بین‌الملل 07:58 - 02 آذر 1399

«مایک پمپئو» به دنبال مشروعیت بخشی به کالاهای صهیونیست‌ها است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، جنبش مقاومت اسلامی حماس با صدور بیانیه‌ای به تصمیم وزیر خارجه آمریکا در رابطه با درج عبارت «ساخت اسرائیل» بر روی کالاهای تولیدشده در شهرک‌های صهیونیست‌نشین واقع در کرانه باختری واکنش نشان داد.

بر اساس این گزارش، جنبش حماس تصمیم وزیر خارجه آمریکا را محکوم و تأکید کرد که این تجاوزی خطرناک علیه ملت فلسطین و نقض صریح قوانین بین‌المللی و چراغ سبز به دشمن صهیونیستی برای تداوم اشغال اراضی فلسطینی است.

در این بیانیه آمده است که طرح‌های خطرناکی که دولت آمریکا قبلاً تصویب کرده و طرح‌هایی که در آستانه پایان دوره ریاست جمهوری ترامپ درصدد تصویب آن است، بیانگر تصمیم این کشور برای تحمیل شرایطی غیرقابل تغییر در اراضی اشغالی است.


10820442
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.  
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.  
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مهاجرین افغانستانی در ایام عزای حسینی گفتند رژیم صهیونیستی جهان اسلام را نشانه گرفته است و در این راه پای آرمان های انقلاب ایستاده اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آکسیوس مدعی شد آمریکا به حماس اطلاع داده است که در صورت عدم توافق طی آتش‌بس موقت ۶۰ روزه، از تمدید مذاکرات حمایت می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا مدعی شد که تصمیم ایران برای توقف همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی «غیرقابل قبول» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از آنکه پنتاگون ارسال برخی موشک‌ها و مهمات به اوکراین را متوقف کرد، روسیه اعلام کرد که این اقدام می‌تواند به پایان سریع‌تر جنگ کمک کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان ملل می‌گوید اقدام ایران برای تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نگران‌کننده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گیدئون ساعر مدعی شد که اسرائیل در مورد دستیابی به توافق با حماس برای پایان دادن به جنگ در غزه و بازگرداندن اسرا جدی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد که این کشور پس از انتشار خبر تعلیق کمک‌های نظامی ایالات متحده، آماده خرید یا اجاره سیستم‌های دفاع هوایی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفیر روسیه در باکو به وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان احضار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است