اجتماعی 17:04 - 22 مهر 1400

باید اراک را درست معرفی کنیم

به گزارش خبرنگار مهر، وحید میرنظامی، عصر پنجشنبه در نشست مطبوعاتی به مناسبت فرا رسیدن ۲۸ مهر روز اراک و هفته فرهنگی این کلانشهر با بیان اینکه مقوله فرهنگ بسیار پیچیده است، اظهار کرد: باید در حفظ هویت خود تلاش داشت و حفظ این هویت به انتقال آن به نسل‌های بعدی کمک می‌کند و برگزاری برنامه‌های فرهنگی در روزی به نام اراک، اراک شناسی و اراک گویی را رقم میزند و امری مهم و ارزشمند قلمداد می‌شود.

وی ادامه داد: هویت شهری مقوله بسیار مهمی است که مجموعه‌های فرهنگی باید به آن نگاه ویژه داشته باشند رئیس شورای شهر اراک تصریح کرد: خاطره‌های جمعی، المان‌ها، بناهای تاریخی و محیط‌های طبیعی در تشکیل هویت شهری نقش دارند.

میرنظامی در پایان تاکید کرد: باید اراک را درست معرفی کنیم، انسجام فرهنگی و معرفی هنجارها باعث می‌شود که نسل جدید بداند در چه کالبدی زندگی می‌کند.


11271636
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمعیت هلال‌احمر گفت: ساخت پالایشگاه خون و آغاز مسیر تولید دارو‌های مشتق از پلاسما در دستور کار قرار گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دهقان گفت: باید ظرفیت‌های ملی به کار گرفته شود تا مسائل مردم توسط خودشان حل شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل هلدینگ سرمایه‌گذاری جمعیت هلال احمر با اعلام آغاز اصلاحات ساختاری و اولویت‌بندی پروژه‌های نیمه‌تمام، از برنامه‌ریزی برای تبدیل هلدینگ به نهاد مالی تحت نظارت بورس خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به نقش مردم در حل مسائل اجتماعی گفت: هرجا که به مردم میدان داده‌ایم، توانسته‌اند با بهره‌گیری از ظرفیت‌های محلی برای حل مشکلات اقدام کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آیین رونمایی و نصب مجسمه «سرباز وطن در میدان نبرد» با حضور شهردار منطقه ۱۴، اقامیری عضو شورای اسلامی شهر تهران و جمعی از خانواده شهدا برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در پیامی درگذشت هنرمند متعهد، عنایت‌الله بخشی را تسلیت گفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل درمان ستاد مبارزه با موادمخدر با تشریح ابعاد «مراکز امید و زندگی» تأکید کرد: این مراکز تنها محل درمان نیستند، بلکه نقشه راهی جامع برای ساختن دوباره زندگی افرادی هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: در دولت چهاردهم، نگاه سازمان این است که سیاست‌های محیط‌زیستی نباید مانع توسعه تلقی شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با اشاره به فعالیت حدود ۳۵ هزار دستفروش در پایتخت گفت: در حال حاضر نزدیک به ۲۰ هزار نفر از این افراد در قالب حدود ۶۰ بازار ساماندهی‌شده اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: ۷۶ درصد جابه‌جایی‌ها با خودروی شخصی، ۱۳ درصد با تاکسی، حدود ۶ درصد با مترو و مابقی با اتوبوس انجام می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است