سیاسی 07:22 - 05 تیر 1401
نماینده نجف‌آباد در مجلس گفت: بعضی سوپر انقلابی‌های دهه 60 بعد از خروج آمریکا از برجام، به‌جای تقبیح آمریکا با دشمن برای فشار به کشور همراه شدند.

برخی سوپر انقلابی‌های دهه 60 به‌جای نقد دشمن با او همراه شدند

ابوالفضل ابوترابی نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره به اینکه برخی سوپر انقلابی‌ها که در ابتدای کار خود را همراه بنیانگذار جمهوری اسلامی می‌دانستند و در کنار امام بودند از مسیر امام و انقلاب بازگشته‌اند، گفت: اکثر این افراد به خاطر آن که دستشان به پست و مقام‌هایی که می‌خواستند نرسید از ادامه مسیر انقلاب بازگشتند و گروهی تلویحی و گروهی با صراحت تمام حرف‌های دشمن را علیه امام و انقلاب تکرار کردند.

نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: گروهی از این افراد در داخل کشور خود را منتقد می‌نامند اما عملاً حرف دشمنان را با عبارات دیگر تکرار می‌کنند و عده‌ای هم خارج نشین شدند و با صراحت تمام علیه امام و انقلاب موضع می‌گیرند.

ابوترابی خاطرنشان کرد: این قبیل افراد تا زمانی که صلاحیت شان در انتخابات‌ها توسط شورای نگهبان تایید می‌شد و رأی می‌آوردند قانون اساسی کشور را پیشرفته‌ترین قانون می‌دانستند و زمانی که صلاحیت شان رد می‌شد یا رأی نمی‌آوردند زبان به شدیدترین انتقادات علیه کشور و قانون اساسی می‌گشودند.

نماینده نجف آباد در مجلس شورای اسلامی افزود: همین افراد در حالی که آمریکا با وجود امضای برجام از این توافق خارج شد به جای زیر سوال بردن اقدام آمریکا با دشمن برای فشار بر کشور همراه شدند.

انتهای پیام/


11604921
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد انتخابات استان تهران اعلام کرد: داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر و روستا می‌توانند طبق قانون و تنها برای یک‌بار، حوزه انتخابیه خود را در همان شهرستان تغییر دهند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: تناقض‌گویی‌ها کمکی به روند دیپلماتیک نمی‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: تناقض‌گویی‌ها کمکی به روند دیپلماتیک نمی‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» متعاقب اقدام غیرقانونی دیپلمات هلندی در تلاش برای قاچاق اقلام ممنوعه به ایران، مراتب اعتراض شدید ایران به سفیر هلند در تهران ابلاغ شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید پرداخت زیر پنج درصد وام‌های اشتغال‌زایی به هیچ‌وجه قابل قبول نیست و مجلس از عملکرد دولت و بانک مرکزی در این زمینه رضایت ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نشست «زنان مدیر، پیشرانان حکمرانی عادلانه و کارآمد» با حضور معاون اول رئیس‌جمهور به میزبانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عارف با بیان اینکه برخی قوانین مرد محورند و باید اصلاح شوند، گفت: بدون نقش‌آفرینی مؤثر زنان در سطوح تصمیم‌گیری و مدیریتی، دستیابی به اهداف سند چشم‌انداز توسعه ممکن نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» محمدرضا عارف گفت: بدون نقش‌آفرینی مؤثر زنان در سطوح تصمیم‌گیری و مدیریتی، دستیابی به اهداف سند چشم‌انداز توسعه ممکن نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» محمدرضا عارف گفت: بدون نقش‌آفرینی مؤثر زنان در سطوح تصمیم‌گیری و مدیریتی، دستیابی به اهداف سند چشم‌انداز توسعه ممکن نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر نه به جنگ علیه ایران و دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا پرداخته‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است