سیاسی 17:46 - 10 تیر 1399

راه اندازی دفاتر تسهیل گری و توسعه محلی در ۲۲ استان کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، سید سلمان سامانی سخنگوی وزارت کشور از راه اندازی دفاتر تسهیل گری و توسعه محلی در ۲۳۵ محله ۲۲ استان کشور خبر داد و اظهار کرد: سهم استان سیستان و بلوچستان از این دفاتر، تعداد ۱۶ دفتر با اعتباری بالغ ۱۱۰ میلیارد ریال طی سال ۹۶ الی ۹۸ است.

وی در ادامه افزود: ایجاد و استقرار دفاتر تسهیلگری و توسعه محلی در محلات حاشیه نشین از طریق جلب مشارکت مؤسسات غیردولتی با هدف بررسی و مطالعه وضعیت مسائل و نیازها و پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود در محلات و توانمندسازی ساکنین از طریق آموزش‌های خانواده، فنی و حرفه ای و…و پیگیری حل مسائل کالبدی، اقتصادی و اجتماعی در محلات از طریق تعامل مستمر با دستگاه‌های اجرایی و ساکنین انجام گرفته است.

معاون هماهنگی وزارت کشور با بیان اینکه استان سیستان و بلوچستان در کنار استان خوزستان بیشترین تعداد دفاتر تسهیل گری را به خود اختصاص داده گفت: این دفاتر در ۳ شهرستان استان سیستان و بلوچستان یعنی شهرهای زاهدان، زابل و چابهار تشکیل شده است.

سامانی یادآور شد: از برنامه‌های اولویت دار استان و فعالیت‌ها و برنامه‌های فوق العاده دستگاه‌های اجرایی همکار سازمان امور اجتماعی در جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق حاشیه‌ای و سکونتگاههای غیررسمی استان سیستان و بلوچستان در سالهای ۹۵ الی ۹۸ حمایت ویژه ای شده است.

وی خاطرنشان کرد: ۲۹۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات هزینه‌ای کاهش آسیب‌های اجتماعی شامل پیشگیری و کنترل طلاق، اعتیاد، مفاسد اخلاقی و توانمندسازی و ارتقا مهارت‌های فنی حرفه ای و شغلی ساکنین محلات حاشیه نشین و همچنین ۵۴۰ میلیارد ریال در جهت کمک به تجهیز مراکز اجتماعی و فرهنگی محلات حاشیه نشین و مناطق محروم، خرید خانه محله، تجهیز مراکز آموزشی مناطق حاشیه نشین شهرستانهای آسیب دیده از سیل در سال‌های ۹۷ و ۹۸ اختصاص یافته است.

معاون هماهنگی وزارت کشور با بیان اینکه ۲۸ دستگاه اجرایی در شورای اجتماعی کشور عضویت دارند، گفت: وظیفه شورای اجتماعی سیاستگذاری، نظارت و هماهنگی میان این دستگاه‌ها است.

وی رشد کارآفرینی را از نتایج مهم کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان‌ها عنوان کرد و یادآور شد: در بحث حاشیه نشینی نیز اقدامات بسیار خوبی در حوزه کالبدی و محتوایی با همکاری وزارت راه و شهرسازی، کمیته امداد، بسیج و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انجام شده است.

سامانی تاکید کرد: دفاتر تسهیلگری ایجاد شد تا بتوانیم شعار اجتماعی شدن و اجتماعی کردن پاسخگویی به مطالبات و نیازهای مردم و رفع آسیب‌های اجتماعی در محلات آسیب پذیر را محقق کنیم.


10596978
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تاکید بر علاقمندی ایران برای توسعه روابط با اتیوپی، تحقق این هدف را مستلزم فعال‌سازی کمیسیون مشترک همکاری، احصای دقیق نقاط اشتراک، شناسایی ظرفیت‌های مکمل و حرکت در مسیر گفت‌و‌گو دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس نمایندگان اتیوپی که در تهران به سر می‌برد، امروز با سید عباس عراقچی وزیر خارجه کشورمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با اشاره به ظرفیت‌های متنوع همکاری ایران و قزاقستان گفت: گسترش و تعمیق روابط ایران و قزاقستان به نفع مردم دو کشور و همه کشور‌های منطقه است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی گفت: ایران در زمینه فناوری هسته‌ای، از منظر تحقیقات و صنعتی‌سازی رشد چشمگیری داشته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رییس‌جمهور گفت: اگر می‌خواهیم در زمینه علم و دانش به جایگاهی برسیم که در شأن منزلت مردم و کشورمان باشد، باید اصلاح آموزشی را از مدرسه شروع کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس، تنش‌های موجود در شمال آفریقا و غرب آسیا را از طراحی‌های غرب دانست و گفت: آنها می‌خواهند شرایط ناامنی را برای کشور‌های مستقل و مسلمان ایجاد کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: هدف اصلی ما بهبود معیشت مردم است و نباید اجازه دهیم اجرای هیچ طرح و برنامه‌ای (در حوزه ساماندهی ناترازی‌های انرژی) به زندگی مردم آسیبی وارد کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: هدف اصلی ما بهبود معیشت مردم است و نباید اجازه دهیم اجرای هیچ طرح و برنامه‌ای (در حوزه ساماندهی ناترازی‌های انرژی) به زندگی مردم آسیبی وارد کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست‌جمهوری از سمت خود استعفا کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» طباطبایی سفر‌های قزاقستان و ترکمنستان را دارای تأثیراتی در بازه‌های مختلف زمانی دانست و گفت: باور پزشکیان گشودن مسیر‌های جدید پیشرفت است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است