بین‌الملل 09:41 - 03 آبان 1399
نیروهای حافظ صلح سازمان ملل(یونیفل) از پایان مأموریت خود در بیروت و بازگشت به پایگاه‌هایشان در جنوب لینان خبر دادند.

پایان ماموریت یونیفل در بیروت و بازگشت به جنوب لبنان

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، فرماندهی نیروهای حافظ صلح سازمان ملل(یونیفل) در بیانیه‌ای اعلام کرد، حدود ۱۵۰ سرباز حافظ صلح از ۱۳ گردان درحال ارائه حمایت مهندسی در تعامل با پیامدهای انفجار بندر بیروت بودند و به بازسازی و تسهیل ازسرگیری فعالیت در این بندر می‌پرداختند. این سربازان مأموریت خود را به پایان رسانده و به پایگاه‌های خود در جنوب بازگشتند.

از سوی دیگر استفانو دل‌کول، رئیس هیئت یونیفل و فرمانده کل این هیئت از سربازانش که در مأموریت بیروت براساس قطعنامه ۲۵۳۹ شورای امنیت شرکت کرده بودند، قدردانی کرد.

وی افزود: مأموریت اصلی یونیفل همچنان تضمین ثبات در جنوب لبنان و در طول خط آبی است. برای ایجاد شرایط لازم برای تلاش‌های سیاسی و دیپلماتیک جهت تحقق راهکار و آتش‌بس دائم تلاش می‌کنیم و پایبندی طرف‌ها یک عامل اساسی در آن است.

انتهای پیام


10777392
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نتایج نظرسنجی جدید نشان می‌دهد که ۵۳ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند ترامپ با هدف محافظت از خود، در حال سرپوش گذاشتن بر پرونده اپستین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان با انتقاد از تشویق بی‌سابقه روبیو در کنفرانس مونیخ، هشدار داد که لحن دوستانه وزیر خارجه جدید آمریکا نباید اروپایی‌ها را گول بزند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که انتظار می‌رفت ژنو کلید پایان جنگ اوکراین باشد، مذاکرات تنها پس از دو ساعت با بن‌بست رو‌به‌رو شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اردوغان با اعلام مخالفت خود با هرگونه مداخله نظامی علیه ایران، هشدار داد که وقوع یک جنگ جدید به نفع هیچ‌طرفی نخواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طرح دوباره ادعای آزمایش هسته‌ای مخفیانه چین در سال ۲۰۲۰ از سوی یک مقام ارشد آمریکایی، موج جدیدی از تنش‌های دیپلماتیک را برانگیخت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» استارمر و ترامپ در تماسی شبانه، آخرین تحولات مربوط به مذاکرات هسته‌ای ایران و فشار بر اوکراین برای صلح را بررسی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دومین روز مذاکرات متشنج ژنو در حالی آغاز شد که شکاف میان کی‌یف و واشنگتن بر سر نحوه پایان جنگ به اوج رسیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیپلماسی شتاب‌زده آمریکا در دو جبهه ایران و اوکراین، تحلیلگران را نسبت به توانایی آن برای حل همزمان این دو مسئله دچار تردید کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه با بی‌اعتبار خواندن کنفرانس امنیتی مونیخ، این نشست را تریبونی برای یاوه‌گویی‌های تکراری غرب توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی ضمن انتقاد از رویکرد ترامپ در تحت فشار قرار دادن اوکراین برای امتیازدهی ارضی، هشدار داد که واگذاری دونباس از نظر مردم او یک شکست مطلق است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است