بین‌الملل 07:58 - 02 آذر 1399

«مایک پمپئو» به دنبال مشروعیت بخشی به کالاهای صهیونیست‌ها است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، جنبش مقاومت اسلامی حماس با صدور بیانیه‌ای به تصمیم وزیر خارجه آمریکا در رابطه با درج عبارت «ساخت اسرائیل» بر روی کالاهای تولیدشده در شهرک‌های صهیونیست‌نشین واقع در کرانه باختری واکنش نشان داد.

بر اساس این گزارش، جنبش حماس تصمیم وزیر خارجه آمریکا را محکوم و تأکید کرد که این تجاوزی خطرناک علیه ملت فلسطین و نقض صریح قوانین بین‌المللی و چراغ سبز به دشمن صهیونیستی برای تداوم اشغال اراضی فلسطینی است.

در این بیانیه آمده است که طرح‌های خطرناکی که دولت آمریکا قبلاً تصویب کرده و طرح‌هایی که در آستانه پایان دوره ریاست جمهوری ترامپ درصدد تصویب آن است، بیانگر تصمیم این کشور برای تحمیل شرایطی غیرقابل تغییر در اراضی اشغالی است.


10820442
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که مسکو در تماس نزدیک با کاراکاس است و اقدامات آمریکا در نزدیکی ونزوئلا موجب ایجاد فضای تنش رو به افزایش شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه مصر تاکید کرد که علیرغم خشم شدید قاهره از نقض حقوق غیرنظامیان در غزه، این کشور به معاهده صلح با اسرائیل پایبند است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با وجود ادعای کاهش نیرو‌ها، آمریکا طی ماه‌های اخیر سلاح‌های پیشرفته، سامانه‌های دفاع هوایی و تجهیزات لجستیکی را به شرق فرات ارسال کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیسیون اروپا و دولت بلژیک قرار است در ۷ نوامبر نشستی برگزار کنند تا راهکار‌های تصرف دارایی‌های روسیه و تأمین مالی کمک به اوکراین را بررسی کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل از ارسال نخستین محموله کمک‌های بشردوستانه شامل دارو و چادر به مناطق زلزله‌زده شمال افغانستان خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از مسئولان انتخابات عراق تاکید کرد که تمامی آماده‌سازی‌ها و تدابیر امنیتی برای برگزاری انتخابات پارلمانی تکمیل شده و وضعیت امنیتی پایدار است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا پیشنهاد قطعنامه‌ای به شورای امنیت داده که می‌تواند تحریم‌ها علیه الجولانی و وزیر کشور او را لغو کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا پیشنهاد قطعنامه‌ای به شورای امنیت داده که می‌تواند تحریم‌ها علیه الجولانی و وزیر کشور او را لغو کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مادورو با تایید پیشنهاد‌های حزب حاکم برای آماده‌سازی مردم به مبارزه مسلحانه در صورت تعرض آمریکا، دستور داد برنامه‌های میدانی در سراسر کشور اجرا شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انتخاب زهران ممدانی، سیاست‌مدار دموکرات و مسلمان آمریکایی به سمت شهرداری نیویورک با واکنش تند کاربران صهیونیست روبه‌رو شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است