فرهنگی‌هنری 16:51 - 08 آذر 1399

باید از متهمان ردیف اول ترورها انتقام سختی گرفت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی امور استان‌های صداوسیما، علی دارابی معاون امور استان‌های صداوسیما در یادداشتی به ابعاد ترور شهید محسن فخری زاده پرداخت.

وی نوشت:

«ترور شهید دکتر محسن فخری‌زاده عصر جمعه در نزدیکی دماوند توسط تروریست‌ها زنگ خطر را بار دیگر به صدا در آورد. با عرض تبریک و تسلیت شهادت این انسان مومن، خداجو، خادم مردم و از طراحان توسعه و پیشرفت کشور به رهبر حکیم انقلاب اسلامی، خانواده عزیز شهید و ملت بزرگ ایران چند نکته مهم و عبرت‌آموز را درباره این حادثه باید مورد توجه قرار داد:

نکته اول: خرابکاری در صنعت هسته‌ای از جمله نطنز و شهادت ٧ تن از دانشمندان هسته‌ای کشور در این سال‌ها نشان از «نفوذ دشمنان در مراکز حساس» است. آمریکا، رژیم اشغالگر قدس، ارتجاع عرب و نوکران آنها مثل منافقین متهم ردیف اول این جنایات و ترورها هستند و باید از آنان انتقام سخت گرفت.

نکته دوم: نهادهای امنیتی و اطلاعاتی کشور خدمات و فداکاری‌های بزرگی برای تامین امنیت، ثبات و استقلال کشور انجام داده‌اند و شهیدان زیادی هم در راه انجام وظیفه خود تقدیم کرده‌اند. اما پاسخگو بودن در این حادثه و بررسی کوتاهی احتمالی و برخورد قاطع با آن مورد انتظار مردم است. نهادهای اطلاعاتی که قدرتمندی آنها زبانزد جهانیان است باید کمترین خطاهای احتمالی را داشته باشند و اشراف اطلاعاتی آنان برای کشور اطمینان بخش باشد.

نکته سوم: بحران تحلیل از شرایط پیچیده امنیتی، اطلاعاتی در منطقه حساس و استراتژیک خاورمیانه از یک سو و رقابت‌های دستگاه‌های اطلاعاتی و جاسوسی بیگانه و دشمنان از سوی دیگر توسط برخی از مدیران و مسئولان ارشد کشور امری نابخشودنی است.

چگونه می‌توان از مقام‌های عالی امنیتی کشور پذیرفت که؛ هیچ تهدیدی متوجه مدیران کشور نیست و ترور مسئولان و مقامات مختص دهه شصت است و باید بساط حفاظت‌های مسئولان را جمع کرد.؟!

این قبیل تحلیل‌ها نشان از دست کم گرفتن فتنه و توطئه‌های دشمنان قسم خورده ملت ایران و نوعی خوشبینی به دور از واقعیت درباره مثلث ارتجاع عرب، رژیم صهیونیستی و قدرت‌های غربی و در راس آن آمریکای جنایتکار نسبت به اهمیت و قدرت فرامنطقه‌ای انقلاب اسلامی است.

نکته چهارم: دانشمندان و نخبگان ایرانی پرچم توسعه و پیشرفت را همچنان در دستان پرقدرت خود در اهتزاز برافراشته نگه خواهند داشت و راه شهیدان را پرقدرت‌تر و مقاوم‌تر از گذشته دنبال خواهند کرد. زیرا راهمان درست و برحق است و قدرت دفاعی و راهبردی کشور قابل معامله و مصالحه نیست و این را دولت و وزارت خارجه باید بیش از همه بدانند.»


10831141
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر بیست و یکمین جشنواره فیلم دانشجویی نهال از برگزاری این رویداد از ۲۱ تا ۲۹ آبان ماه خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «مردان سایه» که پرده از پشت‌صحنه تاریک قدرت و فساد سیاسی در فرانسه برمی‌دارد، از ۱۷ آبان‌ماه از شبکه تهران پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» چهل‌وسومین کنفرانس عمومی یونسکو در سمرقند با اجماع کامل کشور‌های عضو، «منشور کوروش» را به‌عنوان نخستین سند مکتوب حقوق بشر جهان به رسمیت شناخت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فرصت ثبت نام فیلم‌ها در این دوره جشنواره از شنبه۱۷ آبان آغاز می‌شود و تا ۲۵ آبان‌ماه ادامه خواهد داشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اسامی ۲۷ پویانمایی کوتاه راه‌یافته به نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر اعلام شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال تاریخی «مهمان‌کُشی» هر روز ساعت ۱۷ از شبکه تماشا پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه ورزش در چارچوب بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی ۲۰۲۵، امروز از ساعت ۱۴، دومین دیدار مرحله گروهی تیم ملی فوتسال کشورمان را با افغانستان به صورت مستقیم پوشش خواهد داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» حمید حسنی می‌گوید کاربرد واژه‌های بیگانه مشکلی ندارد و مسئله بیشتر رسم‌الخط است، حتی دانشجویان ادبیات و زبان‌شناسی هم غلط املایی دارند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی معاونت سیما فیلم‌های سینمایی در روزهای پایانی سومین هفته از آبان ماه را در شبکه‌های تلویزیونی معرفی کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایش تلفیقی فیلم سینمایی «مجنون» از پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ در بوستان ولایت آغاز می‌شود و هر شب پذیرای ۱۵۰۰ مخاطب خواهد بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است