بین‌الملل 02:05 - 30 شهریور 1400

افغانستان جزو محورهای سخنرانی بایدن در سازمان ملل خواهد بود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، منابعی در داخل دولت آمریکا اعلام کردند که رئیس جمهور این کشور قرار است در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل مسئله خروج از افغانستان را مورد بحث قرار دهد.

یک مقام بلندپایه کاخ سفید که نامش فاش نشده، در عین حال اعلام کرده که «جو بایدن» تلاش دارد تا در نشست سالانه سران مجمع عمومی سازمان ملل، این موضوع را مورد تاکید قرار دهد که پایان مشارکت نظامی آمریکا در افغانستان، فصل جدیدی از «دیپلماسی فشرده» را باز کرده است.

به نظر می‌رسد که پرداختن به موضوع افغانستان در سخنرانی احتمالی رئیس جمهور آمریکا در سازمان ملل، بدنبال افزایش بسیار زیاد فشارها و انتقادات از او در جریان خروج از افغانستان صورت می‌گیرد.

به دنبال خروج شتابزده و غیرمسئولانه نیروهای نظامی آمریکا از افغانستان و تصرف کامل کابل توسط طالبان یکی از اصلی‌ترین مسائلی که در سطوح مختلف مطرح است این است که چرا آمریکا به این شکل از افغانستان خارج شد.

از سوی دیگر مردم افغانستان و آگاهان سیاسی، فرهنگی و اجتماعی این کشور باور دارند که آمریکا مسئول درجه یک وضعیت فعلی افغانستان است که بر اثر فساد، گسترش کشت و تولید مواد مخدر و ایجاد دولت ناکام این کشور را در بحران بزرگی رها کرده و این کشور را ترک کردند.

آمریکایی‌ها که ۲۰ سال پیش به بهانه مجازات عاملان حمله ۱۱ سپتامبر، مبارزه با مواد مخدر و دولت سازی مناسب به افغانستان آمده بودند، پس از این مدت در ظاهر به هیچیک از این اهداف خود نرسیدند و غیرمسئولانه و در اوج بحران افغانستان را ترک کردند.


11237179
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان روز چهارشنبه گفت که در سفر هفته آینده خود به دنبال «مشارکت‌های راهبردی» با چین خواهد بود
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتاوا اعلام کرد تعدادی از محدودیت‌های اعمال شده علیه فعالیت‌های تجاری دمشق را کاهش خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کاخ سفید مدعی است که مذاکرات اولویت رئیس جمهور آمریکا درباره ایران خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند خانواده‌های اعضای داعش به طور گسترده از یکی از اردوگاه‌های محل نگهداری خود گریخته و حتی برخی از کشور خارج شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه آمریکا روز چهارشنبه از تحریم‌های جدید علیه ایران خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه گفت که روسیه محدودیت‌های جدید علیه کوبا را غیرقابل قبول می‌داند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آخرین بسته فروش تسلیحات ایالات متحده به تایوان به ارزش بیش از ۱۱ میلیارد دلار پس از فشار چین آماده‌ است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع ناشناس ادعا می‌کنند که در پی تحولات اخیر، رژیم صهیونیستی سطح هشدار نظامی خود را افزایش داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیته حقوق فلسطینیان سازمان ملل متحد اقدامات رژیم صهیونیستی برای گسترش کنترل بر کرانه باختری را «به شدت» محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی انفجار گاز در یک معدن سرب در ایالت پلاتو در مرکز نیجریه، حداقل ۳۸ نفر کشته و بسیاری دیگر زخمی شده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است