بین‌الملل 21:15 - 31 اردیبهشت 1401

ویکتور اوربان: تحریم‌ها علیه روسیه همانند یک بمب هسته‌ای است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، «ویکتور اوربان» نخست وزیر مجارستان امروز شنبه در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با «الکساندر ووچیچ» رئیس جمهور صربستان اعلام کرد: ما زمستان سختی را پیش رو داریم.

نخست وزیر مجارستان در این باره گفت: درگیری نظامی در اوکراین ما را در شرایط سختی قرار داده است و این موضوع برای ما دشوار است؛ زیرا ما عضو اتحادیه اروپا هستیم.

«ویکتور اوربان» در این باره اضافه کرد: مجارستان تحریم هایی را علیه روسیه که برابر با بمب هسته ای است، اعمال نکرد. ما با اقدامات اقتصادی غیرقابل قبول و غیرمنطقی علیه روسیه که منجر به افزایش قیمت ها می‌ شود، موافق نیستیم، زیرا تحریم‌ ها علیه روسیه برابر با بمب اتمی است.

وی پیشتر نیز درباره بی اثر بودن تحریم های ضدروسی تصریح کرده بود: تحریم ها علیه روسیه در عمل بی اثر هستند. تحریم ها علیه روسیه تنها روی کاغد مؤثر هستند. اروپا اینطور تصور می کند که تحریم های ضدروسی می تواند این کشور را به زانو دربیاورد. این تحریم ها کاغذی هستند؛ درست مانند بسیاری از سیاستمداران کاغذی که شواهد فرضی را مطرح می کنند؛ اما فکر می کنم که ممنوعیت های قاره ای نیز در این راستا مثمر ثمر نخواهند بود. همچنین می دانم افرادی که چنین موضوعاتی را هم مطرح می کنند، شکست خواهند خورد.

این در حالیست که «کاتالین نواک» رئیس جمهور جدید مجارستان پیشتر در مراسم تحلیف خود اعلام کرده بود که عملیات نظامی روسیه در اوکراین را محکوم می‌کند و قرار است در اولین سفر خود به لهستان برود تا روابط بوداپست-ورشو را بهبود بخشد.


11568789
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین ادعا کرد پهپاد‌های ناشناس در نزدیکی هواپیمای او هنگام پرواز به سمت ایرلند مشاهده شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس صندوق سرمایه‌گذاری روسیه، در واکنش تند به سیاست‌های اتحادیه اروپا اعلام کرد اروپا برای نجات از «مسیر اشتباهی» که جو بایدن آن را هدایت کرده، باید به دونالد ترامپ گوش دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تونی بلر، نخست‌وزیر پیشین انگلیس، به دلیل مخالفت کشور‌های عربی و اسلامی از فهرست اعضای اصلی «هیئت صلح» غزه در طرح پساجنگ دونالد ترامپ حذف شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آنتونیو گوترش با صدور بیانیه‌ای یورش نیرو‌های اسرائیل به محوطه آژانس امداد و کار سازمان ملل (UNRWA) در قدس اشغالی را به شدت محکوم کرد و خواستار بازگرداندن فوری این ملک به سازمان ملل و رعایت مصونیت آن شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه معاریو در گزارشی فاش کرد سارا نتانیاهو، همسر نخست‌وزیر اسرائیل، در تصمیم به برکناری رئیس سازمان امنیت داخلی (شاباک) نقش کلیدی داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبران فرانسه، آلمان و انگلیس در نشست اضطراری لندن با ولودیمیر زلنسکی، حمایت قاطع خود از اوکراین در
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیویورک تایمز در گزارشی فاش کرد حماس پس از عقب‌نشینی اسرائیل از بخش‌هایی از غزه، به سرعت در حال احیای اقتدار خود است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از زلزله شدید ۷.۶ ریشتری در شرق ژاپن، نیروگاه‌های هسته‌ای فوکوشیما و دو منطقه دیگر هیچ ناهنجاری گزارش نکرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت جنگ رژیم صهیونیستی از آغاز عملیات ساخت دیواری به طول تقریبی ۵۰۰ کیلومتر در امتداد مرز با اردن خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اسناد درونی اتحادیه اروپا، این بلوک در حال بررسی گزینه‌هایی برای تقویت نیرو‌های امنیت داخلی لبنان از طریق آموزش، مشاوره و احتمالاً تأمین تجهیزات است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است