بین‌الملل 02:05 - 30 شهریور 1400

افغانستان جزو محورهای سخنرانی بایدن در سازمان ملل خواهد بود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، منابعی در داخل دولت آمریکا اعلام کردند که رئیس جمهور این کشور قرار است در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل مسئله خروج از افغانستان را مورد بحث قرار دهد.

یک مقام بلندپایه کاخ سفید که نامش فاش نشده، در عین حال اعلام کرده که «جو بایدن» تلاش دارد تا در نشست سالانه سران مجمع عمومی سازمان ملل، این موضوع را مورد تاکید قرار دهد که پایان مشارکت نظامی آمریکا در افغانستان، فصل جدیدی از «دیپلماسی فشرده» را باز کرده است.

به نظر می‌رسد که پرداختن به موضوع افغانستان در سخنرانی احتمالی رئیس جمهور آمریکا در سازمان ملل، بدنبال افزایش بسیار زیاد فشارها و انتقادات از او در جریان خروج از افغانستان صورت می‌گیرد.

به دنبال خروج شتابزده و غیرمسئولانه نیروهای نظامی آمریکا از افغانستان و تصرف کامل کابل توسط طالبان یکی از اصلی‌ترین مسائلی که در سطوح مختلف مطرح است این است که چرا آمریکا به این شکل از افغانستان خارج شد.

از سوی دیگر مردم افغانستان و آگاهان سیاسی، فرهنگی و اجتماعی این کشور باور دارند که آمریکا مسئول درجه یک وضعیت فعلی افغانستان است که بر اثر فساد، گسترش کشت و تولید مواد مخدر و ایجاد دولت ناکام این کشور را در بحران بزرگی رها کرده و این کشور را ترک کردند.

آمریکایی‌ها که ۲۰ سال پیش به بهانه مجازات عاملان حمله ۱۱ سپتامبر، مبارزه با مواد مخدر و دولت سازی مناسب به افغانستان آمده بودند، پس از این مدت در ظاهر به هیچیک از این اهداف خود نرسیدند و غیرمسئولانه و در اوج بحران افغانستان را ترک کردند.


11237179
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه اروپا طرح بودجه دو ساله ۱۰۵ میلیارد دلاری برای اوکراین را ارائه داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ازبکستان برای اولین بار از زمان بازگشت طالبان، در راستای تقویت روابط تجاری خود با افغانستان، مسیر رفت و آمد با این کشور را بازگشایی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مصر ادعای رسانه‌های عبری درباره بازگشایی محدود گذرگاه رفح را نادرست دانست و تأکید کرد که این کار فقط در چارچوب آتش‌بس و به صورت دوطرفه انجام شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین اعلام کرد که اقدام اتحادیه اروپا برای ممنوعیت کامل واردات گاز روسیه تا پاییز ۲۰۲۷، تنها این بلوک را مجبور به داشتن انرژی گران‌تر خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فنلاند مدعی شد که بعید است هرگونه توافقی برای توقف جنگ در اوکراین تمام شرایط لازم برای یک صلح عادلانه را برآورده کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی حزب حاکم ترکیه هشدار داد حملات اوکراین به کشتی‌ها امنیت دریای سیاه را تهدید می‌کند و اروپا را به رفتار «غول اقتصادی و کوتوله سیاسی» متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه پکن تاکید کرد که هیچکس نباید تحت بهانه‌های مختلف به امور داخلی ونزوئلا دخالت کند یا اقدامی خلاف منشور بین‌المللی انجام دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از مقامات دولت پوتین تاکید کرد که فرستادگان آمریکا با نمایندگان روسیه ۵ ساعت دیدار و تبادل نظر کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کشور‌های حوزه خلیج‌فارس پس از حمله اسرائیل به قطر درصدد تشکیل یک گنبد موشکی مشترک برای دفاع از خود هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفارت روسیه در تهران از شهروندان روس خواست هنگام سفر به ایران از به اشتراک گذاشتن فیلم و عکس خودداری کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است