بین‌الملل 15:18 - 08 آذر 1400
برخی رسانه‌های کویتی امروز (دوشنبه) اعلام کردند حکم حبس ۱۲ متهم پرونده "تامین مالی حزب‌الله لبنان" پس از معرفی به قاضی پرونده تمدید شد و درخواست‌ها برای آزادی شش متهم دیگر این پرونده رد شدند.

تمدید حبس ۱۲ متهم به "تامین مالی حزب‌الله لبنان" در کویت

به گزارش ایسنا، روزنامه القبس چاپ کویت نوشت، ۱۲ متهم پرونده موسوم به "حمایت مالی از حزب‌الله لبنان" در جلسه دادگاه در حضور وکلای مدافع خود، اتهام مطرح شده را رد کردند، همزمان بازجویی‌های دادستانی کل کویت از سایر متهمان پرونده ادامه دارند.

به نوشته القبس، پس از معرفی این ۱۲ متهم به قاضی پرونده، او حکم‌های حبس آنها را تمدید کرده و تمامی درخواست‌ها برای آزادی شش متهم دیگر پرونده را رد کرد.

روزنامه السیاسیة کویت نیز مدعی شد: از جمله افراد بازداشت شده در این پرونده، پسر یکی از نمایندگان سابق، دیگری برادر یک نماینده سابق دیگر بوده، سومی نیز فردی است که نامش در پرونده‌های قبلی از زمان ربایش هواپیمای الجابریه در دهه ۸۰ وجود داشته و چهارمی نیز گفته می‌شود یکی از خیرین بزرگ کویت است.

دادستانی کل کویت چند روز قبل ۱۸ متهم پرونده حمایت مالی از نیروهای حزب‌الله را پس از معرفی به قاضی و پایان تحقیقات دادستانی، به ۲۱ روز حبس و انتقال آنها به زندان مرکزی محکوم کرده بود و پیش‌بینی می‌شود که این متهمان به دادگاه کیفری فرستاده شوند.

دستگاه امنیت ملی کویت اوایل نوامبر جاری یک گروه ۱۸ نفره را که مدعی ارتباط با حزب‌الله لبنان شده، به اتهام جذب جوانان برای فعالیت در سوریه و یمن و تامین مالی نیروهای حزب‌الله بازداشت کرد.

انتهای پیام


11342405
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر امور خارجه روسیه خاطرنشان کرد که مسکو وضعیت پیرامون ونزوئلا را با نگرانی زیادی دنبال می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحادیه آفریقا حملات پهپادی روز پنجشنبه در جنوب سودان را که به گزارش‌ها ده‌ها غیرنظامی از جمله کودکان را کشته، به شدت محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور بنین می‌گوید تلاش برای کودتا خنثی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دمشق خواستار خروج کامل اسرائیل از خاک سوریه به عنوان شرطی برای امضای توافقنامه امنیتی شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیروی دریایی سلطنتی انگلیس ناوچه اچ‌ام‌اس لنکستر را که به مدت سه دهه در خلیج فارس و سایر مناطق عملیاتی شده بود، به طور رسمی در بحرین بازنشسته و منهدم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی نیروی دریایی چین گفت: چین از ژاپن می‌خواهد که کمپین افتراآمیز خود علیه اقدامات ارتش آزادی‌بخش خلق چین را متوقف کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مشاور امنیت ملی کره جنوبی اعلام کرد سئول قصد ندارد تمرینات نظامی مشترک با ایالات متحده را برای اهداف مذاکره با کره شمالی تعدیل کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نظامیان قدرت را در بنین به دست گرفتند و رئیس جمهور پاتریس تالون را برکنار کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حذف موضوع «غیرهسته‌ای شدن کره شمالی» از اسناد اخیر امنیتی آمریکا و چین، نشان‌دهنده تحول عمیق در نگرش دو قدرت جهانی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شیخ محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی در مجمع دوحه گفت که رئیس جمهور آمریکا پس از حمله اسرائیل به دوحه «سرخورده» و «ناامید» شده بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است