بین‌الملل 15:10 - 10 فروردین 1399
اتحادیه اروپا امروز (یکشنبه) خواستار آتش‌بس فوری در سوریه به دلیل شیوع ویروس کرونا شد.

اتحادیه اروپا هم برقراری آتش‌بس در سوریه را خواستار شد

به گزارش ایسنا، به نقل از روسیاالیوم، دفتر جوزپ بورل، مسؤول سیاست خارجه اتحادیه اروپا با صدور بیانیه‌ای به شکننده بودن آتش‌بس اعلام شده در استان ادلب اشاره کرد و به دلیل شیوع ویروس کرونا حفظ آتش‌بس این استان و تعمیم آن به دیگر مناطق سوریه را ضروری دانست.

اتحادیه اروپا در این بیانیه اعلام کرد، از درخواست گی‌یر پدرسن، نماینده ویژه سازمان ملل در سوریه برای آتش‌بس در سراسر این کشور حمایت می‌کند.

تا صبح امروز شمار مبتلایان به کرونا در جهان ۶۶۴ هزار تن است که ۳۰ هزار تن از آنها جان باختند و ۱۴۲ هزار تن نیز بهبود پیدا کردند. در میان کشورها، ایتالیا و اسپانیا به ترتیب بیشترین مرگ‌ومیر را در اثر این ویروس داشتند و آمریکا نیز پس از اسپانیا دومین کشور از نظر تعداد مبتلایان است.

انتهای پیام


10461858
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور ترکیه تاکید کرد که حماس به توافق پایبند، اما اسرائیل به دنبال بازگشت به قتل و کشتار است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قطر هشدار داد که نوار غزه ممکن است وارد وضعیت «نه جنگ و نه صلح» شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه مصر در دو تماس تلفنی با عراقچی و گروسی آخرین تحولات پرونده هسته‌ای و راه‌های حمایت از امنیت را مورد بحث و بررسی قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک خبرگزاری بین‌المللی در گزارشی مدعی شد که سودانی و مالکی با وجود اینکه هر دو نمایندگان شیعیان عراق هستند، در انتخابات پیش‌رو رقیب یکدیگر هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حزب چادما، اپوزیسیون اصلی تانزانیا، ادعا کرد که در جریان سه روز اعتراضات انتخاباتی در این کشور حدود ۷۰۰ نفر کشته شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدرسه مطالعات شرقی و آفریقایی دانشگاه لندن در بیانیه‌ای اقدامات رژیم صهیونیستی در نابودی نظام آموزشی غزه را محکوم و از آن به عنوان «دانش‌زدایی» یاد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل، حملات دولت ترامپ به قایق‌ها در دریای کارائیب و اقیانوس آرام را که به کشته شدن بیش از ۶۰ نفر انجامیده، غیرقابل قبول خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی در پی افشای فیلمی از بدرفتاری با اسیران فلسطینی در بازداشتگاه «سدی تیمان»، دادستان کل نظامی این رژیم را برکنار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شی جین پینگ، رئیس جمهور چین، در بحبوحه تنش‌های تجاری، از نخست‌وزیر کانادا برای سفر به پکن دعوت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در چارچوب توافق آتش‌بس، رژیم صهیونیستی پیکر‌های ۳۰ اسیر فلسطینی دیگر را به غزه بازگرداند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است