بین‌الملل 09:41 - 03 آبان 1399
نیروهای حافظ صلح سازمان ملل(یونیفل) از پایان مأموریت خود در بیروت و بازگشت به پایگاه‌هایشان در جنوب لینان خبر دادند.

پایان ماموریت یونیفل در بیروت و بازگشت به جنوب لبنان

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، فرماندهی نیروهای حافظ صلح سازمان ملل(یونیفل) در بیانیه‌ای اعلام کرد، حدود ۱۵۰ سرباز حافظ صلح از ۱۳ گردان درحال ارائه حمایت مهندسی در تعامل با پیامدهای انفجار بندر بیروت بودند و به بازسازی و تسهیل ازسرگیری فعالیت در این بندر می‌پرداختند. این سربازان مأموریت خود را به پایان رسانده و به پایگاه‌های خود در جنوب بازگشتند.

از سوی دیگر استفانو دل‌کول، رئیس هیئت یونیفل و فرمانده کل این هیئت از سربازانش که در مأموریت بیروت براساس قطعنامه ۲۵۳۹ شورای امنیت شرکت کرده بودند، قدردانی کرد.

وی افزود: مأموریت اصلی یونیفل همچنان تضمین ثبات در جنوب لبنان و در طول خط آبی است. برای ایجاد شرایط لازم برای تلاش‌های سیاسی و دیپلماتیک جهت تحقق راهکار و آتش‌بس دائم تلاش می‌کنیم و پایبندی طرف‌ها یک عامل اساسی در آن است.

انتهای پیام


10777392
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ها مدعی شده‌اند که نتانیاهو قصد دارد درباره برنامه موشکی ایران با ترامپ صحبت کرده و ابراز نگرانی کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی ادعا می‌کند که برگزاری انتخابات ریاست جمهوری اوکراین در مناطق تحت اشغال روسیه امکان‌پذیر نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه مصر اعلام کرد که استقرار نیروی حافظ صلح با نقش نظارتی در نوار غزه در دستور کار است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترکیه می‌گوید در نشست با سایر میانجیگران آتش‌بس غزه در آمریکا، روند انتقال به مرحله دوم این توافق بررسی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اردن می‌گوید برای «جلوگیری از تهدید امنیت منطقه» به همراه آمریکا در حملات علیه داعش در خاک سوریه شرکت کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین و پرتغال بر سر تولید مشترک پهپاد‌های دریایی اوکراین به توافق رسیدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وان‌پلاس از تبلت جدید خود رونمایی کرده است که آماده رقابت با بهترین تبلت‌های موجود در بازار است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر مجارستان تصمیم اتحادیه اروپا برای ارائه «وام جنگی» به اوکراین را به شدت محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های اسرائیلی حملات جدیدی را در حومه قنیطره سوریه انجام دادند و ایست‌های بازرسی ایجاد کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» متیو ویتاکر گفت که اوکراین باید برای ادامه خصومت‌ها در سال ۲۰۲۶ آماده باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است