فرهنگی‌هنری 17:18 - 06 بهمن 1400
سیدمجید پوراحمدی مدیرعامل صندوق اعتباری هنر، عصر امروز (چهارشنبه 6 بهمن ماه)، ضمن عیادت از محمد کاسبی، پیگیر روند درمانی این بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون شد.

عیادت مدیرعامل صندوق اعتباری هنر از محمد کاسبی

به گزارش ایسنا، طبق گزارش رسیده، پوراحمدی در این دیدار ضمن ابلاغ سلام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، برای این هنرمند آرزوی سلامتی کرد.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر ضمن تجلیل از چند دهه فعالیت های ارزشمند این بازیگر پیشکسوت گفت: محمد کاسبی از چهره های محبوب حوزه فرهنگ و هنر است. در روزهایی که ایشان دچار کسالت هستند می بینیم که مردم جویای حال این هنرمند هستند که این نشان از منش نیکو و توانایی او دارد. امیدواریم با بهبودی کامل شاهد حضور دوباره ایشان در فعالیت های هنری مانند گذشته باشیم.

پوراحمدی در ادامه گفت: یکی از مهم ترین اهداف ما در صندوق اعتباری هنر ارتقاء سطح خدمات بیمه ای است تا هنرمندان تحت پوشش در شرایط بهتری دوران بیماری را سپری کنند.

وی با بیان اینکه اصحاب فرهنگ و هنر سرمایه های ماندگار کشور هستند، گفت: در راستای تکریم هنرمندان پیشکسوت که عمری را در این راه صرف کردند، تلاش می‌کنیم خدمات مضاعفی از سوی صندوق به آنها ارائه دهیم.

محمد کاسبی به دلیل مشکلات قلبی از چند هفته گذشته در بیمارستان بستری است.

در این باره بیشتر بدانید:

محمد کاسبی همچنان در آی سی یو بستری است.

نوشتار ساعد باقری درباره محمد کاسبی.

انتهای پیام 


11428100
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بازیگر شناخته شده سینما و تلویزیون ایران در سریال روشنایی شب نقش راموس را ایفا می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجری برنامه «سه به بعد» گفت: برایم مهم است تا ببینم حال مردم با دیدن برنامه‌ها خوب می‌شود یا نه.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» چهارمین روز از هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» با تور «مروری بر تاریخ تئاتر و هنر‌های نمایشی تهران» و ۱۳ اجرای نمایشی دیدنی شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال انیمیشن «نیلو و تی‌تی» محصول مرکز انیمیشن سوره از امروز سه‌شنبه ۲ دی‌ماه راهی آنتن شبکه پویا شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رمان «دوقلو‌ها و غذای بهشتی» نوشته محسن محمدی به بازار کتاب آمد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شورای پاسداشت زبان فارسی معاونت صدا با راه‌اندازی جایزه «سیمرغ صدا»، تلاش دارد بار دیگر توجه‌ها را به اصالت، دقت و زیبایی زبان فارسی در آنتن رادیو جلب کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز سیمرغ صداوسیما در آیین رونمایی از مستندات و آثار موسیقایی نیروی دریایی ارتش، ناخدا عباس را یکی از چهره‌های اثرگذار و پیشگامان اقتدار دریایی جمهوری اسلامی ایران توصیف کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی با بیان اینکه در نگاه مردم، مجلس و رسانه ملی برخاسته از حاکمیت‌اند، گفت: همان‌گونه که همراهی با خواسته‌های مردم به مجلس اعتبار می‌بخشد، این نگاه در رسانه ملی هم تسری می‌یابد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بازی‌های ویدئویی امروز دیگر تنها یک سرگرمی ساده نیستند؛ آن‌ها به بخش مهمی از زندگی جوانان و نوجوانان تبدیل شده‌اند و هر روز بر تعداد علاقه‌مندان‌شان افزوده می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه سه سیما از پنج‌شنبه (۴ دی ۱۴۰۴)پخش سریال «شیش‌ماهه» ساخته مهران مدیری را آغاز می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است