بین‌الملل 14:26 - 03 آبان 1399
نخست‌وزیر عراق از امضای چندین توافقنامه و پیش‌نویس تفاهمنامه با چند کشور اروپایی خبر داد.

الکاظمی: اروپا متعهد به حمایت از اصلاحات اقتصادی و مالی در عراق شد

به گزارش ایسنا، مصطفی الکاظمی، نخست‌وزیر عراق پس از بازگشت از سفر اروپا در گفت‌وگو با شبکه "العراقیه" درباره این سفر اعلام کرد که چندین توافقنامه و پیش‌نویس تفاهمنامه با چند کشور اروپایی امضا کرده است.

وی در این باره گفت: این توافقنامه‌ها در زمینه‌های اقتصادی، فرهنگی و امنیتی هستند.

الکاظمی در ادامه تصریح کرد که مقامات این کشورهای اروپایی متعهد به حمایت از برنامه اصلاحی برای انجام اصلاحات اقتصادی و مالی در عراق شدند.

وی ادامه داد: شورای وزیران هر سه ماه اقدامات انجام شده در زمینه تفاهمات صورت گرفته با آلمان فرانسه و انگلیس و همچنین نحوه عملکرد در چارچوب طرح اصلاح را بررسی می کند.

الکاظمی همچنین تأکید کرد: ما نمی خواهیم به هیچ درگیری در منطقه کشیده شویم و به دنبال راهی برای دور کردن تنش از منطقه هستیم.

نخست‌وزیر عراق در پایان گفت که در حال تلاش برای برگزاری انتخابات زودهنگام و پاک است.

الکاظمی اخیرا به فرانسه، انگلیس و آلمان سفر کرده بود.

انتهای پیام


10778089
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دو عضو گارد ملی آمریکا در نزدیکی کاخ سفید هدف تیراندازی قرار گرفتند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای امنیت ملی ترکیه پس از جلسه‌ای به ریاست رئیس جمهور این کشور اعلام کرد که ترکیه آماده است در سازوکار‌های حفظ صلح در نوار غزه شرکت کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ بار دیگر به خبرنگاران زن حمله کرد و در واکنش به مقاله‌ای درباره افت انرژی و سلامت خود، خبرنگار نیویورک تایمز را «زشت» خطاب نمود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آتش‌سوزی گسترده در برج‌های مسکونی هنگ‌کنگ تاکنون ۳۶ کشته و بیش از ۲۷۰ مفقود برجا گذاشته و عملیات نجات همچنان ادامه دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا به عنوان بخشی از آتش‌بس تجاری، معافیت‌های تعرفه‌ای برخی از کالا‌های صنعتی چین را تمدید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان بین‌المللی مهاجرت اعلام کرد که بیش از ۱۰۰۰ غیرنظامی سودانی در پی تشدید ناامنی از روستای هیلا بیرنو در کردفان جنوبی گریخته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از افشای مکالمه تلفنی فرستاده ویژه ترامپ با یک مقام ارشد روسی، اعضای کنگره او را خائن خوانده و خواستار اخراج وی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروهی از افسران ارتش اعلام کردند که قدرت را در گینه بیسائو که مستعد کودتاست، به دست گرفته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ناتو می‌گوید روسیه «حتی با توافق صلح» همچنان یک تهدید بلندمدت باقی خواهد ماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه بلاروس رسما آمادگی خود را برای برگزاری مذاکرات صلح اوکراین اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است