بین‌الملل 01:13 - 30 شهریور 1400

مدیرکل آژانس از دیدار با رئیس سازمان انرژی اتمی ایران استقبال کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، «رافائل گروسی»، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در حساب کاربری خود در توئیتر، از دیدار با «محمد اسلامی» رئیس سازمان انرژی اتمی ایران خبر داد و از این دیدار استقبال کرد.

گروسی در این ارتباط اعلام کرد: از اینکه از «محمد اسلامی»، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در نشست سالانه آژانس استقبال کردم، خرسندم.

به گفته گروسی، او در دیدار با اسلامی، بیانیه مشترک اخیر مربوط به سفر به تهران را مورد تاکید و بررسی قرار داده، هرچند به گفته او هنوز کارهایی هست که باید با هم انجام شود.

مدیرکل آژانس از دیدار با رئیس سازمان انرژی اتمی ایران استقبال کرد

پیش از این اعلام شده بود که «محمداسلامی»، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران به منظور شرکت در نشست سالانه آژانس بین المللی انرژی اتمی، در رأس هیأتی وارد وین شده است و او در این سفر قرار است علاوه بر شرکت و سخنرانی در نشست سالانه آژانس با مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی و دیگر همتایان خود نیز دیدار کند.

همچنین براساس اظهارات منابع آگاه، در این سفر قرار است که مذاکرات ایران و آژانس در چارچوب مذاکرات اخیر در تهران نیز دنبال شود.

«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در سفر اخیر خود به تهران نیز در نشست خبری مشترک با محمد اسلامی از گفتگوی عمیق و مثبت خود با مقامات ایرانی خبر داده بود.


11237173
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» موج جهانی ممنوعیت شبکه‌های اجتماعی برای کودکان کلید خورد، دولت‌ها بالاخره به این نتیجه رسیده‌اند که فضای مجازی جای امنی برای رشد کودکان نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در اقدامی بی‌سابقه، وزارت خارجه آمریکا ورود ۵ مقام و فعال اروپایی از جمله کمیسر سابق اتحادیه اروپا را به خاک این کشور ممنوع کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید با دور زدن دولت دانمارک، خواستار مذاکره مستقیم با مردم گرینلند برای تعیین آینده این جزیره شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرگئی لاوروف در نشست خبری با همتای سوری خود، از آمادگی دمشق برای تعمیق همکاری‌های استراتژیک با روسیه خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هر سیاستی که پشت این فراخوان باشد چه تسویه حساب سیاسی، همسویی ایدئولوژیک یا تلاش برای اجرای سیاست «اول آمریکا» نتیجه‌ای جز تضعیف و سقوط جایگاه جهانی ایالات متحده ندارد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شاخص دلار آمریکا در معاملات اخیر به روند کاهشی خود ادامه داد و در مسیر ثبت ضعیف‌ترین عملکرد سالانه در دو دهه گذشته یعنی از سال ۲۰۰۳ قرار گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های ترکیه با انتشار جزئیاتی از سقوط هواپیمای حامل مقامات نظامی لیبی، اعلام کردند که تمامی خدمه این پرواز تبعه فرانسه بوده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبران ائتلاف‌های بزرگ سنی عراق در دیداری فشرده، بر سر روش‌های تسهیل انتخاب رئیس جدید مجلس به توافق رسیدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با نزدیک شدن به سال جدید میلادی، باز هم رمزگشایی از اشعار مبهم نوستراداموس بازار داغی پیدا کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشست دیشب شورای امنیت از همان ابتدا با اعتراض شدید روسیه و چین روبه‌رو شد، نه‌تنها نمادی از مقاومت جهان چندقطبی در برابر هژمونی یکجانبه‌گرایانه واشنگتن و متحدان اروپایی‌اش است بلکه گواهی روشن بر حقانیت کامل ایران در برابر نقض‌های مکرر و سیس...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است