بین‌الملل 18:07 - 01 مهر 1401
وزارت خزانه‌داری آمریکا که این روزها تحریم‌های مکرری علیه ایران وضع کرده با صدور دستورالعملی به تشریح مبادلاتی در حوزه دسترسی به اینترنت پرداخته که از شمول تحریم‌ها معاف هستند.

دارو تحریم، اینترنت آزاد؛ گام جدید آمریکا در حمایت از آشوب

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزارت خزانه‌داری آمریکا امروز جمعه (23 سپتامبر/ 1 مهر) با صدور یک مجوز عمومی به مشخص کردن برخی از مبادلاتی پرداخته که در حوزه تأمین اینترنت برای ایران از شمول تحریم‌ها معاف هستند.

وزارت خزانه‌داری آمریکا در «دستورالعمل عمومی D-2» تصریح کرده مبادلات مربوط به تأمین «برخی خدمات، نرم‌افزارها و سخت‌افزارهای ضروری برای ارتباطات»، در موارد ذیل مشمول ممنوعیت‌های تحریمی نمی‌شوند:

1- تأمین خدمات رایگان یا بدون هزینه؛ صادرات یا بازصادرات رایگان یا بدون هزینه هر گونه خدمات ضروری  برای ارتباطات اینترنتی (مانند ارسال پیام، چت و ایمیل، شبکه‌های اجتماعی، انتشار عکس و فیلم، جستجو در اینترنت، پلتفورمهای رسانه‌های اجتماعی، پلتفورم‌های هماهنگی، ویدئو کنفرانس، بازی‌های رایانه‌ای و پلتفورم‌های یادگیری اینترنتی، ترجمه اتوماتیک، نقشه‌های اینترنتی و غیره) چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم از ایالات متحده یا توسط یک شخص آمریکایی به ایران بلامانع است.

2- نرم‌افزارهای رایگان یا بدون هزینه؛ صادرات یا بازصادرات رایگان یا بدون هزینه هر گونه نرم‌افزار لازم برای ارتباطات اینترنتی مبنی بر آنکه آن نرم‌افزار مشمول محدودیت‌های صادراتی وزرت بازرگانی آمریکا نباشد.

 

در حال تکمیل...


11695911
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه عمان تصویری از دیدار البوسعیدی با ویتکاف و کوشنر، فرستادگان ویژه آمریکا، در ژنو منتشر کرد که حاکی از تداوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکاست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسکو و کی‌یف در چهارمین سالگرد جنگ، جدیدترین تبادل پیکر‌های کشته‌شدگان را انجام دادند. روسیه پیکر ۱۰۰۰ سرباز اوکراینی را تحویل داد و اجساد ۳۵ نظامی خود را دریافت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرویس امنیت فدرال روسیه اعلام کرد دو شهروند روس را که قصد ترور یک مقام عالی‌رتبه نظامی را با هدایت سرویس‌های اطلاعاتی اوکراین داشتند، دستگیر کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه عمان و مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ژنو با یکدیگر دیدار و درباره آخرین تحولات پرونده هسته‌ای ایران رایزنی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه در واکنش به تیراندازی مرزبانان کوبا به یک قایق با پرچم آمریکا که به کشته شدن چهار نفر انجامید، آن را اقدامی تحریک‌آمیز از سوی واشنگتن برای تشدید تنش دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه چین، در پاسخ به این سوال که آیا چین در صورت حمله آمریکا به ایران، در کنار روسیه از ایران حمایت خواهد کرد یا خیر، گفت: چین از نزدیک تحولات ایران را دنبال می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی‌که کاخ سفید سایه یک جنگ تازه را بر خاورمیانه انداخته، دموکرات‌ها در واشنگتن دچار اختلافات سیاسی هستند؛ شکافی که بیش از هر چیز، فقدان اراده‌ای روشن برای ایستادن در برابر ماجراجویی نظامی را عیان می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در موجی از حملات شبه‌نظامیان در سراسر شمال غرب پاکستان طی دو روز گذشته، نزدیک به ۲۰ نفر از نیرو‌های پلیس و غیرنظامیان کشته شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیوزیلند به بهانه نقض حقوق بشر، ممنوعیت سفر برای ۴۰ نفر از مقامات و نهاد‌های ایرانی از جمله وزیر کشور، وزیر اطلاعات و اعضای سپاه پاسداران وضع کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیئت‌های ایرانی و آمریکایی با میانجی‌گری عمان، سومین دور مذاکرات هسته‌ای را در ژنو آغاز کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است