بین‌الملل 18:07 - 01 مهر 1401
وزارت خزانه‌داری آمریکا که این روزها تحریم‌های مکرری علیه ایران وضع کرده با صدور دستورالعملی به تشریح مبادلاتی در حوزه دسترسی به اینترنت پرداخته که از شمول تحریم‌ها معاف هستند.

دارو تحریم، اینترنت آزاد؛ گام جدید آمریکا در حمایت از آشوب

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزارت خزانه‌داری آمریکا امروز جمعه (23 سپتامبر/ 1 مهر) با صدور یک مجوز عمومی به مشخص کردن برخی از مبادلاتی پرداخته که در حوزه تأمین اینترنت برای ایران از شمول تحریم‌ها معاف هستند.

وزارت خزانه‌داری آمریکا در «دستورالعمل عمومی D-2» تصریح کرده مبادلات مربوط به تأمین «برخی خدمات، نرم‌افزارها و سخت‌افزارهای ضروری برای ارتباطات»، در موارد ذیل مشمول ممنوعیت‌های تحریمی نمی‌شوند:

1- تأمین خدمات رایگان یا بدون هزینه؛ صادرات یا بازصادرات رایگان یا بدون هزینه هر گونه خدمات ضروری  برای ارتباطات اینترنتی (مانند ارسال پیام، چت و ایمیل، شبکه‌های اجتماعی، انتشار عکس و فیلم، جستجو در اینترنت، پلتفورمهای رسانه‌های اجتماعی، پلتفورم‌های هماهنگی، ویدئو کنفرانس، بازی‌های رایانه‌ای و پلتفورم‌های یادگیری اینترنتی، ترجمه اتوماتیک، نقشه‌های اینترنتی و غیره) چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم از ایالات متحده یا توسط یک شخص آمریکایی به ایران بلامانع است.

2- نرم‌افزارهای رایگان یا بدون هزینه؛ صادرات یا بازصادرات رایگان یا بدون هزینه هر گونه نرم‌افزار لازم برای ارتباطات اینترنتی مبنی بر آنکه آن نرم‌افزار مشمول محدودیت‌های صادراتی وزرت بازرگانی آمریکا نباشد.

 

در حال تکمیل...


11695911
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه مصر و مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مورد تحولات پرونده هسته‌ای ایران، تلاش‌ها برای مهار تنش‌ها و از سرگیری گفت‌و‌گو‌ها گفت‌و‌گو کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خبرنگار اکونومیست می‌گوید که دیدگاه غالب در واشنگتن، پیش از مذاکرات با تهران این است که گفت‌و‌گو‌ها نتیجه نخواهد داشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در گفت‌و‌گو با المیادین، بر ثبات مواضع ایران در مذاکرات تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اقلیم کردستان عراق در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با وزیر خارجه فرانسه اعلام کرد که داعش همچنان تهدیدی برای ثبات منطقه به شمار می‌رود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین از احتمال برگزاری دور بعدی مذاکرات آتش‌بس در آمریکا و در آینده نزدیک خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر انصارالله یمن از مردم این کشور خواست در همبستگی با ایران و لبنان و در حمایت از فلسطین یک تظاهرات میلیونی برگزار کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه روسیه در دیدار با رئیس پارلمان ارمنستان به او هشدار داد که دوری از دوستان برای نزدیکی به غرب برای ایروان خطرناک است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان نسبت به تهدید‌های اخیر آمریکا علیه ایران هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر و وزیر خارجه عراق در دیدار با وزیر خارجه فرانسه، از مذاکراتی که قرار است فردا میان ایران و آمریکا در عمان برگزار شود، حمایت کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه روسیه با اشاره به مشخص نشدن زمان تماس مکرون با پوتین، دیپماسی فرانسه را رقت‌انگیز خواند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است