بین‌الملل 17:51 - 06 آبان 1400

دستور پوتین قیمت گاز در اروپا را کاهش داد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، قیمت گاز در اروپا امروز پنجشنبه پس از دستور «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه به شرکت گاز این کشور جهت پمپاژ گاز بیشتر به مخازن نگهداری این سوخت حیاتی در اروپا، کاهش یافت.

پوتین در تماسی با «آلکسی میلر» رئیس شرکت «گازپروم» روسیه، وی را موظف کرد تا پمپاژ گاز به مخازن این شرکت را در اتریش و آلمان، پس از پر کردن مخازن داخلی تا هشتم ماه نوامبر، آغاز کند. در پی این فرمان، قیمت گاز در اروپا کاهش یافت.

رئیس جمهور روسیه در این باره گفت: این مسئله این امکان را فراهم می کند تا به تعهدات قراردادی خود به شیوه ای قابل اعتماد، باثبات و منسجم عمل کنیم و گاز شرکای اروپایی خود را در پاییز و زمستان تامین کنیم.

وی ادامه داد: این مسئله به هر حال وضعیت مطلوبی را به طور کلی در بازار انرژی اروپا ایجاد خواهد کرد.

پیشتر وب سایت کاخ کرملین گزارش داده بود که ولادیمیر پوتین دولت را موظف کرده است تا اقداماتی را برای خنثی کردن پیامدهای منفی بحران انرژی اروپا در این کشور تا ماه نوامبر انجام دهد.

یکم ماه نوامبر سال جاری (دوشنبه ۱۰ آبان) ضرب الاجل انجام این کار تعیین شده است.

بحران گاز در اروپا از پاییز امسال پس از آن که قیمتهای بازار آن در هر هزار متر مکعب از هزار دلار فراتر رفت و به ۲ هزار دلار در هر هزار متر مکعب نزدیک شد، رو به وخامت رفت.

ناظران بازار بر این باورند که مجموعه ای از عوامل باعث ایجاد این بحران شده است. یکی از آنها افزایش تقاضای گاز در آسیا است که باعث افزایش قیمت ها در بازار آسیا و همچنین خروج صادرات از بازار اروپا شد. همچنین این واقعیت که سهم تولید باد در اروپا به شدت کاهش یافته نیز در وخامت اوضاع تاثیر داشته است.

پیشتر و در همین رابطه، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین اعلام کرده بود که سیاستمداران غربی نمی توانند به اشتباهات خود اعتراف کنند چرا که همان اشتباهات باعث افزایش قیمت گاز طبیعی شده است و در ازای اشتباهات خود تلاش می کنند که روسیه را بد ذات جلوه دهند.

پسکوف همزمان با رد ادعاهای اوکراین و دولت های غربی و در راس آنها آمریکا، بارها تاکید کرده بود که روسیه از گاز طبیعی به عنوان ابزار و اهرم سیاسی استفاده نمی کند و حتی در سخت ترین شرایط نیز عرضه این کالا را متوقف نکرده است.


11292247
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه تایمز گزارش داد که نخست وزیر انگلیس قصد دارد پس از اینکه ترامپ کشورش را ترک کرد، فلسطین را به رسمیت بشناسد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل در گزارش تازه خود از افزایش نقض حقوق بشر، بازداشت ده‌ها هزار نفر، محرومیت کامل زنان از آموزش و اشتغال، و وخامت شدید بحران انسانی در افغانستان خبر داده و هشدار داد که کاهش کمک‌های بین‌المللی وضعیت را به مرز فاجعه کشانده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پادشاه عمان، در اقدامی انسان‌دوستانه به مناسبت میلاد پیامبر اسلام(ص)، ۳۳ زندانی افغانستانی را عفو کرد که به گفته سفارت طالبان در مسقط، این افراد به زودی به افغانستان بازگردانده می‌شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه پاکستان در واکنش به افزایش حملات تروریستی، سفیر حکومت طالبان در اسلام‌آباد را احضار و هشدار داد در صورت عدم قطع رابطه کابل با گروه تحریک طالبان پاکستان، این اقدام خصمانه تلقی خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر حزب راست‌گرای فرانسه تأکید کرد که رئیس‌جمهور فرانسه یا باید پارلمان را منحل کند یا استعفا دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در میانه تظاهرات ضد ترامپ در لندن، رئیس حزب سبز انگلیس نیز به مخالفت با سفر رئیس جمهور آمریکا به کشور خود پرداخت.  
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گفته می‌شود رئیس جمهور آمریکا از اتحادیه اروپا خواسته است از دارایی‌های مسدود شده روسیه استفاده کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد که حداقل دو نفر در حمله اسرائیل به شهر بعلبک در شرق لبنان شهید شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که رژیم اسرائیل با حمله به قطر روند مذاکرات آتش‌بس غزه را متوقف کرده، وزیر امور راهبردی آن قصد دارد در این خصوص با ویتکاف دیدار کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از مقامات حماس که در زمان حمله رژیم اسرائیل به محل مذاکرات آتش‌بس در قطر، در آن جا حضور داشته با الجزیره گفت‌و‌گو کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است