرای طرح اصلاح قیمت سوخت، به طور تمام و کمال و ۱۰۰ درصدی در راستای بهبود وضع معیشت مردم هزینه خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در پیامی درگذشت عالم پارسا، حضرت آیت‌الله سید محمد شاهچراغی، نماینده پیشین ولی فقیه و امام جمعه سمنان و عضو سابق مجلس خبرگان رهبری، تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر انقلاب اسلامی در پیامی، درگذشت عالم مجاهد و خدوم حجت‌الاسلام سیدمحمد شاهچراغی را تسلیت گفتند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رهبر معظم انقلاب گفت: جمهوری اسلامی ایران، تحت رهبری مقام معظم رهبری، با قاطعیت به حمایت از حزب الله ادامه خواهد داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه، تأکید کرد: ثبات و امنیت افغانستان تنها در چارچوب یک راه‌حل منطقه‌ای و بدون دخالت کشور‌های فرامنطقه‌ای امکان‌پذیر است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه حمله خشونت‌آمیز در سیدنی استرالیا را محکوم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است