بین‌الملل 17:51 - 06 آبان 1400

دستور پوتین قیمت گاز در اروپا را کاهش داد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، قیمت گاز در اروپا امروز پنجشنبه پس از دستور «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه به شرکت گاز این کشور جهت پمپاژ گاز بیشتر به مخازن نگهداری این سوخت حیاتی در اروپا، کاهش یافت.

پوتین در تماسی با «آلکسی میلر» رئیس شرکت «گازپروم» روسیه، وی را موظف کرد تا پمپاژ گاز به مخازن این شرکت را در اتریش و آلمان، پس از پر کردن مخازن داخلی تا هشتم ماه نوامبر، آغاز کند. در پی این فرمان، قیمت گاز در اروپا کاهش یافت.

رئیس جمهور روسیه در این باره گفت: این مسئله این امکان را فراهم می کند تا به تعهدات قراردادی خود به شیوه ای قابل اعتماد، باثبات و منسجم عمل کنیم و گاز شرکای اروپایی خود را در پاییز و زمستان تامین کنیم.

وی ادامه داد: این مسئله به هر حال وضعیت مطلوبی را به طور کلی در بازار انرژی اروپا ایجاد خواهد کرد.

پیشتر وب سایت کاخ کرملین گزارش داده بود که ولادیمیر پوتین دولت را موظف کرده است تا اقداماتی را برای خنثی کردن پیامدهای منفی بحران انرژی اروپا در این کشور تا ماه نوامبر انجام دهد.

یکم ماه نوامبر سال جاری (دوشنبه ۱۰ آبان) ضرب الاجل انجام این کار تعیین شده است.

بحران گاز در اروپا از پاییز امسال پس از آن که قیمتهای بازار آن در هر هزار متر مکعب از هزار دلار فراتر رفت و به ۲ هزار دلار در هر هزار متر مکعب نزدیک شد، رو به وخامت رفت.

ناظران بازار بر این باورند که مجموعه ای از عوامل باعث ایجاد این بحران شده است. یکی از آنها افزایش تقاضای گاز در آسیا است که باعث افزایش قیمت ها در بازار آسیا و همچنین خروج صادرات از بازار اروپا شد. همچنین این واقعیت که سهم تولید باد در اروپا به شدت کاهش یافته نیز در وخامت اوضاع تاثیر داشته است.

پیشتر و در همین رابطه، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین اعلام کرده بود که سیاستمداران غربی نمی توانند به اشتباهات خود اعتراف کنند چرا که همان اشتباهات باعث افزایش قیمت گاز طبیعی شده است و در ازای اشتباهات خود تلاش می کنند که روسیه را بد ذات جلوه دهند.

پسکوف همزمان با رد ادعاهای اوکراین و دولت های غربی و در راس آنها آمریکا، بارها تاکید کرده بود که روسیه از گاز طبیعی به عنوان ابزار و اهرم سیاسی استفاده نمی کند و حتی در سخت ترین شرایط نیز عرضه این کالا را متوقف نکرده است.


11292247
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به تعویق افتادن یک سفر دیپلماتیک، خلأ اطلاعاتی کوچکی خلق کرد که به سرعت به شایعه‌ای گسترده درباره سلامت رئیس‌جمهور امارات تبدیل شد. این ماجرا نه یک حاشیه، بلکه نمادی از شیوه‌های نوین جنگ اطلاعاتی در خاورمیانه است؛ جایی که روایت‌های ساخته‌شد...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کویت کاردار عراق را احضار کرد تا به ثبت مختصات دریایی و نقشه توسط بغداد در سازمان ملل اعتراض کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گفته وزیر سومالی‌لند آمریکا می‌تواند به منابع معدنی و پایگاه‌های نظامی این منطقه دسترسی داشته باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه آمریکا ابراز امیدواری کرد که در هفته‌های آینده «خبر‌های خوبی» در مورد حل و فصل مناقشه اوکراین منتشر شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش چین اعلام کرد که یک کشتی جنگی استرالیایی از تنگه تایوان عبور کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی افزایش تنش‌ها در غرب آسیا رسانه‌های اسرائیلی از تشکیل جلسه ویژه کابینه امنیتی درباره ایران در روز یکشنبه خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات سوریه مدیریت فرودگاه قامشلی را به عنوان بخشی از روند جاری ادغام نیرو‌ها و نهاد‌های تحت رهبری کرد‌ها به دست گرفته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه آمریکا در مصاحبه‌ای گفت ترامپ از خود می‌پرسد چرا تهران با وجود نمایش قدرت نظامی واشنگتن در منطقه، در برابر خواسته‌های غرب سر خم نمی‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» داعش مسئولیت دو حمله به ارتش سوریه را بر عهده گرفت و «مرحله جدیدی» از عملیات در این کشور را اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع دفاعی در تهران تأکید کرد ایران تسلیم باج‌خواهی آمریکا بر سر برنامه هسته‌ای خود نخواهد شد و هشدار داد هرگونه تجاوز نظامی با پاسخی «گسترده و نامحدود» روبه‌رو خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است